Week 44 in foto’s

Photobucket

Bijna gaan we heerlijk naar Londen (over een maandje al!) en hebben we 3 weken vakantie – voor het eerst oplos thee uitgeprobeerd en ik ben super enthousiast – tekening gekregen op werk (ik met mijn prins & kasteel) – weer verslaafd aan The Sims – nieuwe verslaving op de Ipad: Unblock Me – Yara & Ayla heerlijk elkaar aan het wassen – mijn nieuwe kapsel (heel stuk van mijn haar af) ik ben er echt super blij mee, mijn haar zit gelijk beter – aardappel schotel mรฉt hartje, jammie – de laatste tijd erg vrolijk en positief en dat ga ik er zeker zo houden, just SMILE.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

37 Comments

 1. Dezelfde reacties als mijn voorgangers:
  – je haar zit goed (alhoewel ik niet weet hoe het daarvoor eruit zag)
  – mooi vooruitzicht London
  – Sims heeft mijn dochter ook gespeeld en het doet mij eraan denken om het opnieuw op haar laptop te installeren omdat ze dat gevraagd heeft
  – toch graag de naam van dat blokkenspel geweten voor op mijn iPhone

  1. Het spel heet: Unblock Me en voor de foto’s van mijn vorige kapsel kan je kijken bij de fotoshoot met mijn vriendin.

 2. Foto’s zeggen meer dan woorden ๐Ÿ™‚
  Je haar ziet er goed uit hoor. Jaren terug heb ik ook nog oplosthee gedronken, ik vond het ook lekker maar ik had een grote pot van dat poeder (korrels waren het eigenlijk) gekocht en toen die eindelijk uit was had ik er mijn buik van vol, iets te lang dezelfde smaak gedronken ๐Ÿ™‚

 3. Dat zag er een leuke week uit! En je haar is mooi. Zie ik op de achtergrond een tekening van jou en je vriend? ‘t Ziet er mooi uit.
  En bedankt voor je lieve reacties trouwens!

  1. Dat is inderdaad een tekening van mij en m’n vriend, getekend in Kos. Zit nog een heel verhaal achter haha ๐Ÿ˜‰

 4. De sims is zรณ verslavend! Ik heb het alleen een hele tijd niet meer gespeeld. Je speelt zomaar een paar uur achter elkaar weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *