Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person

Ik kreeg een tag van Elisa, Share the happiness. Aangezien ik altijd hele positieve lijstjes maak in de categorie The Awesome List besluit ik om het op deze manier te doen.
  Photobucket  Onze trouwdatum is bekend! dus heb ik nu zo’n leuke ticker in mijn zijbalk  Photobucket  Bezig zijn met ons huwelijk  Photobucket  in het weekend vele leuke afspraken hebben staan  Photobucket  dat het de laatste week alweer is van de kerstvakantie  Photobucket  theeleuten  Photobucket  een heerlijk boek hebben gelezen en er nog 3 in de kast te hebben staan  Photobucket  bijna het fotoboek krijgen van Londen  Photobucket  de vele (nieuwe) lezers op mijn blog met leuke reacties *dank jullie wel*  Photobucket  deze maand starten met project 12  Photobucket  2 katten die heerlijk bij je op bed komen liggen  Photobucket  leuk email contact met een aantal lieve mensen  Photobucket  een schoon en opgeruimd huis  Photobucket  een leuk idee hebben voor een cadeautje voor vriend & vriendinnetje  Photobucket  mijn nieuwe aankopen van Zalando.nl  Photobucket  gemist zijn door de kids & collega’s op werk  Photobucket  heerlijke lange douches om even bij te komen  Photobucket  mijn nieuwe fiets  Photobucket  

0

29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *