30 Day Personal Challenge – Dag 20.

20: Wat heeft heel veel indruk op je gemaakt?


01. Ten huwelijk gevraagd worden
Uiteraard heeft dit veel indruk op me gemaakt. De manier hoe en het blijft een bijzonder moment.


02. Verdwalen op de Kermis
Toen ik klein was ging ik met mijn moeder naar de kermis. Ik wilde graag in een 1 of ander draai ding. Van mijn moeder moest ik even wachten tot we klaar waren op de markt. Eigenwijs dat ik was ben ik toch naar dat draai ding gelopen. Je raad het al, daarna liep ik terug naar de markt en was ik mijn moeder kwijt. Gelukkig kwam ik na een tijdje 2 vrouwen tegen die me naar een politieagent brachten. Uiteindelijk hebben die mijn moeder gevonden. Hoe klein dat ik ook was ik herinner me elk detail ervan. Ik heb het daarna ook nooit meer in m’n hoofd gehaald zomaar weg te lopen.

03. De moord op Laci Peterson
Het heeft me verbaast hoe de wereld in elkaar zit. Haar bloed eigen man heeft haar, en haar ongeboren zoontje vermoord. Lees hier een blogje die ik er al eerder over scheef.
De film die erover is gemaakt: The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (2004)

04. De verminking van Katie Piper
25 jaar en dan al zoiets afschuwelijks meemaken. Katie Piper overkwam een verkrachting en daarna een wraak actie door een onbekende, aangezet door de dader van de verkrachting. Er wordt zuur in haar gezicht gegooid en is voor haar hele leven getekend. Lees hier een blogje die ik er al eerder over scheef.

14 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 20.

  1. Ik ken dat verdwalen ook. En ook ik weet de details nog ook al was ik zo klein.
    Echt erg vind ik dat van die Katie Piper. Elke keer als ik het toevallig voorbij zie komen.. blegh.

  2. Die van Katie, verschrikkelijk ja :(. Maar eerlijk gezegd ken ik de moord op Laci niet. Maar dat is minstens zo verschrikkelijk. Ik snap het echt niet dat mensen zulke dingen kunnen doen.

  3. Die verminking kende ik idd, verschrikkelijk… De moord op Laci Peterson ook verschrikkelijk 🙁 .. Die dingen moet je ook niet bij stil gaan staan dat mensen zoiets KUNNEN en wìllen doen, want het blijft uiteindelijk hùn keus om die mensen zoiets ergs aan te doen. Onmenselijk toch..

  4. Logisch dat die dingen indrukwekkend zijn! Valt wel op dat er maar één ding leuk is eigenlijk haha:) maar da’s meestal zo met dingen die indruk op je maken natuurlijk.

  5. Mooie momenten en ook apart om te lezen dat 2 nieuwsberichten je echt bijblijven. Wel hele gruwelijke zeg, brrrr!

  6. Die laatste is heftig zeg! Ik zag die foto..brr. Lijkt me echt vreselijk! Mensen gaan zo anders naar je kijken dan..

  7. Volgens mij ben ik zelf nog nooit verdwaald als kind zijnde, maar ik ben wel een keer mijn favoriete teddybeer verloren. Ik was helemaal van slag!

  8. Verdwalen als klein kind maakt vaak veel indruk op je. Ik heb het eens een keer gehad in de h&m. En die andere dingen zijn ook zeker indrukwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *