On the wall

De laatste dag alweer van de Photo A Day Challenge. Elke dag heeft er een foto online gestaan.
Ik ben ook super blij dat m’n site weer helemaal werkend is, gisteren lag hij eruit.
Hij is gefikst door Bodine, thanks meid!

Photobucket

Iets wat bij ons in de gang hangt: een schilderij van Griekenland. Deze heb ik gekregen van M. toen we op vakantie gingen naar Kos (in 2008). Dit voor ons 2 -jarig samenzijn. Het was de meest leuke vakantie tot nu toe (afgezien van de vakantie in Nederland op Terschelling maar dat was dan ook onze huwelijksreis en extra bijzonder)

Het was onze eerste buitenlandse vakantie met z’n 2e en we kregen te horen (toen we zaten te wachten op onze vlucht) dat het bod op ons huisje was geaccepteerd! We gingen samenwonen. Op deze vakantie hebben we dan ook veel besproken over wat we wilde in ons huisje.

Ja dit schilderij geeft me heel wat herinneringen.

In het kader van: November Photo A Day

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

20 Comments

Anouk

Wat een mooi verhaal zit er dan achter inderdaad! Fijn dat je site weer helemaal werkt en jammer dat het alweer de laatste dag is!

Reply
Mirella

Ik ben weer eens afgehaakt, pfff stom maak elke dag wel foto’s whaha.

Fijn dat je computer het weer doet.

Heel fijn weekend

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *