30 Day Personal Challenge – Dag 23.

23: Vind je een eerste indruk waar?


Ik denk persoonlijk dat een eerste indruk veel zegt over een persoon. Tuurlijk kan je een indruk fout hebben maar mijn ervaring is dat het 9 van de 10 keer klopt. Daarom vind ik zelf ook altijd belangrijk een goede eerste indruk achter te laten. Vaak hoor ik dat ik best een goede eerste indruk maak, waar ik erg blij mee ben.

12 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 23.

  1. Een eerste indruk zegt veel maar niet alles. Soms kom leer je mensen later beter kennen en kom je erachter dat je eerste indruk heel anders was.

  2. Ik heb hetzelfde als Jeske! Mensen denken vaak dat ik arrogant ben of in ieder geval heel zelfverzekerd. Maar zodra ze mij leren kennen zien ze dat ik heel vrolijk ben en aardig en lief en een tikje onzeker. 😛

  3. Ik heb het vaak ook wel bij het rechte eind wat betreft de eerste indruk. Maar goed, ik geef mensen ook wel altijd de kans om te laten zien wie ze echt zijn. Dus ik oordeel niet gelijk aan die eerste indruk.

  4. Ik maak me niet druk hoe ik over kom op anderen, ik ben gewoon IK… En ik hoef mijn best niet te doen om een goede indruk te maken. Ze doen het er maar mee hoe ik me op dat moment voel…

  5. Ik vind het ook zeker belangrijk! Alleen is het wel zo dat stille wateren diepe gronden kunnen hebben en in dat opzicht zegt de eerste indruk lang niet altijd wat.

  6. Ik denk ook dat het wel waar is, maar ik heb het ook vaak meegemaakt dat personen juist heel anders zijn dan ik in eerste instantie dacht..

  7. Ik heb juist dat de eerste indruk die mensen van mij hebben nooit klopt. Ik heb hele donkere wenkbrauwen en mijn mond staat automatisch een beetje naar beneden. Daardoor denken mensen vaak dat ik boos/arrogant/bazig/etc ben terwijl dat echt niet klopt.

  8. Ik ben het helemaal met je eens. De laatste tijd vraag ik mezelf wel eens af wat voor een eerste indruk ik maak, alleen heb ik het (nog) niet gevraagd aan iemand. =)

  9. Ik denk ook dat een eerste indruk heel veel kan zeggen. Mits de persoon die je ontmoet zichzelf ok voelt (: Als iemand zich bijvoorbeeld niet helemaal lekker voelt kan dat een eerste indruk negatief beïnvloeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *