A good book with a cup of tea makes my day


Ondanks dat ik een erg drukke week voor de boeg ga krijgen heb ik zeker wat om naar uit te kijken: de 2 nieuwe boeken van Nora Roberts. Het was even ienemienemuttu maar uiteindelijk heb ik gekozen voor De Schuilplaats, waarvan ik lang geleden de film als eens heb gezien (daarover geen woord aangezien bijna alle verfilmingen van Nora Roberts boeken flut zijn). Ik ga me in ieder geval prima vermaken.

About the Author

23 Comments

Deborah

He wat leuk een Nora R. kenner. Ik heb ook nog een aantal boeken van haar op de plank staan. Ben nu nog bezig met mijn Tess Gerritsen reeks. Welke raad jij mij als eerste aan??

Reply
Deborah

Aha een Nora R. kenner. Wat leuk want ik heb ook een aantal boeken van haar op de plank staan die ik graag wil gaan lezen binnekort (Ben nu nog met de Tess Gerritsen reeks bezig) Welke raad jij mij als eerste aan?

Reply
Aimee

Altijd leuk om nieuwe boeken binnen te krijgen! Ik heb nog nooit iets van Nora Roberts gelezen, misschien moet ik daar eens naar kijken.

Reply
Susanne

Ze zien er erg leuk uit, ik heb nog nooit een film van haar gezien. Ze gaan in ieder geval op mijn ’to be read’ lijst

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *