Holiday, Celebrate.

Ik ga naar Londen!


Als die blogje online komt is het 17:30 en daarbij mijn laatste werkdagje. Het zit erop. Morgen vliegen wij ’s ochtends vroeg richting Londen. Vanaf vandaag ben ik 3 weken vrij! Ik ga genieten van Londen en de rest van mijn vakantie. Ik begin pas weer met werken in 2012, dat klinkt heerlijk en ik ben er ook echt aan toe. Happy happy joy joy.12 December ben ik weer terug uit Londen. Tot dan!

{ Let op! De reacties moeten worden goedgekeurd door mij dus verschijnen ze pas na Londen }
En dan hier een lijstje met de dingen waar ik zin in heb nadat ik terug ben uit Londen:

– De geweldige foto’s bewerken en posten natuurlijk.
– Voelt ook altijd weer fijn thuis te zijn (bij onze katten).
– Mijn 3 weekse vakantie die ik dan nog over heb.
– Genieten van mijn gekochte souvenirs.
– Jullie reacties.
– Terug denken aan de mooie herinneringen.

38 reacties op “Holiday, Celebrate.

  1. Nu ben je wss terug, maar ik hoop dat je ervan genoten hebt. En ik kijk al uit naar je foto’s en verhalen. En veel plezier met je vakantie!

  2. Wat heerlijk zeg! Ik ben slechts รฉรฉn dag in Londen geweest, ooit. Drie weken lijkt me echt heel tof. Geniet ervan!

  3. Wat ontzettend leuk. Ik wens je heel veel plezier in London. Geniet er maar lekker van!

    Ik wil ook snel eens naar London in de winter!

  4. YEAH! Today’s the day! Lekker in hotel Columbia! Ik weet zeker dat je het zooooo leuk vindt en ben zo benieuwd naar je verhalen en foto’s!!! (Maar ja, dat heb ik nu al 6x gezegd!) Haha… ben benieuwd of je iets aan de kortingsbonnen hebt gehad! (love)

  5. Geniet van je drie weken vakantie en geniet van Londen. Maar ik denk dat dat wel goed gaat komen. Ben benieuwd hoe je het hebt gehad ๐Ÿ™‚

  6. Veel plezier in Londen en goed begin van je vakantie! 3 weken, lekker joh (jaloers, haha)! Geniet van al je vrije dagen ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *