27 reacties op “Colour

  1. Ik koop me suf aan dat soort mooie dingen. Maar onze kat heeft een voorliefde voor kleine, grijze muisjes, zonder rammeltje erin of veertjes. Boring!

  2. Wizzel heeft deze ook maar pas hier echter wel mee op en laat het niet ergens rond slingeren als je het zelf niet vast hebt. Ik hing dat ding vaker op zodat wizzel er zelf mee kon spelen… tot mevrouw opeens dat ding helemaal om zijn nek had hangen en vast zat. Schrok me dood.

  3. Grappig dingetje! Ik heb ergens in een la ook nog twee van die stokken met dikke stoffen linten eraan liggen, maar vergeet ze altijd te gebruiken. Vind het wel altijd heel schattig om met mijn katje te spelen, haha.

  4. Ik vind het ook altijd zo leuk om met mijn hond te stoeien. En knuffels van hem door het huis te gooien zodat hij er achter aan rent en er heel aandoenlijk mee terug komt <3

    Waarschijnlijk is dat zeker net zo aandoenlijk als dat jouw katten spelen met het gekleurde muisje!

  5. Schattig! Spelen ze heel veel met dat soort speeltjes? Floortje raakt geen speeltje meer aan. Misschien is ze daar wel te oud voor… Hoewel ze wel altijd aan het touwtje van de camera hangt, dat dan weer wel.

    1. Zeker dat ze er wel mee spelen. Ook nog steeds met zo’n baan met een balletje erin. Ze hebben van die periodes dat ze niets aanraken en zo is alles weer leuk ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *