TV Show: Rules of Engagement

Aangezien ik ook een stukje heb geschreven over mijn favoriete serie Criminal Minds vond ik het ook wel leuk een stukje over mijn andere favoriete serie te maken, Rules of Engagement.
Elke werkdag op Veronica om 20:00. Genieten!

Photobucket

v.l.n.r. Jennifer, Adam, Russell, Jeff, Audrey en Timmy.

Rules of Engagement gaat over twee koppels en hun single vriend die te maken hebben met de complicaties van dating, verloving en huwelijk. Adam & Jennifer als pas verloofde geliefden, Jeff & Audrey als een lang getrouwd echtpaar, Russell als hun nog single vriend en Timmy de assistent van Russell Dunbar.
Bron: Wikipedia


Ik hou van de discussies die Jeff & Audrey hebben (het lijkt heel erg op mij & M. haha), de manier waarop Jeff verbaast kijkt met z’n ogen als spleetjes geknepen, de aflevering waarin Jeff Shy Dail gebruikt om zijn vrouw niet te hoeven spreken (en de geweldige manier hoe Audrey hem terug pakt als ze het door heeft) en dan hebben we nog Adam. Die is gewoon yummie om naar te kijken…

Photobucket

De cast bestaat uit: (echte naam – ROE naam)
Patrick Warburton – Jeff Bingham
Megyn Price – Audrey Bingham
Oliver Hudson- Adam Rhodes
Bianca Kajlich – Jennifer Morgan
David Spade – Russell Dunbar
Adhir Kalyan – Timmy

12 reacties op “TV Show: Rules of Engagement

  1. Ik heb het geloof ik een keertje gezien, maar ik heb het al vaker gezegd … ik kijk bijna geen tv.
    Ik wil je ook alvast een hele fijne trouwdag wensen. Geniet ervan!

  2. Nooit van gehoord. De tijd komt hier ook niet goed uit haha. NOS Journaal gaan dan voor ๐Ÿ˜› Maar wie weet ga ik eens downloaden.

  3. Ik heb dat toevallig van de week voor het eerst zitten kijken. Vond het in eerste instantie niet zoveel aan maar als je er dan langer naar kijkt wordt het wel grappig ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *