Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hersenspinsels

Change

De laatste tijd ben ik bezig met veranderingen. Veranderingen in mijn leefgewoonte. Nu ik ander werk heb met andere werktijden wil ik graag wat meer dingen gaan toepassen, ook voor mijn gezondheid.

Mijn eetpatroon
Ik wil gezonder en regelmatiger gaan eten. Vandaar dat ik een eetschema heb opgesteld. Even kijken of dit ook gaat werken, dus de komende tijd is alles even uitproberen.


Meditatie, Yoga en conditie
Deze doelen staan in mijn 11 doelen voor 2011 en ben ik maar deels mee begonnen. Ik doe het niet dagelijks, iets wat ik wel graag wil. Hiervoor heb ik ook een schema opgesteld waar ik vanaf volgende week mee ga beginnen. Elke ochtend ga ik aan Yoga doen (zonnengroet) elke avond als ik thuis kom ga ik steppen en daarna douche. En ik ga mediteren elke avond voordat ik ga slapen om toch even een rustpuntje te hebben.

Vroeger naar bed
Nou ik 2 dagen ben ziek geweest lag ik al heerlijk vroeg in bed en dit ga ik zeker doorvoeren voor elke avond. Misschien dat het 1 enkele avond niet lukt maar ik ga het zoveel mogelijk proberen. Gewoon even relaxen in bed, zodat ik makkelijker in slaap ga komen.

Vrije dagen
Op mijn vrije dag (Woensdag) en de ochtenden (de hele week) ga ik een stuk rustiger aan doen. Hiervoor heb ik ook een schema opgesteld wat ik zoal ga doen. Hoewel het sommige weken niet haalbaar gaat zijn door werk (ochtend besprekingen) ga ik me hier zoveel mogelijk aan houden zodat ik wel de rust neem voor mezelf. Ook ga ik op werk navragen hoeveel vrije dagen ik heb zodat ik de dagen een beetje kan gaan inplannen als ik een drukke week/weken heb gehad of ga krijgen.

Schrijven & lezen
Ik ga in de weekenden meer tijd nemen om te lezen. Om artikels te schrijven en aan mijn boek te werken. Gewoon ontspanning en erg leuk om te doen, mits ik er de tijd voor maak.

0

21 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *