30 Day Personal Challenge – Dag 22.

22: Iemand waarvoor je, je leven in een oogwenk zou geven


Dat zijn natuurlijk mijn vriend, 2 beste vriendinnen, m’n ouders en een paar mensen van m’n schoonfamilie (hartje) Ik zou er zo mijn leven voor geven, zonder er over te moeten nadenken. Deze mensen zijn zo belangrijk voor me.

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

8 Comments

Jessica

Ik ben het ermee eens! Er zijn een aantal mensen waardoor ik ook zo mijn leven zou geven.

Reply
Kim

Wat mooi dat je zoveel mensen om je heen hebt, waar je zoveel om geeft dat je je eigen leven ervoor zult geven..

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.