I wanna thank you all

De afgelopen tijd merk ik dat mijn bezoekers aantallen (en terug kerende bezoekers) hevig aan het groeien is. Ik krijg steeds meer leuke reacties en merk dat ik een aantal vaste lezers heb. Hoewel ik voor mezelf blog wil ik jullie toch heel erg bedanken voor een leuke, lieve en uitgebreide reacties. Dat geeft mij toch weer motivatie om vernieuwende blogjes te bedenken. Dus bij deze..

Bedankt!

Oh en voor de nieuwe lezers van mijn blog:
Ik zou het leuk vinden als jullie jezelf introduceren als je dit nog niet hebt gedaan
.

37 reacties op “I wanna thank you all

 1. You’re welcome! Jij reageert ook altijd bij mij, dus ik probeer ook zo vaak mogelijk jouw blogs te lezen en te reageren ๐Ÿ™‚ Gezellig toch?

 2. Ik snap je helemaal, ik vind het ook leuk om reacties te krijgen, en als iemand bij mij reageert dan ga ik meestal even op die blog kijken en als het me een leuke blog lijkt blijf ik terugkomen.

 3. Je hebt ook een hele leuke blog – ga zo door dus! En ik lees al best een tijdje mee maar heb me nooit geintroduceerd, misschien moet ik dat dus maar eens doen ๐Ÿ™‚

 4. Ik volg je nog niet zo lang via wordpress en heb me nog niet echt hoorbaar gemaakt, (ik ben een diehard lurker) maar wou nu toch maar even laten horen dat ik je blog erg leuk vind ๐Ÿ™‚

 5. Ondanks dat je het voor jezelf doet, inspireer je ook anderen & geef je hun een leuke bezigheid! Een stukje waardering/advies/ondersteuning ed dmv een reactie van je bezoekers hoort daar ook gewoon bij! Dat maakt het bloggen ook leuk!

 6. Spreekt voor zich, vind ik!
  Je schrijft leuke artikels, dus blijf ik je gewoon volgen en reageer ik ook wel eens.

 7. ik heb de laatste tijd enkele nieuwe blogjes ontdekt, waaronder het jouwe
  Ik vind het wel plezant om ook jonge mensen te volgen in hun dagelijkse leven, dat houdt mezelf ook jong en zo blijf ik ook een beetje bij de tijd… ๐Ÿ˜‰

  Bedankt voor het bedankje… ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *