Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Wedding bells #4 Gastblog Elise

Wij zijn op dit moment heerlijk aan het genieten van onze huwelijksreis. Het bloggen komt dus na onze huwelijksreis weer (met uiteraard foto’s!) Ondertussen zijn er 5 gastbloggers die vertellen over hun huwelijk. Vandaag is het Elise van mamaelise.blogspot.nl die vertelt over hun speciale dag.

Photobucket


Naam:
Elise – http:// mamaelise.blogspot.com

Getrouwd op:
21 oktober 2011

Beschrijf in 1 woord je trouwdag:
Emotioneel

Wanneer en hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Mijn man Pablo en ik ontmoette elkaar eind eind 2007 in Le Baron. Hij was daar bedrijfsleider. Mariska (Mcdid.nl) heeft ons aan elkaar voorgesteld. We spraken vaak af aangezien we een goede klik hadden begon de liefde te bloeien. Al snel konden we geen leven meer zonder elkaar voorstellen. Ik had de man gevonden waar ik altijd al van droomde, mijn Pablo.


Photobucket


Vertel wat over de manier waarop je ten huwelijk bent gevraagd. Hoelang zijn jullie verloofd geweest?
Pablo had het willen vragen op de eerste verjaardag van Hayley met alle vrienden en familie erbij, maar hij kon niet wachten. De dag ervoor ging hij thuis op z’n knieën. We kwamen net terug van de stad en ik had een pesthumeur (ik had niks om aan te trekken, je kent dat wel). Toen Pablo op z’n knieën ging zitten, kwam Hayley aankruipen met een doosje in haar handen. In het doosje zat natuurlijk een ring. Ik begon te huilen van blijdschap en zei natuurlijk volmondig “Ja!”.

Dé jurk. Had je deze zo gevonden of duurde het een tijdje eer je de perfecte jurk had? Is het ook de jurk geworden die je in je hoofd had of was hij juist totaal anders?
De jurk uitzoeken deed ik samen met mijn beste vriendin. Ik zocht 3 jurken uit die mij wel wat leken, maar 1 was helemaal perfect. De andere 2 paste ik voor de zekerheid. Maar dé jurk was toch die ene. Ik was dan ook in 20 minuten klaar. Mijn beste vriendin begreep er niks van, zij dacht dat ik de hele winkel zou gaan passen, maar nee.

Photobucket


Wat is het makkelijkste en moeilijkste van getrouwd zijn?
Het is eigenlijk niet heel anders. Al voelt het heel goed om ‘de vrouw’ van Pablo te zijn. We zijn nu een familie met een gezamenlijke naam en dat is toch wel ‘makkelijk’. En wat er moeilijk is? Geen idee, tot nu toe geen moeilijkheden eigenlijk.

Waarheen zijn jullie geweest op huwelijksreis?
Wij zijn niet op huwelijksreis gegaan. Dat jaar waren we (ongepland) verhuisd en dus ook nog getrouwd. Dan moet je toch prioriteiten stellen en dat was een vakantie niet.

Wat had je anders willen doen op je bruiloft of achteraf anders gewild?
Ik had het liever nog kleiner gedaan en een andere locatie.

Wat is je ultieme tip voor aanstaande bruiden of getrouwde stellen?
Verwacht niet de perfecte dag en stel je daar vooral niet op in. Dan kun je alleen maar teleurgesteld worden. Geniet gewoon, want voor je het weet is de dag voorbij.

Photobucket


J


  Vorige Wedding Guest Posts:

  1. Mariska
  2. Des
  3. Nicole
0
Gastartikel, Married(life)
Previous Story
Next Story

12 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  elise
  31/08/2012 at 10:40

  Dank jullie wel voor de lieve reacties! xx elise

 • Reply
  Marike - LIVWOW.nl
  31/08/2012 at 00:29

  Mooie foto’s! 🙂

 • Reply
  Rianne
  30/08/2012 at 21:12

  Wat is dit een geweldige serie zeg! Ik hou van bruiloften ondanks dat ik mezelf nooit in een trouwjurk ga hijzen hahaha
  Dit vind ik ook weer een prachtige jurk 😀

 • Reply
  Ingrid
  30/08/2012 at 19:41

  Wat een prachtige bruid! En wat schattig dat Hayley de ring kwam brengen.

 • Reply
  Miranda
  30/08/2012 at 18:33

  Superleuk weer! Jullie zagen er prachtig uit.

 • Reply
  Danielle
  30/08/2012 at 18:18

  Wat een prachtige jurk!

 • Reply
  Raine
  30/08/2012 at 15:56

  Elise was een supermooie bruid en de dag was ook erg mooi. Maar het mooiste vind ik het uiteindelijke huwelijk tussen haar en Pablo, die zijn echt voor elkaar gemaakt! Wat een liefde!

 • Reply
  Iris
  30/08/2012 at 14:48

  Leuk om te lezen! En wat een prachtige foto’s, wauw.

 • Reply
  Flo
  30/08/2012 at 11:26

  Wauwie mooi! Voor mij is de tijd nog lang niet aangebroken maar ik vind het geweldig om te lezen!

 • Reply
  Niekje
  30/08/2012 at 10:56

  Mooie foto’s!

 • Reply
  Des
  30/08/2012 at 09:24

  ook zo’n mooie jurk. prachtig! en ik kan je advies alleen maar bevestigen: loslaten en genieten!

 • Reply
  Yolande
  30/08/2012 at 09:19

  Mooie jurk!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png