Breakfast

Oke mijn ontbijt is niet zo heel boeiend om te fotograferen aangezien ik niet uitgebreid ontbijt. Oeps. Dus hier komt een andere foto te staan: waar ik mee bezig ben.

Photobucket

Jaja ik ben mijn oude favoriete boeken serie weer aan het lezen: Nancy Drew. Ik heb alle 21 delen met de 5 pockets van de extra uitgave. Toen der tijd vond ik het echt een super gave pocket serie. Wel grappig om dit na al die jaren weer te lezen, ik heb nog heel wat delen te gaan. Gelijk ook een doel van My Life List die ik ga behalen. Check!

Had jij vroeger een favoriete boekenserie?

In het kader van: November Photo A Day

0

Misschien ook leuk om te lezen...

23 Comments

  1. Wat leuk dat je alle delen hebt! Heb nog nooit van deze serie gehoord eigenlijk. 🙂 Vroeger las ik eigenlijk altijd de boeken van “Hotel Rozenbottel” (ofzoiets), van Jacques Vriens. Ik was nooit zo van de series, meer van de losse boeken!

  2. Ik las vroeger altijd van die horror/thriller-kinder-boeken, maar ben even de naam kwijt!!! Met ik geloof een blauwe kaft en groene glitter letters op de voorkant… Die waren eng joh!

  3. Blast from the past: Timboektoe van Carry Slee. Zou ik eens wat zeggen? Zal die boeken nog best wel een keer willen lezen 😉

  4. Leuk, deze serie vond ik ook geweldig vroeger! Maar ik las heel vee lseries, de Olijke Tweeling, Floortje, Cindy, de Drieling, etc..

  5. Nee, nooit echt een favoriete boekenserie gehad. Al was ik wel gek op de boeken van Carry Slee. Dat is alleen niet echt een serie natuurlijk. 😉

  6. Pitty en De Vijf! En de Cindy op ballet serie, die staat nog in mijn kast, haha. Oh en Wipneus en Pim las ik ook wel veel.

  7. Ontbijt is hier ook niet heel boeiend, 50-60 gram cruslie en 150 gr sojamelk 😉 Altijd het zelfde 😉

    Nee ik las zoizo veel boeken dus echt een serie had ik niet.

  8. Leuk dat je die boeken nog hebt. Ik ken die serie niet. Vroeger was ik wel gek op de Dolle Tweeling en Pitty. Eigenlijk hield ik niet van lezen, maar die series (zo’n 6 delen per serie, denk ik) heb ik minstens twee keer gelezen als kind. Die boeken waren overigens van mijn zus, want die verslond boeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *