Soms vind je van die foto’s (die je liever niet had gevonden)

Wat ik dus heerlijk vind he, is het doorspitten van fotoboeken. Ik heb er dan ook mega veel met allerlei foto’s van toen ik klein was. (met dank aan m’n ouders die alles hebben ingeplakt) Zo leuk om sommige dingen op foto te hebben staan. Sommige dingen herinner ik me heel goed, andere dingen weet ik alleen van verhalen of foto’s. Nou was ik druk bezig de fotoboeken weer eens te bekijken met de welbekende: ‘Ohhhh die is leuk’ – ‘Ahhh wat schattig’ – ‘Ahhhh Ohhhh’. Je kent het wel. En toen. Kwam ik deze foto tegen:

Photobucket

Ik keek nog een keer goed. Ik vraag me echt super af waar ik in godsnaam aan dacht. Moest ik poepen? Had ik iets vies gegeten? Had ik een vreselijk kerstcadeau gekregen? (zo te zien aan de kerstboom op de achtergrond) Ik heb geen idee, misschien had ik hier wel Happy Toughts. Hoewel ik het zwaar betwijfel. Het zou allemaal zo maar kunnen.

Oh en deze foto is niets bij de blooper foto’s van ons trouwen. πŸ˜‰
Ik ben bezig met het blogje.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

39 Comments

 1. Ik ben ook van 1980, wat zagen we er vroeger toch vreselijk uit he whaha, gek idee dat mijn kinderen ook ooit zullen zeggen hoe heb je mij er zo bij kunnen laten lopen!!!!

 2. Ik denk dat je eerst de andere kant op keek, de fotograaf je toen riep en je toen antwoordde met ‘jahaa’ en toen je gezicht omdraaide. Tijdens de ‘haa’ van jahaa, daarom staat je mond open. Haha πŸ™‚

 3. Heerlijk he om door foto-albums heen te bladderen! Ik doe het ook regelmatig hoor! En ja, waarschijnlijk kun je je die kerst nog wel herinneren maar niet meer wat je toen dacht of waarom je uberhaupt op de foto bent gezet…

 4. Je zal het in ieder geval niet koud gehad hebben, want je had een warme trui aan.

  Was je misschien aan het zingen? Oh Denneboom…

 5. Schattig foto hoor!! Wel leuk dat je Ouders veel foto’s maakten en dat deze ook bewaard zijn! Ik heb helaas Alleen twee foto’s !

 6. Hahahaha, geweldig! Oude fotoboeken zijn zo leuk inderdaad. Ik wacht nog steeds in spanning af op de blooperfoto’s, ben heeel benieuwd!

 7. Haha, ja van die foto’s heb ik ook. Van die momenten die je je echt niet kan herinneren. Maar altijd wel grappig om terug te zien inderdaad!

 8. haha je dacht denk ik iets van ‘Oh.My.God. die gebreide trui van oma die mijn vader aanheeft is echt zoooooo 1984….
  Benieuwd naar de trouw blooper foto’s!!

 9. haha, ik ben benieuwd naar e bloopers πŸ™‚ Leuke foto, ik vind hetook altijd erg leuk om kinderfoto’s terug te kijken

 10. Haha een beetje apart is het wel! :p wat was je schattig trouwens haha! πŸ˜€ ik heb foto’s van onze vakantie ook ingeplakt, lekker ouderwets πŸ™‚ heerlijk om ze later weer door te bladeren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *