Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Lifestyle

The year 2011Het jaar 2011 heeft al wat leuke dingen in de planning staan. Zo komt m’n liefste vriendinnetje morgen langs, ga ik met vriendinnetje Sabine & Debby shoppen in Amsterdam, ga ik wat meiden ontmoeten, gaan we naar Jeff Dunham, ga ik bezig zijn met mijn gemaakte keuze, heb ik misschien wel 2 leuke oppasbaantjes (sowieso gaat 1tje door), gaan we een vriendinnetje aanschaffen voor Yara..

2011 here I come..

Welke leuke dingen hebben jullie al in de planning voor 2011?

0

24 reacties

 • Jeske

  Wauw leuke dingen zeg! Ik heb nog niet echt veel plannen. Behalve dat ik mijn tienerjaren achter me ga laten (wordt 20).

 • Evelien

  Ik heb zeker leuke dingen in de planning staan! Veel theaterbezoekjes, naar Schotland als het goed is, zomervakantie.. nu al zin in allemaal!

 • nicole

  Nou, je hebt een heleboel leuke dingetjes in de planning staan. Ik ga sowieso in feb. naar Legally Blond de musical en a.s. zondag uiteten. Verder heb ik nog niet zo heel veel in de planning staan.

 • Joyce

  Echt veel plannen heb ik nog niet voor 2011.. Dat komt allemaal vanzelf 😉 Het wordt vast en zeker een geweldig jaar!

 • Rosanneke

  Wat leuk dat jullie trouwplannen hebben! Wij zijn op 11 december 2010 getrouwd en het was in 1 woord: geweldig. Daarna op huwelijksreis geweest naar New York, ook al zo gaaf. Ik wens jou hetzelfde toe!

  Mijn plannen voor 2011: tripje naar Parijs met vriendinnen, nieuwe baan vinden, huis verder opknappen, veel lezen, op 18 juli naar Take That en vooral veel genieten!

 • Annet

  Dat klinkt al erg goed! Ik ga vanavond weer eens naar een danceclassics waar eindelijk eens niet van die jonge broekies zijn (het is voor 21+), ik ga naar de utrecht twittermeeting, mijn stage halen en vast nog meer!

 • Eva

  Wauw wat leuk allemaal zeg 🙂
  Ik weet t nog niet, school afmaken in ieder geval en dan hopelijk een baan vinden en verhuizen, maar dat is ook alleen zo als alles heel erg mee zit. Dus ik denk dat ik vooral heel druk zal zijn met het duimen 😉

 • Laura

  Ook ik ga samen met vriend lief naar Jeff Dunham, en gaan we over twee weken een weekendje weg. En waarschijnlijk krijg ik binnen kort twee vriendjes er bij aangezien ik ratten wil nemen 🙂

 • Samantha

  Uhm tot nu toe heb ik alleen op 27 januari een groot feest staan bij één van mijn leveranciers en volgende maand naar Londen. Verder niet echt heel veel speciaals. Ik ben erg benieuwd welk vriendinnetje het voor Yara geworden is. Veel plezier met je aankomende bezigheden 🙂

 • Lief meisje

  Ik heb niet zo heel veel dingen in de planning staan voor 2011. Ja heel veel aan mezelf gaan werken, dat wil ik vooral in 2011 gaan doen.
  Gezellig al die uitstapjes met de meiden.

 • Sandra

  Morgen ga ik met mijn gezinnetje een weekendje weg. Heerlijk! En verder? Ik ben niet zo van het plannen, maar ik hoop dat 2011 ook ons verhuisjaar gaat worden! Laten we hopen dat iemand ons huis koopt en dat we daardoor weg kunnen!
  Veel plezier!

 • Stephanie

  Leuk hoor!
  Mijn plannen voor 2011 … ziekenhuis bezoeken, die gaan toch nog gewoon vrolijk door.. en euhhh ja verder niet echt, aan alweer bijna einde 2011 ga ik weer naar school, tenminste als alles een beetje goed blijft lopen en het ophouden van naar wc moeten gaan, gaat goed.. dan wil ik weer beginnen in aug/sep, het nieuwe schooljaar. Maar tot die tijd heb ik geen vaste plannen. Have fun voor morgen!

 • Danique

  Ik heb nog niet heel veel in mijn agenda staan eigenlijk. Eerst mijn tentamens maar even overleven ;). Ik ga wel binnenkort een dagje winkelen met mijn moeder en een aantal vriendinnen komen binnenkort gezellig eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *