Behind the scenes

Week 36 in foto’s

Photobucket

Ayla die een mooi plekje heeft gevonden op de kast – afspraak bij de tandarts voor M. – lekker bij Bagels & Beans eten met lief vriendinnetje Wendy – heerlijk mooi weertje gehad – veel plezier hebben van onze nieuwe laptop – ons trouwalbum maken bij Pixium (zodra hij binnen is komt er een blogje over online) – blij met m’n ontzettend mooie en lange nagels die ineens niet meer inscheuren – mijn nieuwe jurkje – yara die heerlijk ligt te maffen – beeldje van de vuurtoren op Terschelling – alle trouwkaarten die we hebben gekregen ingeplakt – foto’s van ons trouwen besteld – onze lijst met berichtjes is af (zodra hij hangt komt er een blogje van online) – bezig in een nieuwe boek van Tess Gerritsen

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *