Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
30 Day Personal Challenge – Dag 20.
Challenges

30 Day Personal Challenge – Dag 20.

20: Wat heeft heel veel indruk op je gemaakt?


01. Ten huwelijk gevraagd worden
Uiteraard heeft dit veel indruk op me gemaakt. De manier hoe en het blijft een bijzonder moment.


02. Verdwalen op de Kermis
Toen ik klein was ging ik met mijn moeder naar de kermis. Ik wilde graag in een 1 of ander draai ding. Van mijn moeder moest ik even wachten tot we klaar waren op de markt. Eigenwijs dat ik was ben ik toch naar dat draai ding gelopen. Je raad het al, daarna liep ik terug naar de markt en was ik mijn moeder kwijt. Gelukkig kwam ik na een tijdje 2 vrouwen tegen die me naar een politieagent brachten. Uiteindelijk hebben die mijn moeder gevonden. Hoe klein dat ik ook was ik herinner me elk detail ervan. Ik heb het daarna ook nooit meer in m’n hoofd gehaald zomaar weg te lopen.

03. De moord op Laci Peterson
Het heeft me verbaast hoe de wereld in elkaar zit. Haar bloed eigen man heeft haar, en haar ongeboren zoontje vermoord. Lees hier een blogje die ik er al eerder over scheef.
De film die erover is gemaakt: The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (2004)

04. De verminking van Katie Piper
25 jaar en dan al zoiets afschuwelijks meemaken. Katie Piper overkwam een verkrachting en daarna een wraak actie door een onbekende, aangezet door de dader van de verkrachting. Er wordt zuur in haar gezicht gegooid en is voor haar hele leven getekend. Lees hier een blogje die ik er al eerder over scheef.

0

14 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *