30 Day Personal Challenge – Dag 20.

March 14, 2011

20: Wat heeft heel veel indruk op je gemaakt?


01. Ten huwelijk gevraagd worden
Uiteraard heeft dit veel indruk op me gemaakt. De manier hoe en het blijft een bijzonder moment.


02. Verdwalen op de Kermis
Toen ik klein was ging ik met mijn moeder naar de kermis. Ik wilde graag in een 1 of ander draai ding. Van mijn moeder moest ik even wachten tot we klaar waren op de markt. Eigenwijs dat ik was ben ik toch naar dat draai ding gelopen. Je raad het al, daarna liep ik terug naar de markt en was ik mijn moeder kwijt. Gelukkig kwam ik na een tijdje 2 vrouwen tegen die me naar een politieagent brachten. Uiteindelijk hebben die mijn moeder gevonden. Hoe klein dat ik ook was ik herinner me elk detail ervan. Ik heb het daarna ook nooit meer in m’n hoofd gehaald zomaar weg te lopen.

03. De moord op Laci Peterson
Het heeft me verbaast hoe de wereld in elkaar zit. Haar bloed eigen man heeft haar, en haar ongeboren zoontje vermoord. Lees hier een blogje die ik er al eerder over scheef.
De film die erover is gemaakt: The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (2004)

04. De verminking van Katie Piper
25 jaar en dan al zoiets afschuwelijks meemaken. Katie Piper overkwam een verkrachting en daarna een wraak actie door een onbekende, aangezet door de dader van de verkrachting. Er wordt zuur in haar gezicht gegooid en is voor haar hele leven getekend. Lees hier een blogje die ik er al eerder over scheef.

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

14 comments

 • Jessica

  18/03/2011 at 19:32

  Ik ken dat verdwalen ook. En ook ik weet de details nog ook al was ik zo klein.
  Echt erg vind ik dat van die Katie Piper. Elke keer als ik het toevallig voorbij zie komen.. blegh.

 • Sharon

  16/03/2011 at 14:00

  Awh verdwalen op de kermis, wat zielig :(

 • Sabrina

  15/03/2011 at 09:39

  Leuk stukje!
  En fijne blog heb je! Ik volg je :)

  x Sabrina

  http://vitalitijd.blogspot.com

 • Danique

  14/03/2011 at 21:22

  Die van Katie, verschrikkelijk ja :(. Maar eerlijk gezegd ken ik de moord op Laci niet. Maar dat is minstens zo verschrikkelijk. Ik snap het echt niet dat mensen zulke dingen kunnen doen.

 • Charlotte 2.0

  14/03/2011 at 20:50

  Shockdoc heb ik toen ook gezien over katie. Echt vreselijk. Diep respect voor haar!

 • Amanda

  14/03/2011 at 17:40

  Die verminking kende ik idd, verschrikkelijk… De moord op Laci Peterson ook verschrikkelijk :( .. Die dingen moet je ook niet bij stil gaan staan dat mensen zoiets KUNNEN en wìllen doen, want het blijft uiteindelijk hùn keus om die mensen zoiets ergs aan te doen. Onmenselijk toch..

 • Jaimy

  14/03/2011 at 17:22

  Logisch dat die dingen indrukwekkend zijn! Valt wel op dat er maar één ding leuk is eigenlijk haha:) maar da’s meestal zo met dingen die indruk op je maken natuurlijk.

 • Annet

  14/03/2011 at 17:14

  Mooie momenten en ook apart om te lezen dat 2 nieuwsberichten je echt bijblijven. Wel hele gruwelijke zeg, brrrr!

 • Laura

  14/03/2011 at 16:51

  Grappig dat je dat nog zo goed kan herinneren het verdwalen!

 • LOU

  14/03/2011 at 16:24

  Die laatste is heftig zeg! Ik zag die foto..brr. Lijkt me echt vreselijk! Mensen gaan zo anders naar je kijken dan..

 • Iris Anastasia

  14/03/2011 at 13:33

  Mooie blogpost. Indrukwekkend ook.

 • Caroline

  14/03/2011 at 12:47

  Kan me goed voorstellen dat die dingen veel indruk maken!
  Hebben jullie al een datum geprikt?

  Liefs

 • Desiree

  14/03/2011 at 11:50

  Volgens mij ben ik zelf nog nooit verdwaald als kind zijnde, maar ik ben wel een keer mijn favoriete teddybeer verloren. Ik was helemaal van slag!

 • Jeske

  14/03/2011 at 10:40

  Verdwalen als klein kind maakt vaak veel indruk op je. Ik heb het eens een keer gehad in de h&m. En die andere dingen zijn ook zeker indrukwekkend.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *