If high heels were so wonderful, men would be wearing them.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DUO Boots

Ik ben dus zo iemand die je ziet lopen op straat met ieniemienie hakjes. En dat het er dan niet uitziet. Hoe erg ik mijn best ook voor doe, mijn schoenen hebben een eigen leven. En ik kan jullie vertellen ik heb het echt geprobeerd. Echt. Mijn voeten zijn gewoon niet gemaakt voor hakken.

Tegen beter weten in besteld ik deze geweldig mooie (en hoge) hakken voor onze bruiloft. Nadat ik ze 2 tellen aan had kreeg ik al last van mijn voeten en rug. Andere (plattere) schoenen dus aangeschaft. Hoewel ik wel een aantal foto’s heb gemaakt op deze mooie hakken, ben ik blij dat ik ze niet de hele dag heb aangehad. Het naar het altaar lopen had er vast erg grappig uit gezien.

Toch kan ik het niet laten om naar mooie hakken te kijken.
Zo kwam ik deze dameslaarzen tegen waarvan ik spontaan ging kwijlen…

Photobucket

Dragen jullie vaak hakken?

About the Author

47 Comments

Touch of Buddha

ahhh ze zijn inderdaad gaaf! Ik loop ook niet graag op hakken, het doet me altijd pijn aan mn voeten πŸ™

Reply
Benthe

Ik hou van heels! Draag ze ook eigenlijk elke dag, en het gaat best goed (anders zou ik ze natuurlijk niet bijna elke dag dragen ;))

Reply
Anouk

Aaaah, die laarzen zijn inderdaad prachtig! Op laarzen met hak heb je trouwens wel meer steun als gewone hakken he!? Dus misschien tooh het proberen waard! Ik ben dol op hakken en loop er veel op. Laatste jaren wel wat last gekregen van allerlei kwaaltjes daardoor.. platte schoenen zijn gewoon het beste voor je. Mijn leraar van het vak schoenadviseur zei altijd ‘Jongens, geloof mij op mn woorden, die victoria Beckham op dr stilletos zit over een aantal jaar in een rolstoel’… dat heeft ons lichtelijk afgeschrikt ;)!

Reply
Madrina

Ik zou wel willen, maar ik kan het niet πŸ™‚
Een klein hakje lukt nog net, in het andere geval lig ik op de straatstenen πŸ˜‰

Reply
Peet

Ik ben gek op hakken, maar comfortabel zijn ze niet. Sinds Peuter kan lopen (lees: rennen) loop ik dus eigenlijk niet meer op hakken. Man man, om op die dingen achter een ‘ontsnappend’ kind aan te moeten rennen… een onmogelijke opgave. Maar, net als jij… verlekker ik me dus wel graag aan mooie hakken!

Reply
Bianca

Het zou in mijn geval echt een goed idee zijn hakken aangezien ik zo klein ben en ik kan op tal laarzen echt verliefd zijn maar ik kan er gewoon weg NIET op lopen

Reply
Indira

Ik heb nooit lange laarzen! Slechts enkellaarsjes, die staan me het beste. Ik ben er te kort voor vind ik!

Reply
Anke

Ik heb hetzelfde, vind ze zo mooi, maar kan er niet echt fijn op lopen. Als ik even oefen lukt het meestal wel en ik kan er op zich natuurlijk ook wel aan wennen, maar vaak kies ik dan toch voor gemak, haha.

Reply
Michelle

Ik vind hakken er altijd wel heel mooi en vrouwlijk uitzien, mits je er op kunt lopen natuurlijk. Gewaggel op hakken ziet er niet uit, sorry πŸ™‚ Bijna alle laarzen die ik heb, hebben wel een kleine of een grotere hak. Door rugklachten op het moment pak ik vaak mijn platte laarzen of allstars.

Reply
Annouska

Hakken en dames het blijft een mooi iets. Ik moet zeggen dat ik het eerst ook niet kan maar ik heb het mezelf aangeleerd. Eerst 10 minuten in huis aan en zo opbouwend tot ik ze een halve ochtend aan kon en er mee naar buiten kon. Sindsdien kan ik hakken van 5 tot 8 cm aan. πŸ˜€

Reply
Nicole

Ik draag ook bijna nooit hakken. Soms wel hoor, als ik weet dat ik eigenlijk alleen maar zit.
Maar tis echt erg gewoon.. zo snel al pijn!

Reply
tineke

Mooi! Met dansles draag ik dansschoenen… Met hak. Maar daar kan ik eigenlijk ook niet op lopen, laat staan dansen hahaha!

Reply
Leonie

Ik zou ze vaker dragen als ik dat kon πŸ™ Ik heb hele moeilijke voeten (en dus steunzooltjes) en zonder mijn steunzooltjes hou ik het maar een paar uur uit. In de meeste hakken kunnen dus geen steunzooltjes van een paar centimeter dik hΓ¨… Helaas!

Reply
Wanda

Naar m’n werk heb ik meestal wel een hakje, niet superhoog hoor maar vind het altijd net even wat prettiger dan platte hakken. In m’n vrije tijd draag ik meestal wel schoenen met een platte hak omdat ik dan ook meer moet lopen en dan is plat wel weer zo makkelijk…

Reply
Nicole

Ik zou graag hakken willen dragen. Maar ik heb twee goede redenen dit niet te doen;

1. Rugklachten.
2. M’n man is maar 5 centimeter groter dan ik. Dus dan zou ik boven hem uitsteken, en dat wil ik absoluut niet, haha.

Met onze bruiloft had ik hakjes van 3 centimeter aan.. Dat zag er nog goed uit, en het lopen ook, haha.

Reply
Jennn

oh, die zijn wel heel gaaf, mag ik vragen waar je ze gespot hebt?

ik draag meestal hakken, ik vind het juist heerlijk lopen.

Reply
SAS

Ja dat is inderdaad jammer die hoge prijzen! Maar kijken kost gelukkig niets πŸ˜‰

Leoni

Oeeehh die zijn stoer! Ik zit nog in een leerfase om te lopen op hakken en het gaat me redelijk goed af. Op pijnlijke voeten na!

Reply
Cuisine CΓ©line

Ik droeg vroeger nooit hakken, omdat ik er niet kon op lopen. Uiteindelijk vond ik het wel mooi. Ik besliste om hakken te kopen, ik denk dat ze bijna 10 cm waren. Om te oefenen liep ik eke avond rond in huis, in pyjama en hakken. Hilarisch, maar nu kan ik er wel op lopen :D, alee, een beetje toch πŸ˜‰

Reply
Dina

Je kunt dat wel leren hoor, op hakken lopen. Niet 1 voet is ervoor gemaakt.
Ik loop alleen maar op hakken trouwens, ik heb geen platte schoenen. πŸ˜›

Reply
Ingrid

Hier kan ik heel duidelijk in zijn: N E E ! ! !

Misschien zou ik er nog wel even op kunnen lopen, maar ik vind het niet echt fijn als mijn tenen pijn gaan doen en mijn voorvoet afgekneld wordt. Ik loop dus op comfortabele schoenen en heb een voorkeur voor Ecco’s enz.

Reply
Jorien

Ik ben gek op hoge hakken. Draag ze alleen niet zo vaak omdat mijn man al wat korter is dan ik, en dan voel ik me echt zo’n boom haha.

Reply
Iris

Wauw gaaf! Ik kan ook echt niet op hakken lopen, alleen als ze heel breed en niet al te hoog zijn of als het sleehakken zijn.

Reply
Lauradenkt

Ik draag wel vaker hakken nu ja, sowieso hebben mijn laarzen hakken en mijn enkellaarsjes ook. En ze worden steeds hoger, maar nog niet superduperhoog hoor, geen naaldhakken ofzo!

Reply
pe

Mooie laarzen, maar wel heel hoog. Ik draag al eens kleine hakjes maar echt handig vind ik het toch niet. Het is letterlijk en figuurlijk altijd een moeilijk evenwicht tussen elegant en comfort

Reply
Shanti

Ik draag heel vaak hakken en kan er ook heel de dag op lopen. Het is wel een kwestie van wennen en in het begin steeds je grenzen weer een beetje rekken. Goede laarzen zijn daar ideaal voor, zeker als ze stevig zitten aan de achterkant dan heb je extra vastheid zeg maar πŸ˜‰

Reply
saskia

Ik draag nooit hakken maar voor de bruiloft had ik bij de bruidszaak schoenen met een kleine hak gekocht, daar kon ik wel op lopen. Laatst ook laarsjes gekocht die ook heel fijn lopen.

Reply
Femke Blogt

Laarzen zijn zo heerlijk om aan je voeten te hebben in de winter! Mijn lievelingspaar ligt echter al maanden in een doos, ik moet ze nog steeds naar de schoenmaker brengen maar het schiet er steeds bij in.

Reply
suus

Ik werk het liefst op een kleine hak, dan heb ik minder last van m’n rug! En ik draag redelijk hoge hakken, vind ik supermooi en als je geen wandeltocht maakt, goed te doen πŸ™‚

Reply
Simone

Ik draag zelden hakken. Jammer eigenlijk want ik vind het mooi. Maar ik geef toe dat ik niet zo goed erop kan lopen. Geen naaldhakken voor mijn in elk geval πŸ™‚

Reply
Mariska

Ik kan helemaal niet op hakken lopen! Toevallig heb ik dan van die cowboy boots met een hak, maar dat vind ik dan weer anders.

Reply
Elisabeth

Ik droeg het veel tot ik met me heup kwam te zitten, en nu ben ik weer langzaam op aan het bouwen want ik sta gek genoeg juist beter op haken voor me rug dan op platte schoentjes. πŸ˜‰

Reply
Harmke

Wauw, geweldige laarzen! Ik draag alleen geen hakken omdat ik dan meteen een reus ben.

Reply
Miranda

Ik deel hetzelfde met jou…..ik kan het niet! Zo vaak geprobeert maar helaas. Wel kan ik goed lopen op sleehakken wat dus betekent dat er bij mij in de kast voornamelijk sleehakken zijn te vinden. Toch loop ik het liefste op platte schoenen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *