H&M bestelling: herfst proof

About the Author

38 Comments

V☺nnieb

Toen ik deze log zag, heb ik ook maar gelijk een bestelling bij H&M gedaan 😉 leuke spullen heb je gekocht

Reply
Kelly

Ik ben klaar maar mijn kleding kast nog niet. Moet eerst de zomer kleding er uit halen en heb nieuwe truien nodig. Ik loop al jaren met dezelfde truien pfff haha.

Reply
Nicole

Qua kleding ben ik totaal niet klaar voorde herfst!Het middelste kledingstuk, de trui.. zoiets zou ik ook graag willen maar ze zijn voor mij meestal te kort.. Heb dikke billen en buik dus dan zie je navel 😉

Reply
appelig

Leuke kleding, alleen de kleuren zouden me voor geen meter staan. Ik kocht vroeger online bij Bon Apart, tegenwoordig doe ik dat alleen nog maar live.

Reply
Annouska

Haha ik heb toevallig het vestje en truitje daaronder ook bij mijn komende bestelling zitten hihi. Leuk!!

Reply
Kelly

Ziet er leuk uit! Ik moet nog beginnen met mijn herfst collectie, maar mijn jas heb ik in ieder geval al!

Reply
Anke

Qua kleding niet helemaal, getuige mijn verkoudheidje, haha. Maar ja, verkouden zijn is dan wel weer typisch herfst, toch? :p

Reply
Wendy

Nog niet helemaal, maar het belangrijkste heb ik binnen. Mijn nieuwe jassen. Heb op de site van H&M ook al wel het één en ander in mijn shoppinglist staan en heb al wat ideeën op gedaan in de winkel. Gaat helemaal goed komen denk ik zo. 😉 En met jou ook zo te zien!

Reply
Joyce

Ow ja ik ben zeker klaar voor de herfst en ook al voor de winter; de mooie paarse jas is van mij 😀 Leuke kleding, hou erg van die blauw tinten.

Reply
Iris

Mooie basic dingetjes allemaal 🙂 Mijn kledingkast is nog niet echt herfst/winter proof helaas, maar momenteel ook niet echt het budget om flink te gaan shoppen. Helaas!

Reply
tineke

neee absoluut nog niet! Heb nauwelijks herfst kleding en zit elke dag ook te trillen van de kou, haha! Vind je bestelling leuk!

Reply
Veronica

Dat vestje bovenin vind ik het leukst! De rest ziet er bij mij vaak te kort uit. Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens ga bestellen 🙂 Had pas wat besteld op zalando maar dat viel tegen, en op een of andere manier kun je daar niet op rekening bestellen :S

Reply
Wanda

Vooral dat 2e truitje vind ik wel leuk! Bij H&M heb ik nog nooit iets online gekocht, ga meestal gewoon even naar hun filiaal in Winschoten…

Reply
Anouk

Leuke kleuren blauw! Maakt het geheel lekker vrolijk, leuk!! Ik heb wel genoeg geshopt.. heb momenteel een shopverbod!

Reply
Yolande

Die eerste is echt leuk! Ik moet deze week nog wat aankopen doen, heb veel te weinig truien en vesten in mijn kast hangen!

Reply
Leoni

Ik ben nooit zo van het online shoppen bij h&m. Vaak is het of te groot of te klein of toch net niet wat ik ervan had verwacht. Ik ben al wel klaar voor de herfst, veel laagjes doet wonderen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *