30 Day Personal Challenge – Dag 30.

30: Hoe ben je gegroeid de afgelopen weken?


De 30 Day Personal Challenge is ten einde gekomen. Ik ben zeker gegoeid de afgelopen weken aangezien ik vele veranderingen in m’n leven heb meegemaakt en bewust heb nagedacht over de antwoorden van deze challenge. Ook hoop ik dat jullie lezers wat meer te weten zijn gekomen over mij.

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

13 Comments

Iris Anastasia

Wat goed! Ik vond het ook erg leuk om jouw 30 Day Challenge te volgen. En ik zit er aan te denken er ook een te starten!

Reply
Jessica

Heel goed dat je gegroeid bent!
Ik vond het leuk om alle dingen over je leven te lezen 🙂

Reply
LOU

Volgens mij zijn we allemaal zeker wel wat wijzer geworden over jouw leven en wie je bent 🙂

Reply
Jeske

Natuurlijk. Ik denk dat je iemand bij een groot deel van zijn blogjes beter leert kennen. In shoplogs zie je mensen hun smaak terug of hun gevoel voor kleur en combinaties, originaliteit. En in de dagelijkse dingen zie je vaak hoe iemand in het leven staat, etc.

Reply
nicole

Je hebt er elke keer een leuk logje van gemaakt en de 30 dagen zijn voorbij gevlogen. Ik ben een heleboel over je te weten gekomen en veel interessante dingen.
Fijn dat je ook er zelf ook veel van hebt “geleerd” en dat je bewust hebt nagedacht over dingen.

Reply
Noelle

Deze maand is echt belachelijk snel voorbij gegaan! Weet nog dat ik de eerste post zag, leek wel alsof het gisteren was. Was erg leuk om te lezen over jou en je leven 🙂

Reply
Kim

Oh nu alweer voorbij..? Wat gaat dat ja snel.. Ik vind et leuk om je antwoorden te lezen en denk dat ik nu zeker wel wat meer over je weet..

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *