Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Movie Love

A Hazard Of Hearts (1987)

Een oude klassieke film. Heerlijk om te kijken, wat ik dan ook al vaak heb gedaan. Serna (Helena Bonham Carter) wordt door haar vader ingezet met gokken. Ze komt in de handen van Lord Vulcan. Echter zijn moeder houdt zich met duistere plannen bezig en het huis heeft vele geheimen. Een heerlijke romantische film in de ouderwetse stijl. Oh en Justin Vulcan (Marcus Gilbert) mag er ook best wezen…Despicable Me (2010)

Echt een geweldige film over een schurk die de zorg op zich neemt van 3 wees kinderen om zo binnen te komen bij zijn rivaal. Elke keer lig ik weer dubbel van het lachen. “He’s so fluffy I’m gonna die!”
.
.

Alle Klassieke Disney films

Disney films blijven gewoon leuk om te kijken. Ik heb er dan ook heel wat in mijn bezit. Er zit een goed moraal in, humor, leuke liedjes en vooral de getekende Disney films zijn gewoon ontzettend leuk om te kijken!

.
.

Leap Year (2010)

Een romantische comedy wat gewoon heerlijk is om te kijken. Een vrouw die afreist naar Ierland om haar vriend ten huwelijk te vragen tijdens Leap Year. Sommige klunzige dingen die in de film voorkomen zouden mij ook zo kunnen overkomen. Heerlijke film en ik hou ontzettend van het Ierse accent.

.
.

Alle 4 de delen van Pirates Of The Caribbean (2003-2011)

Alle delen van POTC zijn geweldig leuke films. Hoewel er veel special effects in zitten wordt je toch meegezogen in het verhaal. Jack Sparrow is dan ook voortreffelijk gespeeld door Johnny Depp (wat ook nog eens ongelofelijk leuk is om naar te kijken). En hoewel het 4de deel met een deels andere cast was, was het verhaal weer spectaculair.

.
.

How To Lose A Guy In 10 Days (2003)

Een geweldig film vol humor en romantiek. Een echte feel good movie die ik keer op keer kan bekijken. Kate Hudson speelt de mooie Andie Anderson die schrijft voor een populair blad. Ze gaat de uitdaging aan om een artikel te schrijven om een man aan de haak te slaan en hoe je deze vervolgens weer kwijt raakt, binnen 10 dagen. Echter gaat Ben (gespeeld door Matthew McConaughey) de uitdaging met z’n baas aan een vrouw binnen 10 dagen verliefd op hem te laten worden. Geweldig stukje ook als ze samen het nummer Your So Vain zingen.

.

.

While You Were Sleeping (1995)

Ik kan hier maar 1 ding over zeggen: Mijn lievelings film aller tijden. Hij blijft leuk ook als het geen kerst is (het speelt zich af in de kersttijd) Een grappige en ontroerende film met een geweldige actrice (Sandra Bullock) die in dit verhaal verliefd wordt op een man bij de trein die ze nog nooit heeft gesproken. Zodra hij op de rails terecht komt en in coma raakt wordt ze voor zijn verloofde aangezien in het ziekenhuis. Echter wordt ze daarna verliefd op de broer van haar ‘verloofde’.

.

Wat zijn jouw lievelings films en waarom?

0
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

27 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  joten
  03/11/2011 at 16:15

  veel te veel om op te noemen (ben een beetje een filmfreak :-)) maar als ik er echt een uitschieter moet kiezen is dat :
  http://www.nl.wikipedia.org/wiki/Leaving_Las_Vegas
  ik ben er altijd 2 dagen ziek van als ik hem gezien heb, en toch altijd weer getikketakt om te kijken….

 • Reply
  Anouk
  25/10/2011 at 12:37

  De Disney-klassiekers blijven favoriet! Verder: Moulin Rouge, Titanic, alles van Adam Sandler, Shutter Island, Jason Bourne, LOTR en veel van jouw lijstje πŸ˜‰

 • Reply
  Merel
  24/10/2011 at 11:18

  Ahhh films! In de stijl van how to lose a guy, vind ik The wedding date ook een leuke film. Verder kan je me blij maken met Jane Austen verfilmingen en van Sex and the City heb ik ook genoten. En zo kan ik nog wel even doorgaan…

 • Reply
  Shirley
  24/10/2011 at 09:51

  Harry Potter films zijn echt mijn favoriet!!! (maar nu een brutale vraag;Hoe maak je die foto collages zo?)

  • Reply
   SAS
   24/10/2011 at 09:58

   Voor die collages gebruik ik Picasa 3. Die is gratis te downloaden.

 • Reply
  Karlijn
  23/10/2011 at 18:17

  Charlie’s Angels! Dat is mijn favoriete film.
  Oh en de POTC films vind ik ook geweldig πŸ™‚

 • Reply
  Marike
  23/10/2011 at 13:22

  Leuk artikel! Ik ga eens mijn must-see-lijstje bijwerken.. πŸ˜‰

 • Reply
  Liann.
  23/10/2011 at 12:41

  Een aantal van deze films heb ik nog niet gezien, dus bedankt voor de tips!
  Ik hou zelf heel erg van dansfilms! Ook al weet je van tevoren al precies hoe het gaat aflopen, haha!

 • Reply
  Jessica
  23/10/2011 at 12:30

  While You Were Sleeping is echt zo’n leuke film he!

 • Reply
  Henrike
  23/10/2011 at 11:18

  Despicable me, is zooo grappig! En how to lose a guy in ten days moet ik nog uitzien.. (:

 • Reply
  Lisanne
  23/10/2011 at 10:39

  Moet ik me schamen als ik zeg dat ik nog geen enkele van bovenstaande films heb gezien, {nouja, 1 van de Pirates of the CarribiΓ«n wel, maarja} ? ;-$

  haha ;x

 • Reply
  Lauradenkt
  23/10/2011 at 10:36

  Mijn lievelingsfilms zijn Amelie en 500 days of Summer. Oh en Alice in Wonderland! (de disney-tekenfilmversie)

 • Reply
  Aleida
  23/10/2011 at 10:16

  Ooh heerlijke films. Leap Year heb ik met toeval vorig jaar gezien (ik weet niet eens meer waar), niet de meest geweldige film maar wel grappig.

 • Reply
  Olga
  23/10/2011 at 00:21

  Ja die laatste film! Die hebben we hier nog op videoband haha. Als het straks kerst is (en die film nog niet op tv is gekomen) moet ik ‘m zeker weer eens gaan kijken <3

 • Reply
  Louise
  22/10/2011 at 23:58

  Goede filmtips voor de herfst/winter! πŸ˜€ Ik heb ook zo hard gelachen (en een beetje gehuild) bij Despicable Me (:

 • Reply
  Laura
  22/10/2011 at 22:48

  Disney films zijn sowieso de beste. Mijn favorieten zijn: mulan, Pocahontas en Belle en het Beest.
  En oude klassieke films zijn ook geweldig πŸ™‚

 • Reply
  Annet
  22/10/2011 at 22:46

  Klink als een stel leuke films! Ik vind despicable me ook helemaal geweldig. Zo ontzettend lief, leuk, schatiig en oh zoveel meer!

 • Reply
  Caithlin
  22/10/2011 at 20:55

  How to loose a guy in ten days is zoo grappig! En ik zou ook wel Despicable Me willen kijken, die lijkt me erg leuk πŸ™‚

 • Reply
  Anke
  22/10/2011 at 20:50

  Oeh, Despicable Me is tof! Pirates ook wel, al heb ik 4 niet gezien. Ik hou van dansfilms, niet voor de geweldige verhaallijnen (ach, je weet dan in ieder geval dat het altijd goed afloopt ;p) maar uiteraard meer voor de gave dansmoves. Ik vind verder veel films mooi, een recente favoriet is August Rush. En een van m’n all time favorites is Aladdin πŸ˜€

 • Reply
  Summerllovee
  22/10/2011 at 19:51

  Dankjeewel voor je lieve reactie!
  x

 • Reply
  Isa
  22/10/2011 at 19:51

  kerst films zijn altijd zo leuk!

  kus,
  Isa
  shortsandheels.blogspot.com

 • Reply
  Diana
  22/10/2011 at 19:31

  Disney hou ik er ook van. Ben ook blij dat The Lion King vanaf 5-12 op dvd komt :D:D

  Dansfilms vind ik ook leuk, hoewel het vaak dezelfde verhaal is. Maar toch elke keer weer andere stijlen te zien.

 • Reply
  Ariadnesdraad
  22/10/2011 at 18:14

  Pirates! Wegens Johnny Depp!

 • Reply
  Mariette
  22/10/2011 at 17:26

  POTC is natuurlijk echt super en de Disneyfilms… GΓ©weldig ^^.

  Liefs, Mariette
  http://www.fashionbymariette.blogspot.com

  Ik ga je volgen!

 • Reply
  Lianne
  22/10/2011 at 16:57

  PIRATES!! zijn echt mijn lievelingsfilms aller tijden πŸ™‚ en verder de Time Travelers Wife en The Notebook, heerlijke zielige vrouwenfilms haha

 • Reply
  Nicole
  22/10/2011 at 16:32

  … Wacht. Dat meisje wordt ingezet bij het gokken? Leuke vader heb je dan πŸ˜› En ik vind POTC ook geweldig!

  Mijn favoriete films zijn: Dead Poets Society, A Beautiful Mind, Philadelphia en nog een paar films en dit komt omdat de boodschap mooi was en ik moest erom huilen πŸ˜› Ik hou van jankfilms, duidelijk.

  • Reply
   SAS
   22/10/2011 at 16:39

   Haha ja hij had niets meer om te vergokken aangezien hij z’n huis en alles al had vergokt. Dan je dochter maar… zal je vader maar zijn haha. Maar zo vind ze wel echte liefde, het is dus toch uiteindelijk ergens goed voor πŸ˜‰ Mooie film!

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png