Wedding update part 2

Even teruglezen? Zie hier de vorige updates:

 • Wedding update
 • Ik krijg heel wat vragen hoe het er nou voor staat met onze bruiloft. Sinds de vorige update zijn we al een heel erg stuk verder en zijn we zeker al met heel veel dingen eruit hoe we het willen. Het belangrijkste is al bekend sinds vandaag.. de datum!


  WIJ GAAN TROUWEN OP 20 AUGUSTUS 2012 !
  En in ondertrouw op 24 Mei 2012.

 • We weten beide wie we als getuige willen nemen.
 • We gaan geen feest geven maar met de mensen die bij ons huwelijk zijn ontbijten. Ik ben veel aan het mailen en bellen om te kijken waar we dit gaan doen en wat de mogelijkheden zijn. We hebben nu wel al 3 hele leuke emailtjes terug die ons aanspreken.
 • We hebben al een schatting gemaakt hoe duur onze bruiloft gaat zijn. Dit zal waarschijnlijk duurder uitvallen maar zo hebben we wel ongeveer een idee wat wel en niet past in ons budget.
 • Ik wilde eerst de uitnodiging zelf maken maar zie zoveel leuke op internet dat ik die misschien wel neem.
  En dit scheelt gelijk een hoop werk
 • Ik ben veel aan het mailen geweest voor informatie over de prijzen, mogelijkheden, hoe het gaat met ondertrouw/trouwen e.d.
 • Onze fotografe is bij deze geboekt.
 • We zijn aan het kijken waar de huwelijksreis heen gaat.
 • Ik weet al hoe ik deze bijzondere dag met de gasten ga herdenken. Sowieso geen trouwboek maar ik wil het op deze & deze manier.
 • Oh en nu kan ik eindelijk zo’n leuke ticker in mijn zijbalk zetten!

  39 reacties op “Wedding update part 2

  1. Woohoo gefeliciteerd hΓ©. Heb je ook zo’n stuiter gevoel net als ik? Haha echt erg!

   Wij houden het ook klein en simpel maar weten nog niet hoe we het gaan doen die dag. Ja een handtekening zetten en met de getuigen brunchen maar verder? Dat zal de tijd zeggen….

  2. Ik vind het zo super gaaf dat ik bij jullie grote dag aanwezig mag zijn!
   En ik zie net dat jullie op mijn verjaardag in ondertrouw gaan πŸ˜‰ Super grappig!

   Heeeel veel succes met alle leuke voorbereidingen!

   1. Ik had wel een klein beetje zenuwen toen de trouwdatum werd vastgezet. De zenuwen voor het huwelijk zelf moeten nog komen… zodra mijn ticker minder dagen aangeeft gaat dit vast wel gebeuren πŸ˜‰ (om nog maar te zwijgen over de dag ervoor)

  3. Wat gaaf dat jullie de datum nu hebben. En wat een leuk idee, een ontbijt.
   Ja, een huwelijk is duur, maar je krijgt er wel een ontzettend mooie dag voor terug. ( Dat vond ik tenminste).
   Dat schilderij als “aandenken” is ook erg leuk.
   Succes met de verdere voorbereidingen.

  4. Joehoe! Je bent al een heel eind, zo te lezen.
   Wij hebben op onze huwelijksdag ook gekozen voor de foto met passtout (met goede en zilveren pennen); absoluut een aanrader! Uitnodigingen kun je overigens heel betaalbaar (lees: gratis exl. verzendkosten) maken bij VistaPrint.. Geniet in ieder geval met het voorbereiden van jullie grote dag!

  5. Wat leuk!! Mijn vriendinnetje trouwt ook in mei..
   Ondertrouw, is dat iets wat erbij hoort? Dat ken ik eigenlijk niet haha maar ik heb dan ook maar weinig mensen in mn omgeving die zijn gaan trouwen!

   Echt leuk om nu al paar feitjes te weten over je trouwen.. Love it!

   1. Ja, ondertrouw is dat je gaat aangeven wie je getuigen zijn en je moet je ID laten zien en een vragenformulier invullen met allerlei gegevens en je wensen wat betreft het huwelijk. Dat laatste week ik ook pas vandaag aangezien het formulier in de bus lag haha πŸ˜‰

  6. Aha! Vandaar dat ontbijten vlakbij het stadhuis! Leuk hoor πŸ˜€ zijn het veel mensen? Ik zal mn ogen en oren openhouden voor je. πŸ™‚

   1. Het gaat om zo’n 35 personen. Gelukkig heb ik de laatste paar dagen al wat emailtjes terug gehad van leuke ontbijt mogelijkheden. 2 dichtbij het stadhuis en eentje wat verder weg. Mocht je nog ideeΓ«n hebben dan hoor ik het natuurlijk graag, thanks!

  7. Oeh, de datum nadert… Dit moet echt een geweldige tijd voor jullie zijn, ik bedoel: hier ga je toch echt naartoe leven!

  8. Zo leuk! Een datum maakt het toch wel ‘echt’! En het is nog een mooie datum ook! Iets om naar uit te kijken! πŸ™‚ En niet vergeten te genieten van alle voorbereidingen he!!

  9. Mooi dat de datum vaststaat. ZoΒ΄n ticker is inderdaad erg leuk (ik heb er ook een, ik hoef nog maar een maandje voor de partnerregistratie) πŸ™‚
   Leuk idee een ontbijt!

  10. Ik ben meteen gaan kijken! Oh, wat super leuk en spannend allemaal zeg. Ik vind het zo leuk om allemaal te lezen. Ik zat er 4 dagen naast dus, haha.

   Ik heb een keer op twitter gezet, toen we onze ringen uit gezocht hadden; ‘een budget is ook alleen maar voor de show’. Jeetje, wat een duur gedoe allemaal zeg.

   Geen feest? Ontbijten is ook erg leuk zeg. Gewoon leuk en intiem, goede keus!

   Meid, ik ben zo benieuwd naar je jurk! πŸ˜›

   Wellicht wist je het al, maar onze huwelijksreis gaat naar Spanje! Daar zijn we beide nog niet geweest!

  11. Wat ongelooflijk leuk!!! Wat zal jij daar naar toe leven. Ooit hoop ik dat mijn HIJ mij ook vraagt, haha.
   Liefs, jouw jaar kan al niet meer stuk

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *