Blog

About Blogging
Waarom ben je een blog begonnen?
Ik zag dat heel veel meiden een blog hadden en vond het erg leuk om dingen te delen met (on)bekende. Eerst heb ik jaren lang op Cu2 gezeten, vanuit daar ben ik naar web-log.nl verhuist en koos ik na een aantal jaren voor een eigen domein. Dit idee kwam eigenlijk door Olga’s blog en ben nu sinds 2009 de trots bezitter van iliveformydreams.com


Hoe kom je aan de naam van je blog?
Ik heb wat teksten van verschillende plaatjes van Dawson’s Creek gehaald en zo kwam ik op de naam. Ook past het echt bij mij aangezien ik echt met mijn toekomst dromen en doelen vaak bezig ben. Ja, ik ben heel tevreden met deze naam en zal deze nog vele jaren houden.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
Ik hou eigenlijk niet echt bij hoeveel bezoekers ik heb. Wel heb ik een aantal vaste lezers, die mij al jaren volgen en ik hun. Altijd erg leuk ook om nieuwe bezoekers te kijken die dan ook weer vaker langskomen. Ik ben altijd erg blij met de reacties en vind het leuk zo nieuwe blogs te leren kennen.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met je blog?
Dat is toch echt wel de super leuke meeting met Chantal, Desiree & Diana. Need to say more?!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Uit het dagelijks leven, van andere bloggers, van plaatjes en (oude)foto’s.

Hoe lang doe je over een artikel?
Over de ene langer dan de andere. Ligt ook aan het onderwerp en hoe snel ik er tevreden mee ben. Dat krijg je als je een perfectionist bent.. πŸ˜‰

Heb je ook contact met andere bloggers?
Jazeker! Ik heb een aantal ontzettend leuke, vaste bezoekers waar ik erg leuk contact mee heb.

0

24 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *