Gezien bij LiefsvanMarlou

10 dingen over mij: Ik kan niet op hakken lopen, ik ben verliefd op Disney film’s, het onbekende kan ik slecht tegen, ik heb de laatste tijd Γ©rg leuke dromen, ik draag al jaren dezelfde soort armband, ik drink de hele dag door thee, ik ben een ochtend persoon, ik ben druk bezig met mijn voornemens, ik win graag een discussie, ik slaap altijd aan de linkerkant van het bed.. Γ‘ltijd.


9 dingen die ik leuk vind: met onze katten knuffelen, nadenken/dromen over onze trouwdag, Criminal Minds kijken, onze nieuwe indeling van ons huisje, lieve emailtjes ontvangen, foto’s maken en bewerken, lachende kinderen, lijstjes maken, lezen.

8 dingen die ik niet leuk vind: vogels (en hun gefluit), borsthaar, hele drukke stressvolle weken, wachten, dat lipjes uit kleding knippen nooit zo goed gaat, dat Fifa niet doet wat Γ­k wil (hoewel ik wel de knopjes bedien), de kleur roze, van die stickers die over de achterkant van een boek (de uitleg) zijn heen geplakt.

7 plekken waar ik graag ben: thuis achter de computer, op onze chille bank, in bed, in het park, buiten, op het strand, bij mijn ouders thuis.

6 manieren om mijn hart te winnen: laten weten dat je aan me denkt, de kleinste dingen van mij weten, altijd even oogcontact te zoeken, door me mee te nemen naar dit hotel als verrassing, lepeltje-lepeltje liggen en altijd het juiste cadeau weten te geven (ook al hou ik niet van cadeaus).

5 landen waar ik naartoe wil: Ierland, Engeland, Denemarken, Spanje, Frankrijk.

4 dingen waar ik niet zonder kan: mobieltje, de leuke mensen om me heen, lachen, boeken.

3 van mijn lievelingsliedjes: Close – Who Knew – Always

2 wensen: een eengezinswoning en gezond/gelukkig blijven.

1 laatste woord: Bye!

0
24 reacties

24 thoughts on “Aftellen

 1. Mandy schreef:

  Leuk lijstje! Leuk om te lezen πŸ™‚

 2. Lief meisje schreef:

  Leuk om alles te lezen. Misschien ga ik hem ook nog wel overnemen.

 3. Laura schreef:

  Wat een leuk lijstje :D!

 4. Aleida schreef:

  Heel leuke tag!

 5. Carina schreef:

  Leuke tag:) leren we weer iets over jou:)

 6. Lauradenkt schreef:

  Leuke tag πŸ™‚

 7. janne schreef:

  eecht suuper leuk om te lezen!

 8. Nicole schreef:

  Haha ik zie best wat overeenkomsten, bijvoorbeeld dat op hakken lopen.. kan ik ook echt niet!! En ik win ook graag een discussie hihi.. En ik slaap ook aan de linkerkant!! Hihi… Zo zullen er nog wel meer dingen zijn, maar geen zin om alles op te noemen haha!

  Dit is echt een leuke manier om iemand weer iets beter te leren kennen!

 9. Marlou schreef:

  Leuk om jouw lijstje te lezen! πŸ™‚

 10. Samantha schreef:

  Wat een leuke post ! Ik kan ook bar slecht op hakken lopen. Trouwens, zag dat je een nieuwe ww hebt voor je beveiligde posts, kan je me die dm’en? Thanks X

 11. bianca schreef:

  een onwijs leuk lijstje weer πŸ™‚ en ik kan ook niet op hakken lopen ahha

 12. Desiree schreef:

  Wat leuk om te lezen. πŸ™‚

 13. Maris schreef:

  Ik hou van op hakken lopen, maar heb een man die 7 cm kleiner is dan ik, dus doe het eigenlijk heel weinig! En ik hou ook ontzettend van Disney films! Heerlijk!

 14. Kim schreef:

  Oh, maar dit is een leuk lijstje! Ik ga ‘m ook overnemen van je. πŸ™‚

 15. Iris Anastasia schreef:

  Haha, leuk, dat aftellen! (:

 16. Jeske schreef:

  Oh hij is leuk, dit lijstje =D

 17. Jenny schreef:

  Leuk blogje. Ik kan ook niet op hakken lopen en kan ook erg slecht tegen het onbekende!

 18. Saskia schreef:

  Lijstjes maken leuk: dat is te merken πŸ™‚ Wederom een leuke lijst!

 19. Diana schreef:

  1 woord: bye hahahaha, leuk!

 20. Caroline schreef:

  Leuk lijstje!!
  Misschien dat ik die ook keertje over neem!

  Liefs

 21. Lulu schreef:

  Leuk gedaan! Ik kan ook niet op hakken lopen, het is niks voor mij πŸ˜€

 22. Rianne schreef:

  Dit is een leuke blog (en antwoorden!) Ik zou ‘m graag willen overnemen πŸ™‚

  1. SAS schreef:

   Tuurlijk mag je hem overnemen! Ben benieuwd naar jouw antwoorden

 23. Suzanne schreef:

  Leuk! En Ierland is echt gaaf! Mijn broer woont in Dublin en ik ben er dus best vaak geweest. Dublin is leuk, maar de natuur en dergelijke van Ierland zijn ook echt de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *