Wedding bells #3 Gastblog Nicole

Wij zijn op dit moment heerlijk aan het genieten van onze huwelijksreis. Het bloggen komt dus na onze huwelijksreis weer (met uiteraard foto’s!) Ondertussen zijn er 5 gastbloggers die vertellen over hun huwelijk. Vandaag is het Nicole van inikkens.com die vertelt over hun speciale dag.

Photobucket

Naam/blognaam:
Nicole/iNikkens.com

Getrouwd op:
15 juni 2012

Beschrijf in 1 woord je trouwdag:
Ongelooflijk!

Wanneer en hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Ons eerste ontmoeting was bij mij thuis, toen hij met mijn neef (bij wie hij toen in de klas zat) bij mij thuis kwam om een computer van ons na te kijken. Dit is ongeveer 8 jaar geleden. Een aantal jaren later, in Januari 2009 werd ik door hem toegevoegd op hyves. Al snel daarna spraken we af op MSN, en duurde de gesprekken meteen tot de volgende ochtend, haha. Het was alsof we elkaar door en door kenden.


Photobucket


Vertel wat over de manier waarop je ten huwelijk bent gevraagd. Hoelang zijn jullie verloofd geweest?
Ik ben om precies 12 uur ’s avonds ten huwelijk gevraagd op mijn verjaardag. Uiteraard ging hij op zijn knieeën. We waren gewoon thuis, lekker met zijn 2-en.

Dé jurk. Had je deze zo gevonden of duurde het een tijdje eer je de perfecte jurk had? Is het ook de jurk geworden die je in je hoofd had of was hij juist totaal anders?
Dé jurk heb ik bij de eerste bruidswinkel gevonden. Ik heb in totaal drie gepast, inclusief dé jurk, maar dit was ‘m gewoon. Mevrouw van de bruidswinkel zei ook al: ‘je ogen straalden toen je de jurk zag. Welke jurk ik nu ook pak, het overtreft niet dé jurk’.

Wat is het makkelijkste en moeilijkste van getrouwd zijn?
Het makkelijkste is het gevoel van zekerheid, de verbondenheid en dat je bij elkaar hoort. Ik ervaar geen moeilijke dingen. Sommige mensen zeggen; nu is je vrijheid over. Ik zie dit anders. Ik merk weinig verschil, naast het feit dat ik me nu nog meer verbonden voel.

Waarheen zijn jullie geweest op huwelijksreis?
Brussel!

Wat had je anders willen doen op je bruiloft of achteraf anders gewild?
Mijn dag was perfect. Ik wil niets veranderen.

Wat is je ultieme tip voor aanstaande bruiden of getrouwde stellen?
Go with the flow. Het klinkt heel moeilijk, en lijkt echt onmogelijk op zo’n dag. Maar geloof me, je wordt geleefd. Je ontkomt er niet aan, dus kun je net zo goed het laten gaan en ervan uit gaan dat het goed gaat, want dat gaat het.

Photobucket


J


  Vorige Wedding Guest Posts:

  1. Mariska
  2. Des

11 reacties op “Wedding bells #3 Gastblog Nicole

  1. Mooie gedachte, niet alleen voor je trouwdag, maar ook voor de rest van je leven: Go with the flow…

    Dus eigenlijk komt het door de sociale media, dat jullie getrouwd zijn… leuk hoor!

  2. Tsjah ga waarschijnlijk in herhaling vallen maar wat leuk om dit weer te lezen.
    Sowieso lees ik bij alle drie de vrouwen die hier al geschreven hebben (bij Des wat minder vaak) dus erg leuk om dit dan te lezen! Ben benieuwd naar de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *