Londen baby { part 2 }

Weer 12 foto’s van de 358 foto’s die ik heb genomen. Het laatste deel van onze trip naar Londen.
Klik hier voor part I


De foto’s zijn bewerkt maar aangezien ze aardig verkleind moesten worden voor m’n site zien sommige er korrelig uit, excuses.

Londen was heerlijk: de korte vliegreis, veel metro-en (en daarbij vele verschillende mensen zien), veel gelopen, leuke souvenirs gekocht (waaronder bekers, t-shirts en CM-dvdboxen), schattige eekhoorntjes tegen komen, de Prinses Diana-walk lopen, genieten in het Hyde Park, een Joey-hoed kopen, mooi hotelletje en kamer hebben, wel met krakende vloeren en een super slome lift, Londen Eye bekijken (stond een te lange rij om erin te gaan), Big Ben en Palace of Westminster zien, Tower Bridge bekijken en overheen lopen, ontbijten met wat broodjes, ’s middags Raffles Breakfast eten, gezellig kletsen op de kamer, Kippensoep drinken die er niet naar smaakt, blij worden van de geweldige rode dubbeldekkers en telefooncellen (die wel vreselijk stinken), een kerstmannen-race zien, het mooie Albert Memorial bekijken, Harrods bezoeken met een Harry Potter afdeling, spelletjes kaarten alleen maar winnen, veel lachen, mooi weer hebben (behalve toen we gingen vliegen), warme chocolademelk drinken met een heerlijke muffin en genieten met z’n 4tjes. Londen gaan we zeker nog eens over doen!

34 reacties op “Londen baby { part 2 }

  1. Die eekhoorntjes zijn echt geweldig! En ik was zo blij dat ik dinsdag weer in een linksrijdende bus mocht zitten in Newcastle! ๐Ÿ˜€

  2. onwijs leuk denk dat je een top tijd heb gehad ! En vind de foto’s van jouw en je vriend zo schattig. Ik ken je natuurlijk niet persoonlijk maar volgens mij zijn jullie een onwijs leuk stel

  3. Londen is gaaf he? Ik ben zelf in het voorjaar geweest en vond het helemaal geweldig dat om het eens mee te maken..

  4. Chille foto’s! Vooral die laatste is prachtig, dat uitzicht! Ik wil nu ook weer naar Londen, love that city!

  5. prachtige foto’s van een wondermooie stad!
    vooral Queen Saskia I en de eekhoorn springen er uit ๐Ÿ™‚

    1. Ja de Londen Eye wil ik ook zeker nog eens in. Maar er stond nu echt een gigantische rij en we hadden natuurlijk maar 3 daagjes dus hebben we het overgeslagen. Als we er ooit weer heen gaan wil ik er zeker in!

  6. ontzettend vet London! .. ben er een paar maanden geleden geweest, en enorm genoten ๐Ÿ™‚ zou zo weer gaan!

  7. Wat een leuke foto’s.. Ik ben nog nooit in London geweest, maar het staat zeker op mijn lijstje van dingen die ik ooit wil doen!

  8. Hi Saskia! Bedankt voor je berichtje! Sorry voor mijn late reactie, maar alles gaat heel goed. Ik ga snel is een update schrijven op mijn blog, maar het komt er zo haast niet van dus je begrijpt een tweeling is druk ๐Ÿ˜‰ Maar ook, oh zo leuk en genieten! Jij bent heerlijk naar Londen geweest zo te zien, helemaal leuk he, super foto’s! Hoe gaat het met de trouwplannen? Fijne dag!

    1. Ja we hebben alle dagen mooi weer gehad, alleen de laatste dag beetje mot regen en bewolkt. Het ging pas regenen toen we op het vliegveld waren om terug te keren naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *