Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Wedding bells #3 Gastblog Nicole

Wij zijn op dit moment heerlijk aan het genieten van onze huwelijksreis. Het bloggen komt dus na onze huwelijksreis weer (met uiteraard foto’s!) Ondertussen zijn er 5 gastbloggers die vertellen over hun huwelijk. Vandaag is het Nicole van inikkens.com die vertelt over hun speciale dag.

Photobucket

Naam/blognaam:
Nicole/iNikkens.com

Getrouwd op:
15 juni 2012

Beschrijf in 1 woord je trouwdag:
Ongelooflijk!

Wanneer en hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Ons eerste ontmoeting was bij mij thuis, toen hij met mijn neef (bij wie hij toen in de klas zat) bij mij thuis kwam om een computer van ons na te kijken. Dit is ongeveer 8 jaar geleden. Een aantal jaren later, in Januari 2009 werd ik door hem toegevoegd op hyves. Al snel daarna spraken we af op MSN, en duurde de gesprekken meteen tot de volgende ochtend, haha. Het was alsof we elkaar door en door kenden.


Photobucket


Vertel wat over de manier waarop je ten huwelijk bent gevraagd. Hoelang zijn jullie verloofd geweest?
Ik ben om precies 12 uur ’s avonds ten huwelijk gevraagd op mijn verjaardag. Uiteraard ging hij op zijn knieeën. We waren gewoon thuis, lekker met zijn 2-en.

Dé jurk. Had je deze zo gevonden of duurde het een tijdje eer je de perfecte jurk had? Is het ook de jurk geworden die je in je hoofd had of was hij juist totaal anders?
Dé jurk heb ik bij de eerste bruidswinkel gevonden. Ik heb in totaal drie gepast, inclusief dé jurk, maar dit was ‘m gewoon. Mevrouw van de bruidswinkel zei ook al: ‘je ogen straalden toen je de jurk zag. Welke jurk ik nu ook pak, het overtreft niet dé jurk’.

Wat is het makkelijkste en moeilijkste van getrouwd zijn?
Het makkelijkste is het gevoel van zekerheid, de verbondenheid en dat je bij elkaar hoort. Ik ervaar geen moeilijke dingen. Sommige mensen zeggen; nu is je vrijheid over. Ik zie dit anders. Ik merk weinig verschil, naast het feit dat ik me nu nog meer verbonden voel.

Waarheen zijn jullie geweest op huwelijksreis?
Brussel!

Wat had je anders willen doen op je bruiloft of achteraf anders gewild?
Mijn dag was perfect. Ik wil niets veranderen.

Wat is je ultieme tip voor aanstaande bruiden of getrouwde stellen?
Go with the flow. Het klinkt heel moeilijk, en lijkt echt onmogelijk op zo’n dag. Maar geloof me, je wordt geleefd. Je ontkomt er niet aan, dus kun je net zo goed het laten gaan en ervan uit gaan dat het goed gaat, want dat gaat het.

Photobucket


J


  Vorige Wedding Guest Posts:

  1. Mariska
  2. Des
0
Gastartikel, Married(life)
Previous Story
Next Story

11 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Caroline
  01/09/2012 at 16:33

  Mooie foto’s!!!

  Liefs!!

 • Reply
  Anouk
  29/08/2012 at 20:37

  Wauw, wat een mooie foto’s zeg! leuk stukje ook bij ‘de jurk’:)

 • Reply
  Liann.
  29/08/2012 at 18:18

  Mooie jurk!

 • Reply
  Maris
  29/08/2012 at 13:48

  Wat een prachtige foto’s, vooral die op die brug!

 • Reply
  Marike
  29/08/2012 at 13:47

  Leuke blog! 🙂

 • Reply
  Veronica
  29/08/2012 at 12:56

  Super mooie jurk heb je! Trouwen lijkt mij ook zo fantastisch. Ik hoop dat hij me ooit vraagt haha 🙂

 • Reply
  Ingrid
  29/08/2012 at 11:24

  Mooie gedachte, niet alleen voor je trouwdag, maar ook voor de rest van je leven: Go with the flow…

  Dus eigenlijk komt het door de sociale media, dat jullie getrouwd zijn… leuk hoor!

 • Reply
  Daniëlle
  29/08/2012 at 09:54

  Wat een prachtige jurk had ze aan. 🙂

 • Reply
  Nicole
  29/08/2012 at 08:55

  Tsjah ga waarschijnlijk in herhaling vallen maar wat leuk om dit weer te lezen.
  Sowieso lees ik bij alle drie de vrouwen die hier al geschreven hebben (bij Des wat minder vaak) dus erg leuk om dit dan te lezen! Ben benieuwd naar de volgende!

 • Reply
  Des
  29/08/2012 at 08:38

  oh en dan van “je wordt geleerd” herken ik heel erg

 • Reply
  Des
  29/08/2012 at 08:38

  prachtige foto’s!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png