Challenges

Something beginning with ‘C’

Zoals jullie weten had ik het al eerder over een project wat in November op mijn blog zou komen. En jaja, het is zover. Met dank aan Des die mee deed met October A Photo A Day begin ik met de November Photo A Day.

Wat houd dit in? Elke dag een foto aan de hand van het lijstje met natuurlijk een verhaaltje erbij. En misschien soms alleen een verhaaltje of alleen een foto. Of iets heel anders dan op de lijst. Of een collage, niet 1 foto. Of..

Dag nummero 1: Something beginning with ‘C’

Weet je dat ik hier best lang over na heb moeten denken. Met een C..
Maar toen kwam ik in de winkel wat lekkers tegen. Iets wat me riep.
‘Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaskia. Koooooooooooop me. Eeeeeeeeeeeeeeet me.’
Geen grapje. En als iets lekkers me roep moet ik het meenemen.

Photobucket

Juist. Een chocolade letter. En jullie zullen niet verrast zijn dat het de letter S is geworden.

In het kader van: November Photo A Day

0

36 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *