30 Day Personal Challenge – Dag 28.

28: Een moment waarop je compleet gelukkig was, beschrijf het moment


Er zijn meerdere momenten dat ik compleet gelukkig was: Op 17-07-2007 een heerlijke strandwandeling + een relatie met vriendlief. Ook onze vakantie naar Kos in 2008 was een geluksmomentje. Het was een super leuke (de leukste tot nu toe) vakantie en op het vliegveld ernaar toe kregen we te horen dat ons bod geaccepteerd was en we na onze vakantie konden gaan samenwonen. Nog een geluksmomentje was toen ik ten huwelijk gevraagd werd, te horen kreeg dat ik een nieuwe baan had en onze mini trip naar Antwerpen in 2010. En ik denk dat er dit jaar nog wel meer geluks momentjes gaan komen πŸ˜‰

About the Author

9 Comments

Annet

Heerlijk zulke momenten! Daar kun je dan weer op ’teren’ als het ware, fijn!!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *