I wanna thank you all

De afgelopen tijd merk ik dat mijn bezoekers aantallen (en terug kerende bezoekers) hevig aan het groeien is. Ik krijg steeds meer leuke reacties en merk dat ik een aantal vaste lezers heb. Hoewel ik voor mezelf blog wil ik jullie toch heel erg bedanken voor een leuke, lieve en uitgebreide reacties. Dat geeft mij toch weer motivatie om vernieuwende blogjes te bedenken. Dus bij deze..

Bedankt!

Oh en voor de nieuwe lezers van mijn blog:
Ik zou het leuk vinden als jullie jezelf introduceren als je dit nog niet hebt gedaan
.

About the Author

37 Comments

Nicole

Op jouw blogje kijk ik dagelijks of er iets nieuws is..
Mede door jouw blog ben ik WEER gaan bloggen..

dus jij bedankt!

Reply
Maris

You’re welcome! Jij reageert ook altijd bij mij, dus ik probeer ook zo vaak mogelijk jouw blogs te lezen en te reageren πŸ™‚ Gezellig toch?

Reply
Marrit Postma

Ik snap je helemaal, ik vind het ook leuk om reacties te krijgen, en als iemand bij mij reageert dan ga ik meestal even op die blog kijken en als het me een leuke blog lijkt blijf ik terugkomen.

Reply
Annouska

Leuk zo een origineel bedankje. Al maak jij natuurlijk de leuke blogs die ik graag lees. (yeah)

Reply
Lianne

Je hebt ook een hele leuke blog – ga zo door dus! En ik lees al best een tijdje mee maar heb me nooit geintroduceerd, misschien moet ik dat dus maar eens doen πŸ™‚

Reply
Jildou

Ik volg je nog niet zo lang via wordpress en heb me nog niet echt hoorbaar gemaakt, (ik ben een diehard lurker) maar wou nu toch maar even laten horen dat ik je blog erg leuk vind πŸ™‚

Reply
Annet

Ondanks dat je het voor jezelf doet, inspireer je ook anderen & geef je hun een leuke bezigheid! Een stukje waardering/advies/ondersteuning ed dmv een reactie van je bezoekers hoort daar ook gewoon bij! Dat maakt het bloggen ook leuk!

Reply
Jessica

Spreekt voor zich, vind ik!
Je schrijft leuke artikels, dus blijf ik je gewoon volgen en reageer ik ook wel eens.

Reply
Billy

ik heb de laatste tijd enkele nieuwe blogjes ontdekt, waaronder het jouwe
Ik vind het wel plezant om ook jonge mensen te volgen in hun dagelijkse leven, dat houdt mezelf ook jong en zo blijf ik ook een beetje bij de tijd… πŸ˜‰

Bedankt voor het bedankje… πŸ™‚

Reply
Lyanne

Wat een leuke blog heb je toch! Ik volg je al een tijdje zonder echt te reageren op je blogs. Dat ga ik nu zeker meer doen!

Reply
Diana

Altijd leuk meer bezoekers πŸ™‚ Ik zou zeggen, lekker doorgaan waar je mee bezig bent (yeah)

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *