The Awesomelist: Zomer 2011

Hoewel ik de gehele zomervakantie moet werken (- 2 dagen) heb ik toch veel ideeΓ«n voor de zomer. Wat ik in de planning heb staan voor komende zomer?
* Meer leuke uitstapjes maken * Vaker buiten zijn dan binnen * Genieten van het werken in de zomer * Veel gaan lezen op ons balkonnetje * Minder achter de computer zitten * Met blote voeten door het gras lopen * Veel fietsen * ‘s Avonds wandelingen maken langs het water * Veel met vriendinnen afspreken * Dingen van My Life List ondernemen * Heel veel boeken gaan lezen * Zomer #project 1&2 starten * De gehele zomer op slippers lopen * Niet verbranden * GENIETEN genieten genieten: kortom het wordt een heerlijke zomer.

Daarbij hebben we samen 2 weken vrij na de (lange) zomervakantie! Loving it..

0

Misschien ook leuk om te lezen...

23 Comments

  1. Zitten paar goede ideeen bij.
    Ik heb straks dus wel 6 weken vrij maar vind dat echt niets, ga me denk ik veel vervelen… had liever gewerkt! Dan had ik ook nog inkomen, wat ook best handig is πŸ˜› πŸ˜‰

    Maar komt goed.. pik de ideetjes van anderen gewoon in πŸ˜‰

  2. Wat een leuke dingen heb je in het vooruitzicht, ondanks dat je de hele zomer aan het werk bent.
    Je bent niet de enige die de hele zomer aan het werk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *