Cody Mcfadyen – Het gezicht van de dood    Sebastian Fitzek – De Wreker –
   Ruth Newman – Vleugels   Corine Hartman – Schone Kunsten    Corine Hartman – Tweede Adem   
Karin Slaughter – Genesis    Marcia Clark – Dood door schuld

De Wreker en Schone Kunsten heb ik al gelezen. De Wreker was een geweldig boek (waarover binnenkort een recensie verschijnt) en Schone kunsten was ook een aardig boek, deel 1 van een trilogie. In deel 2 (Tweede Adem) ben ik nu bezig.

Oh en ik heb trouwens mijn categorieën aangepast (nieuwe toegevoegd) en een nieuwe pagina aangemaakt.
Daarvoor kan je hier klikken. Hij staat ook in m’n sidebar onder ‘Site’

0
20 reacties

20 thoughts on “Leesvoer: Boeken die ik pas heb gekocht

 1. joten schreef:

  ja goewere, het is hier al enige tijd al Karin Slaughter en Patricia Cornwell wat de klok slaat! ik geloof dat de kleinen (tja, mijn dochterke is 27 jaar en 10cm groter dan ik maar dat blijft “de kleinen” hé :-)) van beide heel de serie heeft!

 2. LisaLinse schreef:

  Ah heerlijk die boeken, ik lees ze alleen op vakantie.x

 3. Roxanne schreef:

  Heerlijk! Ik ben ook dol op lezen. Karin Slaughter is goed!!

 4. Ines schreef:

  Ik ken er geen enkel van 😀 maakt me wel nieuwschierig 😉

 5. Nicole schreef:

  Ik hou ook enorm van lezen maar omdat mn kast nog vol staat met boeken die ik nog niet gelezen heb (soms gewoon geen tijd 🙁 snik) mag ik van mezelf geen nieuwe meer kopen! Wat ben ik toch streng voor mezelf he haha..
  Heb zelf nu net de laatste van Karin Slaughter uit. De volgende komt in juli geloof ik pas.. balen! Maar ja, t wachten wordt meestal beloond met een heel mooi boek weer 🙂

 6. Angelique schreef:

  Ik heb vleugels ook, nog steeds niet gelezen.. moet ik ook maar aan beginnen! Hele leuke boeken, ik houd erg van dit genre!

 7. Diana schreef:

  Jij kan weer voorlopig vooruit. Zal eens kijken of er een boek bij zit wat mij aanspreek 🙂

 8. Daniëlle schreef:

  Het boek van Karin Slaughter is echt heel tof, heb ‘m ook gelezen! Leuke boeken!

 9. Ik lees momenteel de bijna 900 pagina’s tellende Stephen King ’22-11-196′, een dikkerd, maar HEERLIJK!

 10. Cynthiiaa schreef:

  Leuke boeken! Zelf ben ik er niet zo een fan van, maar als ik dit weer zie, begint het altijd weer te kriebelen. Heel raar, lezen vind ik wel fijn om te doen. Voor mij werkt het ook beter, woordenschat vergroten ect. Je hebt mij op een idee gebracht. :p

 11. Elisabeth schreef:

  Wat een hoop boeken, erg leuk ben benieuwt wat je er van vind.

 12. Kimetc schreef:

  Heerlijk, thrillers!

 13. Liann. schreef:

  Veel leesplezier!

 14. Anke schreef:

  Van Karin Slaughter heb ik ook een paar boeken gelezen. Erg spannend en goed geschreven, maar vond ze ook een beetje gewelddadig/luguber ofzo… Kan het me niet zo goed meer herinneren, maar sla ze tegenwoordig liever over ;p

 15. Charlotte schreef:

  wauw lijken me allemaal spannende boeken!

 16. Sylvia schreef:

  ‘Dood door schuld’ heb ik toevallig ook aangeschaft, ben benieuwd 🙂

 17. Debby schreef:

  Haha mijn vriendin leest ook dat soort boeken 😉

 18. Marrit Postma schreef:

  Ken die boeken niet, ben benieuwd naar je recensie, als het me dan iets lijkt bestel ik hem misschien.

 19. nicole schreef:

  Ik ken alleen genesis van Karin Slaughter. Een geweldig boek, maar ook een zeer goede schrijfster.

 20. Samia schreef:

  Heerlijk, boeken! Ben verslaafd aan boeken kopen xd. Moet ze alleen nog lezen. Ben benieuwd naar je resencie(s)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *