Ennnnnnnnnnnnn we gaan weer aan de slag

Ja, ja. De vakantie is voorbij. Over, klaar, finito. Vandaag ben ik weer aan de slag.
Na 3 heerlijke weken vakantie samen moeten we er toch echt aan geloven.

Photobucket

En of het 3 heerlijke weken waren: met op de eerste dag natuurlijk onze trouwerij. Een beter begin kan je niet hebben dacht ik toch?! Daarna vooral veel uitrusten van de vermoeiende dag (en natuurlijk nagenieten).

En voorbij was week 1.


De week erna een heerlijke huwelijksreis op Terschelling gehad met leuke souvenirs en over het algemeen heerlijk weer. Eindelijk een beetje vakantie gevoel.

We kwamen terug.
Week 2 was alweer voorbij.
Shit zeg dat gaat snel.

Heerlijk de laatste week kijken naar onze trouw & huwelijksreis foto’s.. Ze natuurlijk bestellen voor in huis om neer te zetten & op te hangen (daarover komen zeker nog blogjes). En verder heb ik veel tijd kunnen doorbrengen met vrienden en vooral lekker in huis kunnen rommelen.

En potverdikkeme nu moet ik weer aan het werk. Zucht

Ja, deze vakantie had van mij wel wat langer mogen duren.
Vooral nu ik mijn eerste werkdag wakker wordt met een verkoudheid.. Is het al weekend?

About the Author

36 Comments

Jeske

Ja vakanties gaan altijd snel. Gelukkig zijn we inmiddels al weer over de helft van de week en komt het weekend toch weer in zicht.

Reply
Joyce

Kan me je gevoel heel goed voorstellen, hou de mooie herinneringen vast en probeer de stress van het werk zo lang mogelijk buiten de deur te houden 😉

Reply
appelig

Het blijft geen feest natuurlijk en met dit weer kun je maar weer beter aan het werk gaan. Je hebt in ieder geval een heerlijke tijd gehad.

Reply
Nicole

Als je erges op wacht, kruipt de tijd! En als je iets leuks doet, gaat de tijd als een achtbaan! Zo jammer!

Reply
SAS

Was een zware dag doordat er heel veel veranderingen zijn. Ik zoek dus lekker vroeg m’n bedje op om even bij te tanken.

Reply
Liliane

Fijn dat je zo’n mooie vakantie hebt gehad maar jammer dat het alweer zo snel voorbij was! In ieder geval veel beterschap toegewenst!

Reply
Limoentje

Balen joh, dat je verkouden bent geworden.
En vakanties vliegen altijd voorbij, daar is geen ontkomen aan… Zelf had ik vandaag nog weekend, dan drie dagen werken en weer weekend. :$

Reply
Inge

Maandagochtend is altijd al lastig, en zeker na een verlofperiode!
Succes er mee.
En nu is het weer aftellen naar het volgend verlof hé
Nog 12 weken te gaan bij ons…

Reply
Billy

hahaha, tja het kan niet blijven duren hé, Saskia. Er moet ook geld in het laatje komen… 😉
Maar straks komt het weekend er weer aan!

Groetjes!

Reply
Maris

O vakantie vliegt altijd voorbij… Maar… je hebt wel een hele bijzondere en mooie vakantie gehad. Die neemt niemand je meer af 🙂 Werkse weer nu!

Reply
V☺nnieb

De tijd vliegt voorbij. Fijn dat je genoten hebt 🙂 en ja de maandagblues laat ik daar nu ook altijd last van hebben 😐 Fijne maandag

Reply
Laura

Je hebt idegeval wel een heerlijke drie wekende duurende vakantie gehad! En voor je het weet is het weer weekend! Succes met je eerste werkdag weer vandaag!

Reply
Shanti

Ik heb altijd zo veel moeite de eerste dag na mijn vakantie! En nog steeds met het vroege opstaan.. bluh. Zeker op de maandagochtend.

Reply
Ingrid

Tja, je lijf zoekt misschien nog een uitweg om nog niet aan de slag te hoeven… 😉 Sterkte met de verkoudheid en veel plezier op je werk. Over een dag of vijf is het alweer weekend!

Reply
Anouk

Een vakantie gaat helaas altijd te snel! Maar gelukkig heb je er wel helemaal van kunnen genieten ;)! Succes voor vandaag en de rest vd week natuurlijk!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *