Aanschaf bruiloft: Kledinghangers Tiska

Photobucket

Een nieuw item voor onze trouwdag. Het leek me leuk (aangezien we ook foto’s willen maken van onze trouwkleding van te voren) om leuke kledinghangers te bestellen. Na wat zoekwerk kwam ik bij de site Tiska.nl terecht. De bestelling werd snel bezorgd en netjes ingepakt. We zijn er erg tevreden mee. Uiteraard heb ik er ook eentje voor M. besteld (niet op de foto)

Mocht je gepersonaliseerde items willen bestellen dan raad ik deze shop zeker aan! Ze hebben er nog veel meer o.a. kaarten, lampenkappen en ook veel voor baby’s/kinderen. Neem dus een kijkje op Tiska.nl


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

About the Author

27 Comments

Maris

O wat super leuk! Niet dat je niet kan zien aan de jurk of het voor hem of voor haar is, maar wel heel leuk!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *