Alweer 1 week

Alweer 1 week dat we zijn verloofd!!


Mededeling: De foto hierboven zijn wij niet

1. Verloving. de -woord (vrouwelijk) verlovingen Zelfst. Naamw. belofte dat je met elkaar gaat trouwen

Tjeetje wat gaat de tijd hard zeg! Ik moet zeggen ik ben me er nog steeds niet helemaal van bewust dat we echt verloofd zijn.. Wel kan ik jullie vertellen dat het super leuk is op site’s te neuzen, Twitter dingen over trouwen toe te voegen en om over dingen na te denken. Verder wil ik alle mensen die via mijn weblog (52 lieve berichtjes!), Hyves (berichtjes en respects), via Twitter of in real life ons hebben gefeliciteerd ontzettend bedanken voor alle lieve en leuke berichtjes/felicitaties.

PS: Ik had een idee voor een nieuw item in de categorie Bride-to-be: Wedding Wednesday. Dat houd in dat elke Woensdag een post wordt geplaats over onze voorbereiding, trouw inspiratie en dergelijke. Leuk idee?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

17 Comments

  1. Heel leuk idee! Wat leuk dat je zo enthousiast bent πŸ™‚

    Ik ben zelf eens verloofd geweest, maar daarna panikeerde ik zo hard dat er niet veel meer in huis is gekomen van een bruiloft, hij was ook verre van de juiste voor mij πŸ™‚

  2. Leuk idee! Ken je trouwens ook de trouwhyves? Erg leuke ideeΓ«n daar! Ik ben benieuwd naar de jouwe!

  3. Geweldig idee, ben benieuwd! Zijn jullie dat op die foto?:D Dat ziet er dan wel heeeeeeeeeeeeeeeeeel goed uit haha πŸ˜€ Romantisch hoor, smelt al weg:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *