Week 28 in foto’s

PhotobucketPhotobucket

Mijn dag begint niet zonder een lekker theetje – helemaal blij met mijn nieuwe kledinghangers – Bloedbruiden uitgelezen, geweldig boek! – 3 dagen deze week gewerkt – decoratie voor in het houten boompje, vlinders van mijn vrijgezellenfeest – nat geregend en lekker in mijn joggingbroek & sloffen op werk – nieuwe dingen op iliveformydreams.com waaronder een nieuwe header – honing thee yummie – luister de laatste tijd veel Hitzone 61&62 heerlijke cd’s – nog steeds super blij met m’n jurkje (met op de foto erachter mijn jurk en M. z’n pak ingepakt) – nieuw boek gekocht van Nora Roberts en een bloemetje voor mijn jarige schoonmoeder

PS: Over de sloffen/joggingbroek op werk: deze heb ik alleen aan gehad tot mijn eigen kleding/schoenen droog waren. Er de hele dag in lopen is natuurlijk niet de bedoeling.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

33 Comments

  1. Als je er wel de hele dag in zou lopen zou dat erg zijn dan? Ik loop in de zomer altijd in een korte broek en op blote voeten, mijn slippers laat ik dan gewoon onder mijn bureau staan. Als er klanten komen doe ik ze wel snel even aan πŸ™‚

    1. Denk niet dat het erg representatief is op mijn werk, aangezien we ook werk kleding hebben. Korte broek en slippers mag dan weer wel.

  2. Die boeken ga ik zo even opzoeken bij Bol, klinkt goed namelijk! En ja, op je sloffen op je werk… zelfs tijdelijk zal m’n werkgever daar niet van gecharmeerd zijn!

  3. Dat vind altijd zo relax; een joggingbroek aan als je helemaal nat geregend bent. Maar zonder gekheid op een stokje, het is toch niet normaal meer dat weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *