Week 48 in foto’s

Photobucket

Bezig met beter ontbijten elke ochtend    regenboog    tekeningen van Sinterklaas op werk    naar het Sinterklaashuis geweest    mooi rood is niet lelijk    bosje rozen van m’n ouders gekregen    m’n nieuwe warme sloffen     kijken voor een kerst dorp     Ayla op de Ipad     cadeaus gekregen voor Sinterklaas    een super leuke nieuwe theedoos    veel theetjes drinken met dit weer

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

41 Comments

Martine

Zo te zien een fijne week? Dat bordje van “altijd als ik aan je denk” heb ik ook! 🙂 Knuffel voor de lieve poes en liefs van Martine

Reply
Wanda

Oh, ik moet ook nodig weer eens wat foto’s gaan maken, dit zijn altijd leuke overzichten maar ik ben er ooit wel mee begonnen maar het is weer wat verwaterd…
Dat boek van Fitzek, welke is dat? Ik heb namelijk meerdere van hem gelezen, erg goed allemaal maar ik kan deze titel niet ontcijferen…

Reply
SAS

Er liggen 2 boeken van hem: De Gijzeling & De Therapie. Ik heb zelf de Wreker van hem gelezen, super schrijver!

Reply
Michelle

Leuke thee doos, ik moet er ook nog steeds eentje kopen, of maken 🙂
Fijne middag nog

Reply
Danielle

Ik moet ook nieuwe pantoffels, de hele zool ligt uit elkaar en ze zijn toch wel best noodzakelijk met dit weer! En wat een cute foto van Ayla!

Reply
Annouska

Een heerlijke week op je blog problemen na dus.

Fijn dat het uiteindelijk toch gelukt is met je blog!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *