Huwelijksreis: Cupido-suite

Na erg leuk email contact met de eigenaren en veel informatie hebben wij eindelijk onze huwelijksreis geboekt. Wij gaan heerlijk richting Hotel de Walvisvaarder in Terschelling. 5 heerlijke dagen kunnen we daar vertoeven in de romantische Cupido-suite. We hebben er fiets verhuur bij en half pension.

Hoewel wij eerst graag naar een ver (warm) land wilde gaan hebben we toch gekozen voor deze leuke reis. Ik wilde ooit eens naar de Waddeneilanden en aangezien naar een warm land duurder was en we het te kort vonden in het warme weer (maar 5 dagen, waarvan je er meestal al 2 kwijt bent voor de heen-terugreis) is het dit geworden.

Heerlijk om eerst een aantal dagen te kunnen wennen aan het ‘vrouw-van’ zijn aangezien we pas een weekje later gaan. Onze eerste echte vakantie als meneer en mevrouw H.

Daisypath Vacation tickers

39 reacties op “Huwelijksreis: Cupido-suite

 1. Dat ziet er mooi uit (hartje) Heerlijk lekker uitwaaien met zijn 2 in Terschelling. Daar ben ik zelf ook nog niet geweest, Texel wel een paar keer.

 2. Wat heerlijk zeg! Het ziet er echt fijn uit.

  Wij zouden ook naar een warm land, maar alles is anders gegaan. Update hierover komt uiteraard ook op mijn blog. Weer iets wat gemeen hebben, haha. Eerst een warm land, en dan toch maar niet! 😀

 3. ik kan me best vinden in je keuze, Saskia
  Die exotische reizen kosten ook stukken van mensen, niet te doen!
  En in eigen land zijn vaak ook heerlijke plekjes te ontdekken…

  Ik wens jullie alvast een zalige tijd toe!!!

 4. Leuk! Ben afgelopen zomer op Terschelling geweest en het is er echt prachtig!! De duinen, de zee, het strand…en heerlijk om rond te fietsen! Topidee!

 5. Wauw zoiets had ik niet verwacht maar idd met zo’n korte tijd.. Is dit ook wel geweldig om te doen…
  Ben ik ook nog nooit geweest.

  Nice!

 6. O wat heerlijk Terschelling! Ik ben helemaal gek van dat eiland, ga er het liefst een paar keer per jaar naar toe! You´ll enjoy it dat weet ik zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *