Londen baby { part 1 }Alweer terug uit Londen. De dagen zijn voorbij gevlogen en we hebben het super naar ons zin gehad. Pijnlijke voeten van het vele lopen maar het is het zeker meer dan waard geweest. Ik hou van die stad, van de sfeer, van de bussen en het taaltje. Part I & II zijn een foto impressie (elk 12 foto’s) uit de 358 foto’s die ik heb genomen. Bij part II komt een kleine beschrijving van onze trip en deze verschijnt morgen online, Part II.


De foto’s zijn bewerkt maar aangezien ze aardig verkleind moesten worden voor m’n site zien sommige er korrelig uit, excuses.

About the Author

23 Comments

Julie

Het was echt zo leuk met jullie! <3
Ik ga strakjes beginnen aan t maken van mn fotoalbum van londen 😀

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *