De dingen die ik eigenlijk nooit doe, maar wel vaker zou moeten of juist willen doen

 • Meer tijd maken voor de leuke dingen
 • De douche bijhouden en goed schoonmaken (net als het doucheputje)
 • Ik zeem nooit de ramen (lees: 1x gedaan sinds we hier wonen en heeft geen nut met katten)
 • Ik rij nooit met de auto
 • Ik lig nooit zo vroeg als ik wil in bed
 • Familie/vrienden spreek ik niet zo vaak (over de telefoon) als ik zou willen
 • Lezen doe ik niet zoveel als ik eigenlijk zou willen
 • Wat vaker mijn rust pakken, zowel thuis als op werk
 • Mezelf wat vaker complimenten geven
 • Ik ga bijna nooit naar de kapper omdat ik er een hekel aan heb
 • Gewoon eens de computer een dag links (of rechts) laten liggen
 • Mediteren
 • Leren koken, helpen met koken
 • Schrijven aan een eigen boek, aangezien het verhaal ervoor al in mijn hoofd zit
 • Uitslapen
 • J
  [ Idee gezien bij ourlittleapartment.com ]

  29 reacties op “De dingen die ik eigenlijk nooit doe, maar wel vaker zou moeten of juist willen doen

  1. Haha, ik heb ook nog maar 1x de ramen gezeemd, maar ik kab geen katten als reden gebruiken, haha. En ik kook ook nooit, ook al kan ik het wel. M’n verloofde doet het graag, en eerlijk gezegd vind ik het ook wel fijn. Te laat op bed is heel herkenbaar. Lezen vind ik sowieso niks. En familie en vrienden spreek ik ook minder, maar pak het nu weer wen beetje op!

  2. Maar wat doen jouw katten dan allemaal dat het zemen van je ramen niet nuttig is? Wij hebben zelf ook 2 katten hier en de ramen worden wel gewoon regelmatig gelapt. Ik denk dat het niet zozeer alleen met je katten te maken heeft hoor, ook van koken en andere dingen krijg je wel een aanslag of een waasje op je ruiten πŸ™‚

   1. Tuurlijk komt het ook van andere dingen maar er staan iedere keer een hoop poten op de ramen. Katten zien vogels/beestjes buiten en gaan er of tegen aan staan of proberen beestjes te pakken op het raam.

  3. Herkenbaar lijstje! Er zijn heel wat (kleine) dingen die ik zo graag zou willen doen, maar al snel zakken op het prioriteitenlijstje wanneer er bijvoorbeeld weer werkgerelateerde dingen op het programma staan. Zonde, eigenlijk!

  4. Eindelijk ook iemand die niet graag naar de kapper gaat,…..als je dat vertelt dan waant men je van een andere planeet,…….:-),…….is dus ook iets wat ik vaker moet doen,…….en dat lezen, staat ook hoog op mijn verlanglijstje,…….en het mediteren,……..en meer sporten,……..dat zijn ze wel,………:-)

  5. tijd maken voor leuke dingen doe ik sowieso al genoeg vind ik, al zou ik graag wat meer in de natuur zijn. Herfst en winter zijn ook de beste seizoenen voor een stevige wandeling. Vind ik zalig. En het is ook goed voor het “koppeke”, bestrijdt de winterblues waar vele mensen last van hebben door teveel binnen te zitten.
   De douche (is bij ons gewoon een gordijn bij het bad) wordt netjes na elke beurt drooggezeemd
   Weer een boek lezen, zoals ik vroeger veel deed, dat zou ik Γ©cht weer willen doen. Maar met die pc in huis, en al die logjes die ik wil bijhouden, komt het er moeilijk van… πŸ˜‰
   Ik zou dus ook die computer wat vaker links moeten laten…
   Uitslapen kan ik praktisch elke dag, aangezien ik ’s nachts werk en dus ook nooit moΓ©t opstaan, heel handig hoor!

   Ik wens je nog een fijne zondag toe, Saskia!

  6. Ja, herkenbaar! Ik zou soms ook wel eens wat meer rust in m’n kop willen hebben. Niet meer piekeren over allerlei what ifs en me zorgen maken over kleine dingetjes, maar genieten van het moment zelf πŸ™‚ En ik wil graag meer films kijken, heb nog een waslijst om te kijken, maar het komt er maar niet van, haha.

  7. Leuke lijst! πŸ™‚
   Veel dingen zijn wel heel erg herkenbaar, zeker wanneer het aankomt op tijd hebben voor dingen die je zelf leuk vindt (beter gezegd: daar tijd voor nemen) en wat minder streng voor jezelf zijn…

  8. Leuk lijstje! In grote lijnen komt het erop neer dat je jezelf wat meer een break mag geven! Ik zou zelf ook wel zo’n lijstje kunnen vullen zeg. Vooral dat van de kapper is heel herkenbaar!

  9. ‘Moeten’ is zo gepusht..mooie opsomming en denk ook zeker dat je er wat mee kunt, maar druk erachter zetten omdat t moet is ook niet juist haha..

   1. True, vandaar dat ik eerst de titel had die er nu staat, (met willen erin) maar is zo een lange titel haha. Gaat er meer om dat ik deze dingen eigenlijk gewoon eens vaker moet ondernemen.

  10. Ik zou met uitslapen beginnen als ik jou was, dan kun je gewoon wat later naar bed. Of toch eerder naar bed dan nog wat lezen of nog iemand bellen. πŸ˜‰

  11. Daar zitten enkele dingen tussen die iedereen idd zou moeten doen: leuke dingen doen en jezelf complimenten geven.Veel mensen zijn veel te streng voor zichzelf πŸ™‚

  12. Haha ik heb ook nog nooit de ramen gezeemd (of schuifpui), maar ik vind niet dat ik dat zou moeten doen πŸ˜› Ik zou wel wat meer willen bewegen, lekker wandelen of hardlopen.

  13. lol! Ik woon hier inmiddels 2,5 jaar en heb nog nooit de ramen gezeemd. De buitenkant wordt gelukkig (vanuit de VvE) door de glazenwassers gedaan =D

  14. Er staan wat punten op die zeer herkenbaar zijn. Succes met proberen πŸ˜‰ (als je het natuurlijk gaat proberen )

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *