Week 36 in foto’s

Photobucket

Ayla die een mooi plekje heeft gevonden op de kast – afspraak bij de tandarts voor M. – lekker bij Bagels & Beans eten met lief vriendinnetje Wendy – heerlijk mooi weertje gehad – veel plezier hebben van onze nieuwe laptop – ons trouwalbum maken bij Pixium (zodra hij binnen is komt er een blogje over online) – blij met m’n ontzettend mooie en lange nagels die ineens niet meer inscheuren – mijn nieuwe jurkje – yara die heerlijk ligt te maffen – beeldje van de vuurtoren op Terschelling – alle trouwkaarten die we hebben gekregen ingeplakt – foto’s van ons trouwen besteld – onze lijst met berichtjes is af (zodra hij hangt komt er een blogje van online) – bezig in een nieuwe boek van Tess Gerritsen

37 reacties op “Week 36 in foto’s

 1. Ooh wat een heerlijk jurkje, goede reden om een avondje uit te gaan 😉

  Scheurende nagels kunnen duiden op een vitaminegebrek, mooi dat je er nu geen last meer van hebt. Misschien kun je nagaan waar het aan ligt door te kijken of je iets aan je eetpatroon veranderd hebt?

  1. Dat zou inderdaad wel een idee zijn. Ik denk eerder dat het komt dat ik m´n nagels nu bijhoud met 2 lak laagjes en ik 3 weken niet heb gewerkt.. Dan scheuren nagels toch minder snel in. Maar ik ga zeker proberen m´n nagels zo te houden want ben er super blij mee.

  1. Haha ik heb het jurkje op de foto bij de V&D vandaan en de andere jurkjes waar je het over hebt (die witten en zwarte strapless) bij de Lady Sting 🙂
   Ik draag normaal nooit jurkjes maar deze vind ik alle 3 wel erg leuk 😉

 2. Haha, die kat op de kast! Ziet er toch wel hoog uit :O En van die bagels krijg ik ook honger, eens zien of ik mezelf zo ook een lekkere lunch kan voorschotelen 😉

  1. Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee hoe ze ineens zo lang komen. Wat ik eigenlijk altijd doe is een doorzichtige versteviger (van Essence) 2x op m’n nagels doen. Dit doe ik de laatste tijd om te paar dagen opnieuw. Sindsdien blijven ze lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *