30 Day Personal Challenge – Dag 29.

29: Waar leef jij voor?

Dawson’s Creek – Stolen Kisses

Dialogue

Joey: Then why did you come here, Pacey?

Pacey: You know, for a bright girl, you can be really daft sometimes. Why do you think I   came here? I came here to be with you! It’s as simple as that. I mean, when you like   somebody, proximity is a good thing, regardless of how they feel about you. Or don’t, as   the case may be. [starts to walk away]

Joey: But I felt it.

Pacey: [stops and turns] What?

Joey: This morning. Your arm brushed up against me in bed, and…
And I felt it.
Pacey: How did it feel?

Joey: Made me feel alive.

Pacey: Ok. Joey… I’m going to kiss you now.

Joey: You can’t.

Pacey: [starts to slowly walk toward her] Jo, you can’t say something like that to me and   expect me not to kiss you, so that’s exactly what I’m gonna do. I’m gonna kiss you in   about 10 seconds. And if you don’t want me to kiss you… Well, if you don’t want me to, I   guess then you’re just gonna have to stop me. 10. [kisses her]

Waar ik voor leef?
Liefde, vriendschap, elke dag een beter persooon te zijn dan de dag ervoor, de wereld als individu een stukje beter maken, mijn eigen idealen en doelen behalen en een verschil maken in het leven van andere mensen.

0

14 reacties

14 thoughts on “30 Day Personal Challenge – Dag 29.

 1. Angelique says:

  Mooi gezegd 🙂

 2. Jeske says:

  Mooie dialoog en een mooi iets om voor te leven.

 3. Annet says:

  Wat mooi omschreven meid!

 4. Mooie woorden 🙂

 5. bianca says:

  oww die scene is zo geweldig uit dc… 1 van mijn favorieten

 6. Nicole says:

  Wauw jouw leven heeft een mooi doel zeg!
  Hopelijk behaal/ervaar je dat ook allemaal 🙂

 7. Jessica says:

  Dat zijn goede dingen om voor te leven!
  Ik heb Dawson’s Creek maar weinig gezien vroeger, maar wat ik keek vond ik echt heel leuk.

 8. Danielle says:

  Mooi gezegd! (love)

 9. LOU says:

  Ik was vroeger helemaal fan van Dawsonds Creek! Oehhh goed idee! Ik ga het weer downloaden! 🙂

 10. Jorien says:

  Mooie quotes, en een mooi motto om voor te leven!

 11. Bloos says:

  Wow, mooi gezegd zeg!

 12. Desiree says:

  Mooi stukje uit DC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *