Week 48 in foto’s

Photobucket

Bezig met beter ontbijten elke ochtend  Photobucket  regenboog  Photobucket  tekeningen van Sinterklaas op werk  Photobucket  naar het Sinterklaashuis geweest  Photobucket  mooi rood is niet lelijk  Photobucket  bosje rozen van m’n ouders gekregen  Photobucket  m’n nieuwe warme sloffen  Photobucket   kijken voor een kerst dorp   Photobucket  Ayla op de Ipad   Photobucket  cadeaus gekregen voor Sinterklaas  Photobucket  een super leuke nieuwe theedoos  Photobucket  veel theetjes drinken met dit weer

0

Misschien ook leuk om te lezen...

41 Comments

  1. Zo te zien een fijne week? Dat bordje van “altijd als ik aan je denk” heb ik ook! ๐Ÿ™‚ Knuffel voor de lieve poes en liefs van Martine

  2. Oh, ik moet ook nodig weer eens wat foto’s gaan maken, dit zijn altijd leuke overzichten maar ik ben er ooit wel mee begonnen maar het is weer wat verwaterd…
    Dat boek van Fitzek, welke is dat? Ik heb namelijk meerdere van hem gelezen, erg goed allemaal maar ik kan deze titel niet ontcijferen…

    1. Er liggen 2 boeken van hem: De Gijzeling & De Therapie. Ik heb zelf de Wreker van hem gelezen, super schrijver!

  3. Ik moet ook nieuwe pantoffels, de hele zool ligt uit elkaar en ze zijn toch wel best noodzakelijk met dit weer! En wat een cute foto van Ayla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *