Reizen en uitstapjes

Londen baby { part 2 }

Weer 12 foto’s van de 358 foto’s die ik heb genomen. Het laatste deel van onze trip naar Londen.
Klik hier voor part IDe foto’s zijn bewerkt maar aangezien ze aardig verkleind moesten worden voor m’n site zien sommige er korrelig uit, excuses.

Londen was heerlijk: de korte vliegreis, veel metro-en (en daarbij vele verschillende mensen zien), veel gelopen, leuke souvenirs gekocht (waaronder bekers, t-shirts en CM-dvdboxen), schattige eekhoorntjes tegen komen, de Prinses Diana-walk lopen, genieten in het Hyde Park, een Joey-hoed kopen, mooi hotelletje en kamer hebben, wel met krakende vloeren en een super slome lift, Londen Eye bekijken (stond een te lange rij om erin te gaan), Big Ben en Palace of Westminster zien, Tower Bridge bekijken en overheen lopen, ontbijten met wat broodjes, ‘s middags Raffles Breakfast eten, gezellig kletsen op de kamer, Kippensoep drinken die er niet naar smaakt, blij worden van de geweldige rode dubbeldekkers en telefooncellen (die wel vreselijk stinken), een kerstmannen-race zien, het mooie Albert Memorial bekijken, Harrods bezoeken met een Harry Potter afdeling, spelletjes kaarten alleen maar winnen, veel lachen, mooi weer hebben (behalve toen we gingen vliegen), warme chocolademelk drinken met een heerlijke muffin en genieten met z’n 4tjes. Londen gaan we zeker nog eens over doen!

0

34 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *