30 Day Personal Challenge – Dag 19.
Challenges

30 Day Personal Challenge – Dag 19.

19: Een stuk uit een boek wat je heeft geraakt


Hoewel ik er lang over heb nagedacht welk stukje ik hier zou posten wist ik wel meteen uit welke boeken reeks. Uiteraard van Nora Roberts, mijn favoriete schrijfster. Ik zou kiezen voor een stukje uit 1 van de 4 delen van De Chesapeake Bay Saga.


De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn inmiddels volwassen mannen. Cameron, Ethan en Phillip zijn totaal verschillend, maar over één ding zijn ze het eens: familie is het allerbelangrijkst. Dus wanneer Ray onverwacht overlijdt, keren ze terug naar hun ouderlijk huis om aan zijn laatste wens gehoor te geven. Zorgen voor de tienjarige Seth.

Het verhaal is erg mooi aangezien er 2 mensen zijn die 3 kinderen adopteren met een zwaar verleden. Ook leren zij Cameron, Ethan & Phillip dat familie belangrijk is. De 3 broers geven hun doelen, dromen en vooruitzichten op om voor hun ‘nieuwe’ broertje te zorgen en zijn vogedij rond te krijgen. Wat nog het een en ander met zich meebrengt.. Hoe zit het met Seth’s biologische moeder en waarom lijken zijn ogen op die van Ray?

Ik kies dus een boeken reeks uit ipv een stukje wat me heeft geraakt. Deze boeken zijn stuk voor stuk ontroerend. Je kan hier klikken voor de boeken met uitleg erbij.

0

13 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *