30 Day Personal Challenge – Dag 21.

21: Waar ben je het meeste trots op?Op mijn doorzettingsvermogen, mijn diploma’s Middelbare/Spw3/Spw3/BHV/EHBO, op mijn rijbewijs, ons huisje, dat ik probeer uit het leven te halen wat erin zit, dat ik nu makkelijker dingen van me af kan zetten dan vroeger, dat ik echte liefde ken, de keuzes die moeilijk zijn maar die ik toch heb gemaakt en ik ben trots dat ik heel veel lieve vrienden/familie om me heen heb.

18 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 21.

  1. Ik dacht precies hetzelfde als Kim! Dat zijn mooie dingen en daar mag je idd trots op zijn!
    (heb even je challenge weer bijgelezen… superdruk de afgelopen week, ga zo door met de challenge, leuk om te lezen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *