Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Boeken, film/tv & youtube,  Liefde voor..

TV Show: Rules of Engagement

Aangezien ik ook een stukje heb geschreven over mijn favoriete serie Criminal Minds vond ik het ook wel leuk een stukje over mijn andere favoriete serie te maken, Rules of Engagement.
Elke werkdag op Veronica om 20:00. Genieten!

Photobucket

v.l.n.r. Jennifer, Adam, Russell, Jeff, Audrey en Timmy.

Rules of Engagement gaat over twee koppels en hun single vriend die te maken hebben met de complicaties van dating, verloving en huwelijk. Adam & Jennifer als pas verloofde geliefden, Jeff & Audrey als een lang getrouwd echtpaar, Russell als hun nog single vriend en Timmy de assistent van Russell Dunbar.
Bron: Wikipedia


Ik hou van de discussies die Jeff & Audrey hebben (het lijkt heel erg op mij & M. haha), de manier waarop Jeff verbaast kijkt met z’n ogen als spleetjes geknepen, de aflevering waarin Jeff Shy Dail gebruikt om zijn vrouw niet te hoeven spreken (en de geweldige manier hoe Audrey hem terug pakt als ze het door heeft) en dan hebben we nog Adam. Die is gewoon yummie om naar te kijken…

Photobucket

De cast bestaat uit: (echte naam – ROE naam)
Patrick Warburton – Jeff Bingham
Megyn Price – Audrey Bingham
Oliver Hudson- Adam Rhodes
Bianca Kajlich – Jennifer Morgan
David Spade – Russell Dunbar
Adhir Kalyan – Timmy

0

12 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *