The Awesomelist: Zomer 2011

Hoewel ik de gehele zomervakantie moet werken (- 2 dagen) heb ik toch veel ideeΓ«n voor de zomer. Wat ik in de planning heb staan voor komende zomer?
* Meer leuke uitstapjes maken * Vaker buiten zijn dan binnen * Genieten van het werken in de zomer * Veel gaan lezen op ons balkonnetje * Minder achter de computer zitten * Met blote voeten door het gras lopen * Veel fietsen * ’s Avonds wandelingen maken langs het water * Veel met vriendinnen afspreken * Dingen van My Life List ondernemen * Heel veel boeken gaan lezen * Zomer #project 1&2 starten * De gehele zomer op slippers lopen * Niet verbranden * GENIETEN genieten genieten: kortom het wordt een heerlijke zomer.

Daarbij hebben we samen 2 weken vrij na de (lange) zomervakantie! Loving it..

23 reacties op “The Awesomelist: Zomer 2011

  1. Zitten paar goede ideeen bij.
    Ik heb straks dus wel 6 weken vrij maar vind dat echt niets, ga me denk ik veel vervelen… had liever gewerkt! Dan had ik ook nog inkomen, wat ook best handig is πŸ˜› πŸ˜‰

    Maar komt goed.. pik de ideetjes van anderen gewoon in πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *