Movie Love

A Hazard Of Hearts (1987)

Een oude klassieke film. Heerlijk om te kijken, wat ik dan ook al vaak heb gedaan. Serna (Helena Bonham Carter) wordt door haar vader ingezet met gokken. Ze komt in de handen van Lord Vulcan. Echter zijn moeder houdt zich met duistere plannen bezig en het huis heeft vele geheimen. Een heerlijke romantische film in de ouderwetse stijl. Oh en Justin Vulcan (Marcus Gilbert) mag er ook best wezen…Despicable Me (2010)

Echt een geweldige film over een schurk die de zorg op zich neemt van 3 wees kinderen om zo binnen te komen bij zijn rivaal. Elke keer lig ik weer dubbel van het lachen. “He’s so fluffy I’m gonna die!”
.
.

Alle Klassieke Disney films

Disney films blijven gewoon leuk om te kijken. Ik heb er dan ook heel wat in mijn bezit. Er zit een goed moraal in, humor, leuke liedjes en vooral de getekende Disney films zijn gewoon ontzettend leuk om te kijken!

.
.

Leap Year (2010)

Een romantische comedy wat gewoon heerlijk is om te kijken. Een vrouw die afreist naar Ierland om haar vriend ten huwelijk te vragen tijdens Leap Year. Sommige klunzige dingen die in de film voorkomen zouden mij ook zo kunnen overkomen. Heerlijke film en ik hou ontzettend van het Ierse accent.

.
.

Alle 4 de delen van Pirates Of The Caribbean (2003-2011)

Alle delen van POTC zijn geweldig leuke films. Hoewel er veel special effects in zitten wordt je toch meegezogen in het verhaal. Jack Sparrow is dan ook voortreffelijk gespeeld door Johnny Depp (wat ook nog eens ongelofelijk leuk is om naar te kijken). En hoewel het 4de deel met een deels andere cast was, was het verhaal weer spectaculair.

.
.

How To Lose A Guy In 10 Days (2003)

Een geweldig film vol humor en romantiek. Een echte feel good movie die ik keer op keer kan bekijken. Kate Hudson speelt de mooie Andie Anderson die schrijft voor een populair blad. Ze gaat de uitdaging aan om een artikel te schrijven om een man aan de haak te slaan en hoe je deze vervolgens weer kwijt raakt, binnen 10 dagen. Echter gaat Ben (gespeeld door Matthew McConaughey) de uitdaging met z’n baas aan een vrouw binnen 10 dagen verliefd op hem te laten worden. Geweldig stukje ook als ze samen het nummer Your So Vain zingen.

.

.

While You Were Sleeping (1995)

Ik kan hier maar 1 ding over zeggen: Mijn lievelings film aller tijden. Hij blijft leuk ook als het geen kerst is (het speelt zich af in de kersttijd) Een grappige en ontroerende film met een geweldige actrice (Sandra Bullock) die in dit verhaal verliefd wordt op een man bij de trein die ze nog nooit heeft gesproken. Zodra hij op de rails terecht komt en in coma raakt wordt ze voor zijn verloofde aangezien in het ziekenhuis. Echter wordt ze daarna verliefd op de broer van haar ‘verloofde’.

.

Wat zijn jouw lievelings films en waarom?

27 reacties op “Movie Love

 1. De Disney-klassiekers blijven favoriet! Verder: Moulin Rouge, Titanic, alles van Adam Sandler, Shutter Island, Jason Bourne, LOTR en veel van jouw lijstje πŸ˜‰

 2. Ahhh films! In de stijl van how to lose a guy, vind ik The wedding date ook een leuke film. Verder kan je me blij maken met Jane Austen verfilmingen en van Sex and the City heb ik ook genoten. En zo kan ik nog wel even doorgaan…

 3. Een aantal van deze films heb ik nog niet gezien, dus bedankt voor de tips!
  Ik hou zelf heel erg van dansfilms! Ook al weet je van tevoren al precies hoe het gaat aflopen, haha!

 4. Ooh heerlijke films. Leap Year heb ik met toeval vorig jaar gezien (ik weet niet eens meer waar), niet de meest geweldige film maar wel grappig.

 5. Moet ik me schamen als ik zeg dat ik nog geen enkele van bovenstaande films heb gezien, {nouja, 1 van de Pirates of the CarribiΓ«n wel, maarja} ? ;-$

  haha ;x

 6. Goede filmtips voor de herfst/winter! πŸ˜€ Ik heb ook zo hard gelachen (en een beetje gehuild) bij Despicable Me (:

 7. Ja die laatste film! Die hebben we hier nog op videoband haha. Als het straks kerst is (en die film nog niet op tv is gekomen) moet ik ‘m zeker weer eens gaan kijken <3

 8. Disney films zijn sowieso de beste. Mijn favorieten zijn: mulan, Pocahontas en Belle en het Beest.
  En oude klassieke films zijn ook geweldig πŸ™‚

 9. Klink als een stel leuke films! Ik vind despicable me ook helemaal geweldig. Zo ontzettend lief, leuk, schatiig en oh zoveel meer!

 10. How to loose a guy in ten days is zoo grappig! En ik zou ook wel Despicable Me willen kijken, die lijkt me erg leuk πŸ™‚

 11. Oeh, Despicable Me is tof! Pirates ook wel, al heb ik 4 niet gezien. Ik hou van dansfilms, niet voor de geweldige verhaallijnen (ach, je weet dan in ieder geval dat het altijd goed afloopt ;p) maar uiteraard meer voor de gave dansmoves. Ik vind verder veel films mooi, een recente favoriet is August Rush. En een van m’n all time favorites is Aladdin πŸ˜€

 12. Disney hou ik er ook van. Ben ook blij dat The Lion King vanaf 5-12 op dvd komt :D:D

  Dansfilms vind ik ook leuk, hoewel het vaak dezelfde verhaal is. Maar toch elke keer weer andere stijlen te zien.

 13. PIRATES!! zijn echt mijn lievelingsfilms aller tijden πŸ™‚ en verder de Time Travelers Wife en The Notebook, heerlijke zielige vrouwenfilms haha

 14. … Wacht. Dat meisje wordt ingezet bij het gokken? Leuke vader heb je dan πŸ˜› En ik vind POTC ook geweldig!

  Mijn favoriete films zijn: Dead Poets Society, A Beautiful Mind, Philadelphia en nog een paar films en dit komt omdat de boodschap mooi was en ik moest erom huilen πŸ˜› Ik hou van jankfilms, duidelijk.

  1. Haha ja hij had niets meer om te vergokken aangezien hij z’n huis en alles al had vergokt. Dan je dochter maar… zal je vader maar zijn haha. Maar zo vind ze wel echte liefde, het is dus toch uiteindelijk ergens goed voor πŸ˜‰ Mooie film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *