De leukste films die ik in het jaar 2011 voor het eerst heb gekeken

Dit jaar heb ik heel wat nieuwe (en ook oude) films gekeken. In totaal zijn het er nu 89 en met mijn aankomende vakantie gaat te lijst alleen maar groeien. Hieronder een overzichtje van de films die ik dit jaar voor het eerst heb gezien en erg enthousiast van werd. Hierbij zijn zeker nieuwe favoriete films uitgekomen.Transformers: Dark of the Moon (2011)        The Tourist (2010)        Vampires Suck (2010)
27 Dresses (2008)        127 Hours (2010)        Tangled (2010)        Love Wedding Marriage (2011)
Despicable Me (2010)        Se7en (1995)        Along Came A Spider (2001)
The Disappearance of Alice Creed (2009)        POTC: On Stranger Tides (2011)
Letters To Juliet (2010)        Vantage Point (2008)

.

Heb jij dit jaar nog (nieuwe) films ontdekt?

36 reacties op “De leukste films die ik in het jaar 2011 voor het eerst heb gekeken

 1. btw Sas, een fantastisch leuk verblijf in London hé,
  het begint nu toch wel in te korten!
  héééééééél véééééééél leute en plezier!!!!!!!!!!
  groetjes,
  johan

 2. Leuke lijst! Ik wil ’27 dresses’ nog eens zien. ‘Letters to Juliet’ heb ik in de bioscoop gezien en ’the dissapearance of Alice Crees’ heb ik ook ontdekt een aantal weken terug.

  1. Ik vond hem super grappig en heb de hele film in een deuk gelegen. Maar ik vind de ‘echte’ Twilight dan ook echt een vreselijke film. Ik vind eigenlijk ook dat ze er eentje van Harry Potter moeten maken 😛

 3. The Tourist en 127 hours vond ik ook steengoed! Ik ben van plan om daar nog iets over te schrijven. Letters to Juliette heb ik vorig jaar nog gezien op het vliegtuig.
  Nog leuke films die ik heb gezien: water for elephants, the lincoln laywer, the smurfs, het laatste deel van harry potter.

 4. Wow, dat is 4x zoveel films als ik dit jaar heb gezien! En dan heb ik voor mijn doen al best veel films gekeken, haha :p Heb de laatste tijd het filmhuis/arthouse weer helemaal ontdekt, Midnight in Paris vond ik echt super mooi! Ben ook blij dat ik Nothing Personal en Melancholia gekeken heb. Maar binnenkort draait Puss in Boots en daar heb ik ook hoge verwachtingen van 😉

 5. oei, ik kijk weinig films en naar de bioscoop gaan is al jaaaaaaren geleden!
  Ik heb dus van die films uit je lijstje nog geen enkele gezien.
  Als ik al ’s een film bekijk is het op tv, en meestal schrijf ik er wel ’s een logje over dan.

  Nog veel kijkplezier, Saskia!

 6. Letters to Juliet en 27 dresses heb ik ook gezien dit jaar en die waren erg leuk. Ik vond Vampires Suck af en toe wel een beetje flauw maar we hebben gelachen 😀 Ik heb in 2011 best wel veel films gekeken eigenlijk… leuk waren onder andere “The last song”, “Band Slam”, “A walk to remember”, “My sisters keeper” en “Eurotrip”

 7. 27 dresses, geweldige film! Die heb ik dit jaar ook voor het eerst gezien.
  De afgelopen maand heb ik de films:
  Arthur – Alomg came Polly & Maverick gezien. Vond het leuke films!

  X

 8. Wow wat een boel films heb jij gezien dit jaar! Maar als ik er over na ga denken kom ik ook een heel eind denk ik… film 1 is slecht voor je! 😉
  Ik heb van het weekend vampire sucks gekeken, wat vond ik dat eigenlijk een slecht verhaal! Maar juist daarom helemaal in een deuk gelegen van het lachen!
  Despicable me heb ik hier in de kast liggen om gekeken te worden, moet ik maar snel doen want iedereen zegt dat het echt een leuke film is!

 9. Net als jij heb ik een aardig aan tal films al gezien dit jaar. Vind het heerlijk om op de bank te kruipen of lekker in bed onder de dekens films te kijken. Heb jou lijstje bekeken en er een aantal uitgehaald die ik nog niet kende.

  Alvast een heerlijke vakantie gewenst, dat je maar veel films mag gaan kijken (wink)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *