Tv Show Love

Na het blogje Movie Love tijd voor een zelfde soort blogje alleen dan over tv programma’s.
The Big Bang Theory – Dawson’s Creek – Rules of Engagement – Bridezilla’s
Criminal Minds – According to Jim – Friends – Expeditie Robinson – Two and a half men


Dit zijn mijn favoriete tv programma’s met stipt op 1: Criminal Minds. Ik ben dan ook super blij als er weer nieuwe afleveringen van komen. Heerlijk om deze programma’s te kijken hoewel er een aantal niet meer op tv verschijnen jammer genoeg.

.

Welke series kijk jij altijd?

25 reacties op “Tv Show Love

 1. Op het moment kijk ik Grey’s Anatomy, Private Practice, Glee en House… maar mijn kast staat ook nog vol met oudere series op dvd! Heerlijk ๐Ÿ™‚ van de ‘oudjes’ is Everwood toch mijn favoriet!

 2. Ik kijk weinig series. Wel kijk ik ook net als jij Expeditie Robinson. Maar soms ook As the world turns. Verder kijk ik wel andere programma’s zoals:

  Hollands Next Top Model en The Voice of Holland ze staan allebei nu op 1. Hier ga ik ook echt voor zitten oh ja en Camping Life is weer begonnen, yeah!! (yeah)

 3. Hihi wat grappig ik kijk echt geen een van deze series ๐Ÿ˜› Ik kijk Bones, CSI (allemaal), The vampire diaries, the secret cicle, teen wolf, hart of dixie, once upon a time, awkward, gossip girl, pan am, terra nova, desperate housewives, new girl, pretty little liars, sex and the city, ugly betty (die heb ik net weer helemaal gekeken), the lying game, the oc, the rachel zoe project, switched at birth.. Dat was het wel geloof ik ๐Ÿ™‚ Vooral veel ’tiener’ series, dus dat zal het verschil wel zijn ๐Ÿ™‚
  x Martine

 4. Ik kijk niet zo heel veel series. Expeditie Robinson volg ik ook. En ik kijk GTST, shame on me, haha! En Glee gaat volgens mij binnenkort weer beginnen ๐Ÿ™‚

 5. Ik ben The Big Bang Theory seizoen 5 en Glee seizoen 3 aan het opsparen voor een marathon met kerst ๐Ÿ™‚ Van oude series heb ik Friends en Veronica Mars als enige twee helemaal (op volgorde ;p) gekeken. Verder kijk ik alles wat los en vast zit, Criminal Minds, Bones, NCIS, Chase, White Collar en dat soort series, maar ook How I Met Your Mother, That 70s Show en typische (oude) series die Net5 nu veel uitzendt (Jesse en Living with Fran enzo) ๐Ÿ˜‰

 6. Toevallig net een logje getypt over een tv-serie die ik nu kijkt.

  Expeditie Robsinson kijk ik dit seizoen voor het eerst. Vorig jaar net de laatste afl gekeken.

 7. Ik kijk tegenwordig bones! Dit gaat vandaag ook weer verder in Amerika dus dat word binnenkort weer kijken <3! Oh en natuurlijk ook criminal minds ๐Ÿ˜€

 8. ha, mijn top 10 (al wisselt die nu en dan wel eens :-))
  -deadwood
  -the sopranos
  -the x-files
  -the shield
  -damages
  -the tudors
  -24
  -sons of anarchy
  -the wire
  -dexter

 9. Ik kijk graag naar Extreme Home Makeover, NCIS, Bones, Criminal Minds, Expeditie Robinson, Ushi & the Family en Ik hou van holland! EHM staat op nummer 1 samen met NCIS, alleen jammer dat ik die afleveringen al bijna allemaal heb gezien! hihi ^^)

 10. mijn top 10:

  deadwood
  rome
  the x-files
  the shield
  the sopranos
  24
  the tudors
  the wire
  damages
  dexter
  sons of anarchy

  al kan dan wel eens wisselen met tijd :
  madddox.wordpress.com/2010/08/25/series

 11. Desperate housewives <3

  En verder kijk ik alles mee wat mijn lief op heeft staan ๐Ÿ˜› the voice, so you think you can dance, cesar millan, al die criminele en ziekenhuis series. jaaaa oja en grenzeloos verliefd!

 12. O, eh, ik kijk eigenlijk heel weinig tv. (Vooral deze maand nu ik veel moet schrijven :-)).
  Ik volg op dit moment Overspel op Ned 1 en ik zit met smart te wachten op een nieuwe serie van Wie is de mol?
  Vroeger keek ik altijd naar Will & Grace en Friends en natuurlijk naar Gooise vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *