Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
30 Day Personal Challenge – Dag 21.
Challenges

30 Day Personal Challenge – Dag 21.

21: Waar ben je het meeste trots op?Op mijn doorzettingsvermogen, mijn diploma’s Middelbare/Spw3/Spw3/BHV/EHBO, op mijn rijbewijs, ons huisje, dat ik probeer uit het leven te halen wat erin zit, dat ik nu makkelijker dingen van me af kan zetten dan vroeger, dat ik echte liefde ken, de keuzes die moeilijk zijn maar die ik toch heb gemaakt en ik ben trots dat ik heel veel lieve vrienden/familie om me heen heb.

0

18 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *