H&M bestelling: herfst proof

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Zijn jullie al klaar voor de herfst?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

38 Comments

 1. Ik ben klaar maar mijn kleding kast nog niet. Moet eerst de zomer kleding er uit halen en heb nieuwe truien nodig. Ik loop al jaren met dezelfde truien pfff haha.

 2. Qua kleding ben ik totaal niet klaar voorde herfst!Het middelste kledingstuk, de trui.. zoiets zou ik ook graag willen maar ze zijn voor mij meestal te kort.. Heb dikke billen en buik dus dan zie je navel πŸ˜‰

 3. Leuke kleding, alleen de kleuren zouden me voor geen meter staan. Ik kocht vroeger online bij Bon Apart, tegenwoordig doe ik dat alleen nog maar live.

 4. Qua kleding niet helemaal, getuige mijn verkoudheidje, haha. Maar ja, verkouden zijn is dan wel weer typisch herfst, toch? :p

 5. Nog niet helemaal, maar het belangrijkste heb ik binnen. Mijn nieuwe jassen. Heb op de site van H&M ook al wel het één en ander in mijn shoppinglist staan en heb al wat ideeΓ«n op gedaan in de winkel. Gaat helemaal goed komen denk ik zo. πŸ˜‰ En met jou ook zo te zien!

 6. Ow ja ik ben zeker klaar voor de herfst en ook al voor de winter; de mooie paarse jas is van mij πŸ˜€ Leuke kleding, hou erg van die blauw tinten.

 7. Mooie basic dingetjes allemaal πŸ™‚ Mijn kledingkast is nog niet echt herfst/winter proof helaas, maar momenteel ook niet echt het budget om flink te gaan shoppen. Helaas!

 8. neee absoluut nog niet! Heb nauwelijks herfst kleding en zit elke dag ook te trillen van de kou, haha! Vind je bestelling leuk!

 9. Dat vestje bovenin vind ik het leukst! De rest ziet er bij mij vaak te kort uit. Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens ga bestellen πŸ™‚ Had pas wat besteld op zalando maar dat viel tegen, en op een of andere manier kun je daar niet op rekening bestellen :S

 10. Vooral dat 2e truitje vind ik wel leuk! Bij H&M heb ik nog nooit iets online gekocht, ga meestal gewoon even naar hun filiaal in Winschoten…

 11. Leuke kleuren blauw! Maakt het geheel lekker vrolijk, leuk!! Ik heb wel genoeg geshopt.. heb momenteel een shopverbod!

 12. Ik ben nooit zo van het online shoppen bij h&m. Vaak is het of te groot of te klein of toch net niet wat ik ervan had verwacht. Ik ben al wel klaar voor de herfst, veel laagjes doet wonderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *