About Blogging
Waarom ben je een blog begonnen?
Ik zag dat heel veel meiden een blog hadden en vond het erg leuk om dingen te delen met (on)bekende. Eerst heb ik jaren lang op Cu2 gezeten, vanuit daar ben ik naar web-log.nl verhuist en koos ik na een aantal jaren voor een eigen domein. Dit idee kwam eigenlijk door Olga’s blog en ben nu sinds 2009 de trots bezitter van iliveformydreams.com


Hoe kom je aan de naam van je blog?
Ik heb wat teksten van verschillende plaatjes van Dawson’s Creek gehaald en zo kwam ik op de naam. Ook past het echt bij mij aangezien ik echt met mijn toekomst dromen en doelen vaak bezig ben. Ja, ik ben heel tevreden met deze naam en zal deze nog vele jaren houden.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Ik hou eigenlijk niet echt bij hoeveel bezoekers ik heb. Wel heb ik een aantal vaste lezers, die mij al jaren volgen en ik hun. Altijd erg leuk ook om nieuwe bezoekers te kijken die dan ook weer vaker langskomen. Ik ben altijd erg blij met de reacties en vind het leuk zo nieuwe blogs te leren kennen.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met je blog?
Dat is toch echt wel de super leuke meeting met Chantal, Desiree & Diana. Need to say more?!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Uit het dagelijks leven, van andere bloggers, van plaatjes en (oude)foto’s.

Hoe lang doe je over een artikel?
Over de ene langer dan de andere. Ligt ook aan het onderwerp en hoe snel ik er tevreden mee ben. Dat krijg je als je een perfectionist bent.. ๐Ÿ˜‰

Heb je ook contact met andere bloggers?
Jazeker! Ik heb een aantal ontzettend leuke, vaste bezoekers waar ik erg leuk contact mee heb.

24 reacties op “About Blogging

 1. Leuk om te lezen, ik ben zelf ook op cu2 begonnen. En nu vraag ik me wel eens af waarom, aangezien niemand ooit een bericht kreeg van aanpassing en het een profiel site is :P. (oops)

 2. Leuk om te lezen hoe je aan je blog bent begonnen!
  Ik zag net dat mijn cu2 pagina nog bestaat! Echt grappig!

 3. Oh, dit is een leuke tag! Ik heb er zelf ooit al een stukje over geschreven, toen mijn blog drie kaarsjes mocht uitblazen.
  En ik ben absoluut een fan van jouw blog. Je hebt een leuke schrijfstijl, origele onderwerpen en er heerst hier een leuke sfeer!

 4. Leuk om te lezen.
  Het is inderdaad erg leuk om via de logjes andere mensen te leren kennen en te lezen waar zij mee bezig zijn. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met schrijven. Want ik vind het in ieder geval erg leuk om je logjes te lezen.

 5. Leuk om te weten hoe jij met blog begon!!
  Ik ben er door een vriendin (capsidegirl) ook mee begonnen en is wel leuk om te doen inderdaad! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *