30 Day Personal Challenge – Dag 29.

29: Waar leef jij voor?

Dawson’s Creek – Stolen Kisses

Dialogue

Joey: Then why did you come here, Pacey?

Pacey: You know, for a bright girl, you can be really daft sometimes. Why do you think I   came here? I came here to be with you! It’s as simple as that. I mean, when you like   somebody, proximity is a good thing, regardless of how they feel about you. Or don’t, as   the case may be. [starts to walk away]

Joey: But I felt it.

Pacey: [stops and turns] What?

Joey: This morning. Your arm brushed up against me in bed, and…
And I felt it.
Pacey: How did it feel?

Joey: Made me feel alive.

Pacey: Ok. Joey… I’m going to kiss you now.

Joey: You can’t.

Pacey: [starts to slowly walk toward her] Jo, you can’t say something like that to me and   expect me not to kiss you, so that’s exactly what I’m gonna do. I’m gonna kiss you in   about 10 seconds. And if you don’t want me to kiss you… Well, if you don’t want me to, I   guess then you’re just gonna have to stop me. 10. [kisses her]

Waar ik voor leef?
Liefde, vriendschap, elke dag een beter persooon te zijn dan de dag ervoor, de wereld als individu een stukje beter maken, mijn eigen idealen en doelen behalen en een verschil maken in het leven van andere mensen.

14 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 29.

  1. Dat zijn goede dingen om voor te leven!
    Ik heb Dawson’s Creek maar weinig gezien vroeger, maar wat ik keek vond ik echt heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *