Aftellen

Gezien bij LiefsvanMarlou

10 dingen over mij: Ik kan niet op hakken lopen, ik ben verliefd op Disney film’s, het onbekende kan ik slecht tegen, ik heb de laatste tijd Γ©rg leuke dromen, ik draag al jaren dezelfde soort armband, ik drink de hele dag door thee, ik ben een ochtend persoon, ik ben druk bezig met mijn voornemens, ik win graag een discussie, ik slaap altijd aan de linkerkant van het bed.. Γ‘ltijd.


9 dingen die ik leuk vind: met onze katten knuffelen, nadenken/dromen over onze trouwdag, Criminal Minds kijken, onze nieuwe indeling van ons huisje, lieve emailtjes ontvangen, foto’s maken en bewerken, lachende kinderen, lijstjes maken, lezen.

8 dingen die ik niet leuk vind: vogels (en hun gefluit), borsthaar, hele drukke stressvolle weken, wachten, dat lipjes uit kleding knippen nooit zo goed gaat, dat Fifa niet doet wat Γ­k wil (hoewel ik wel de knopjes bedien), de kleur roze, van die stickers die over de achterkant van een boek (de uitleg) zijn heen geplakt.

7 plekken waar ik graag ben: thuis achter de computer, op onze chille bank, in bed, in het park, buiten, op het strand, bij mijn ouders thuis.

6 manieren om mijn hart te winnen: laten weten dat je aan me denkt, de kleinste dingen van mij weten, altijd even oogcontact te zoeken, door me mee te nemen naar dit hotel als verrassing, lepeltje-lepeltje liggen en altijd het juiste cadeau weten te geven (ook al hou ik niet van cadeaus).

5 landen waar ik naartoe wil: Ierland, Engeland, Denemarken, Spanje, Frankrijk.

4 dingen waar ik niet zonder kan: mobieltje, de leuke mensen om me heen, lachen, boeken.

3 van mijn lievelingsliedjes: Close – Who Knew – Always

2 wensen: een eengezinswoning en gezond/gelukkig blijven.

1 laatste woord: Bye!

24 reacties op “Aftellen

  1. Haha ik zie best wat overeenkomsten, bijvoorbeeld dat op hakken lopen.. kan ik ook echt niet!! En ik win ook graag een discussie hihi.. En ik slaap ook aan de linkerkant!! Hihi… Zo zullen er nog wel meer dingen zijn, maar geen zin om alles op te noemen haha!

    Dit is echt een leuke manier om iemand weer iets beter te leren kennen!

  2. Wat een leuke post ! Ik kan ook bar slecht op hakken lopen. Trouwens, zag dat je een nieuwe ww hebt voor je beveiligde posts, kan je me die dm’en? Thanks X

  3. Ik hou van op hakken lopen, maar heb een man die 7 cm kleiner is dan ik, dus doe het eigenlijk heel weinig! En ik hou ook ontzettend van Disney films! Heerlijk!

  4. Leuk! En Ierland is echt gaaf! Mijn broer woont in Dublin en ik ben er dus best vaak geweest. Dublin is leuk, maar de natuur en dergelijke van Ierland zijn ook echt de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *