The Awesome List: A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person

Ik kreeg een tag van Elisa, Share the happiness. Aangezien ik altijd hele positieve lijstjes maak in de categorie The Awesome List besluit ik om het op deze manier te doen.
    Onze trouwdatum is bekend! dus heb ik nu zo’n leuke ticker in mijn zijbalk    Bezig zijn met ons huwelijk    in het weekend vele leuke afspraken hebben staan    dat het de laatste week alweer is van de kerstvakantie    theeleuten    een heerlijk boek hebben gelezen en er nog 3 in de kast te hebben staan    bijna het fotoboek krijgen van Londen    de vele (nieuwe) lezers op mijn blog met leuke reacties *dank jullie wel*    deze maand starten met project 12    2 katten die heerlijk bij je op bed komen liggen    leuk email contact met een aantal lieve mensen    een schoon en opgeruimd huis    een leuk idee hebben voor een cadeautje voor vriend & vriendinnetje    mijn nieuwe aankopen van Zalando.nl    gemist zijn door de kids & collega’s op werk    heerlijke lange douches om even bij te komen    mijn nieuwe fiets    

About the Author

29 Comments

wannabe

Oooh . ik krijg waanbeelden .. horrible brides 🙂 🙂
Succes! en sterkte met het uitzoeken van alles en nog wat 🙂

Reply
Debby

Oh lekker in de zomer trouwen, leuk! Weet je al meer details of moet je nog alles gaan uitzoeken? Ik wil oooook haha. Klinkt goed, jouw begin van dit jaar!

Reply
Anke

Project 12 klinkt interessant! Ik ben nu bijna halverwege een Project 365, maar vind het zo lastig juist omdat er geen thema is. Nu is de kat dagelijks slachtoffer, haha 😉

Reply
Julie

En jouw vriendinnetje wil wel weten wat voorn idee dat is 😀 En ik denk dat jouw vriendje er net zo over denkt. 😀
Leuke lijst Sas! 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *