Binnenkort van ons deel 1Na lang getwijfeld te hebben is de beslissing genomen. We nemen er een vriendinnetje voor Yara bij. Het wordt 1 van de bovenstaande cuties. (zoals jullie waarschijnlijk al op Twitter hebben gezien)


Mijn schoonzus heeft 4 kittens gekregen en het leek ons toch wel leuk voor Yara om de dagen dat we aan het werk zijn een vriendinnetje in huis te hebben. Hoewel ik het liefste Mojo weer meer terug naar huis zou willen nemen is dat gewoon geen optie voor haar & ons. Toch is het soms best eenzaam voor Yara en besloten we toch een nieuwe kitten aan te schaffen.

Nu is het wachten tot ze bij hun moeder weg mogen..
Ik zou er zo nu al eentje meenemen (hartje)


0

Misschien ook leuk om te lezen...

35 Comments

 1. Ahhhhhh, wat schattig! Super leuk! ๐Ÿ˜€ Ik zou ook wel heel graag een katje willen hebben, maar heb helaas een kattenallergie. Achja, ik vind mijn konijntjes ook al heel leuk!

 2. Echt heel erg cute ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  Zelf ben ik meer een hondenpersoon, maar vriendinnetjes van me hebben katjes en die zijn zoooo lief!

 3. Ahw wat lief! Ik zou ook zo graag een katje hebben, maar we hebben al een hond, en die heeft het niet zo op katten ๐Ÿ™ Ooit, als ik op mezelf woon haha ๐Ÿ™‚

 4. Wat een lieverds. En wat leuk dat jullie binnenkort zo’n schatje in jullie huis hebben. Maar nu eerst nog even geduld hebben.

 5. Normaal ben ik helemaal niet zo’n katten mens. Komt vast door de allergie ervoor.

  Maar was een scheetjes! Zo super schattig!!!!!

 6. wat lieff!! En leuk voor Yara natuurlijk. Ik hoop dat ze goed met elkaar kunnen opschieten! Wie weet krijgt Yara moederlijke gevoelens!:P

  Al namen aan het bedenken?:P

 7. wat lief!! ik zou ook het liefst een pup voor ons hondje erbij willen zetten, want we hebben gezien dat dat super goed voor ze is, maar we doen het toch nog maar niet. Flatje enzo :S

 8. Leuk hรจ die kleine beestje. Nu nog even geduld hebben. Ach, die weken vliegen vast voorbij en je kan vast ook heel vaak komen kijken bij ze. ๐Ÿ˜‰

 9. Can i steal it? Aww ze zijn zo schattig! Helaas hebben we al een kat, een hond en twee goudvissen en vinden mijn ouders het wel best zo, anders zou ik ons hele huis vol stoppen met pluizige kitteh’s!

 10. Ahg wat een poepiejs! Nu ik ze zo zie zou ik er ook wel eentje bij willen hebben! Alleen denk ik niet dat mijn paps der blij mee zal zijn aangezien we al een poes hebben! xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *