Home sweet home

Project #verbouwing

Na vele discussie over hoe we ons huisje nu wilden hebben waren we er eindelijk uit. Ik wilde een dressoirkast en de enige manier om die te plaatsen was om de boel een beetje te gaan verbouwen. Een dressoirkast voor de schouw zou het door de afmeting niet gaan worden.
Hoe wilden we het dan gaan doen?


Gelukkig kwam ik een heel leuk idee bij de Ikea tegen: een tafel die je aan je Expedit boekenkast kan maken. Ideaal en neemt minder ruimte in beslag. Toen nog opzoek naar een dressoirkast en een discussie in elke kleur we heb zouden nemen.. Gelukkig is de keuze die vriendlief had gemaakt een goede geweest.


Onze boekenkast before

Eerst wilden we nog onze boekenkast weg doen maar we vonden het toch erg zonde aangezien we er ook erg blij mee zijn. Wel zou de boekenkast verschoven moeten worden aangezien de dressoirkast anders niet konden zien door de deur. Een hoop gedoe aangezien er aan de kant achter de deur een kastdeur zit en een lichtknopje die natuurlijk nÊt niet in zo’n gat terecht kwam. na een avondje Ikea en een ochtend/middag in elkaar zetten (thanks lieffie!) staat alles, eindelijk. Het was super veel werk maar het resultaat mag er zeker wel zijn!


Deels mijn boekencollectie

Hier komen de before & after foto’s…BEFORE

en……AFTER


Dressoirkast met lampen & bovenkastje


De eethoek en boekenkast

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *