30 Day Personal Challenge – Dag 19.

19: Een stuk uit een boek wat je heeft geraakt


Hoewel ik er lang over heb nagedacht welk stukje ik hier zou posten wist ik wel meteen uit welke boeken reeks. Uiteraard van Nora Roberts, mijn favoriete schrijfster. Ik zou kiezen voor een stukje uit 1 van de 4 delen van De Chesapeake Bay Saga.


De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn inmiddels volwassen mannen. Cameron, Ethan en Phillip zijn totaal verschillend, maar over één ding zijn ze het eens: familie is het allerbelangrijkst. Dus wanneer Ray onverwacht overlijdt, keren ze terug naar hun ouderlijk huis om aan zijn laatste wens gehoor te geven. Zorgen voor de tienjarige Seth.

Het verhaal is erg mooi aangezien er 2 mensen zijn die 3 kinderen adopteren met een zwaar verleden. Ook leren zij Cameron, Ethan & Phillip dat familie belangrijk is. De 3 broers geven hun doelen, dromen en vooruitzichten op om voor hun ‘nieuwe’ broertje te zorgen en zijn vogedij rond te krijgen. Wat nog het een en ander met zich meebrengt.. Hoe zit het met Seth’s biologische moeder en waarom lijken zijn ogen op die van Ray?

Ik kies dus een boeken reeks uit ipv een stukje wat me heeft geraakt. Deze boeken zijn stuk voor stuk ontroerend. Je kan hier klikken voor de boeken met uitleg erbij.

13 reacties op “30 Day Personal Challenge – Dag 19.

  1. Ik ken het boek niet, maar het lijkt me inderdaad wel een heel mooi boek. Misschien toch maar weer eens een keer wat boeken gaan lezen, aangezien ik al maanden geen boek aangeraakt heb.

  2. Dat klinkt als een leuk boek. Heb hem opgeschreven en ga straks even kijken op de site van onze bibliotheek of hij ook aanwezig is.. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *