A good book with a cup of tea makes my day
Ondanks dat ik een erg drukke week voor de boeg ga krijgen heb ik zeker wat om naar uit te kijken: de 2 nieuwe boeken van Nora Roberts. Het was even ienemienemuttu maar uiteindelijk heb ik gekozen voor De Schuilplaats, waarvan ik lang geleden de film als eens heb gezien (daarover geen woord aangezien bijna alle verfilmingen van Nora Roberts boeken flut zijn). Ik ga me in ieder geval prima vermaken.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

23 Comments

  1. He wat leuk een Nora R. kenner. Ik heb ook nog een aantal boeken van haar op de plank staan. Ben nu nog bezig met mijn Tess Gerritsen reeks. Welke raad jij mij als eerste aan??

  2. Aha een Nora R. kenner. Wat leuk want ik heb ook een aantal boeken van haar op de plank staan die ik graag wil gaan lezen binnekort (Ben nu nog met de Tess Gerritsen reeks bezig) Welke raad jij mij als eerste aan?

  3. Altijd leuk om nieuwe boeken binnen te krijgen! Ik heb nog nooit iets van Nora Roberts gelezen, misschien moet ik daar eens naar kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *