Geluksmomentjes van afgelopen weken

Het is weer even tijd voor een uitgebreider artikel met wat fijne geluksmomentjes van de afgelopen weken. Mijn gezondheid laat me danig in de steek dat het nu juist fijn is om te kijken naar de lichtpuntjes en zonnestralen die er te zien zijn. 🌞 Ik ben thuis van werk en neem even extra mijn rust en offline tijd.

β™₯ De toffe voorbereidingen voor Noa zijn 5de verjaardag 🎈
Inmiddels is alles gehaald qua versiering, staat zijn traktatie voor school klaar en zijn de uitnodigingen al lang en breed de deur uit. Het is super fijn om, samen met hem alles klaar te maken en te regelen. Zelf zijn cadeau lijstje samen gesteld en geholpen met het kiezen en inpakken van zijn traktatie. Inmiddels is het bijna zover en ik kan niet wachten om zijn stralende gezichtje te zien.

β™₯ Het lezen weer fijn oppakken & heerlijk serie kijken πŸ“–πŸ“Ί
Ik ben weer begonnen met lezen. Een pareltje die ik gratis tegen kwam: ‘Wees eens lief voor jezelf’ maar ook ben ik inmiddels ruim bij seizoen 8 beland van Criminal Minds. Heel wat fijne uurtjes spendeer ik even met mijn gedachten op 0 met mijn favoriete serie. Echt ultiem genieten, iets wat ik even echt nodig had.

β™₯ Bezig zijn met mijn blog (& jullie artikelen bij lezen) πŸ’»
Ik ben erg blij met mijn nieuwe layout en ben achter de schermen heel wat dingen aan het wijzigen, toevoegen. Mijn pagina’s ga ik binnenkort onder de loep nemen. Ook heb ik zeker veel inspiratie om te schrijven dus er komen zeker de aankomende periode heel wat artikelen aan. Ook leuk om weer, na tijden van offline te zijn weer even bij te lezen bij jullie allemaal!

β™₯ De super toffe samenwerkingen (die binnenkort online komen) πŸ–ŠοΈ
Er komen binnenkort heel wat leuke samenwerkingen online met oude & nieuwe merken voor mij. Super leuk aangezien het er een aantal zijn voor Noa maar ook voor mijzelf. Het gaat om toffe gepersonaliseerde spulletjes, een GPS horloge voor Noa en een toffe zonnebrand-pen. Stay tuned.

β™₯ Wij verfde onze woonkamer & keuken een deel 🎨
Onze woonkamer was toe aan een make-over. We gebruikte de kleuren die we ook op zolder hebben en ik ben er DIK tevreden mee. Onze 2 pilaren en de keuken zijn nu in een grijs tint. Een stuk rustiger en geeft echt een hele andere sfeer gelijk aan de woonkamer & keuken. Op naar het volgende verf project.

β™₯ Hup de natuur in! πŸŒΏπŸƒ
Ik ben steeds vaker gewoon fijn even buiten. Wandelen met mijn LOOPS in. Gewoon om eventjes mijn hoofd leeg te maken en te genieten van de omgeving waar we wonen. Nu het skaten door mijn klachten er even niet in zit is dit super fijn om te doen. Zeker een gewoonte die ik wil inplannen in mijn dagelijkse routine.

β™₯ Ons huis steeds meer af 🏑
Uiteraard komt er nog een geheel artikel ervan maar de zolder is steeds meer af/opgeruimd. Nog niet geheel fotowaardig dus die komen er nog aan πŸ˜‰ Er staan nog wat dozen en er moeten nog wat kleine dingetjes afgewerkt worden, zoals bijvoorbeeld nog 2 lampen. Gestaag gaan we steeds een stapje dichterbij het eindresultaat.

β™₯ Dat het weer goed gaat met Ayla 🐈
Ineens zag ik Ayla naar beneden komen hinkelend. Haar achterpootje deed dus blijkbaar zeer. We zijn hiervoor bij de dierenarts geweest en hebben ontstekingsremmers gekregen die we dagelijks moeten geven aan haar. Wat het is? Waarschijnlijk artrose door ouderdom. Haar knieschijf zat heel erg los en zo waren er nog wat andere mankementen. Na een aantal dagen pijnstilling lijkt ze nu weer goed te lopen. we wachten het af en hoop dat ze na de kuur weer een beetje ‘op de poot’ blijft.

β™₯ DIY’en 🧡
Blijft toch leuk om lekker creatief bezig te zijn. Zowel voor Nicky, een ex collegaatje haar geboren kindje, voor een collega haar verjaardag en de traktatie voor Noa. Het is fijn weer eventjes gedachten te verzetten en lekker te frΓΆbelen. Nu alles een plekje heeft door de zolder verbouwing kan ik alles goed vinden en pak je het er ook eerder bij. Ook nu ik me wat beter voel heb ik er wat meer energie voor.

β™₯ Ging ik een ochtendje samen met Noa naar de kringloop πŸ˜ƒ
Kringloop rondjes maken vind ik altijd leuk. Gelukkig ben ik niet de enige en gaat Noa graag mee πŸ˜‰ Ik kocht een mok voor mezelf en eentje voor Noa. Ik kwam wat leuke kleding tegen voor hem en hij kocht zelf een plopper (een Pop it, hij noemt het een plopper) en een soort beeldje met een zeehond erop voor op zijn kamer. We kwamen goed geslaagd terug en we gaan er zeker binnenkort nog een keertje heen (al is het maar om die andere mok die ik ook wilde ene heb laten staan toch even te halen…)

β™₯ Vandaag is het Vaderdag! πŸ’™
Vandaag vieren we uiteraard Vaderdag voor M. Het is zo super leuk om te zien hoe creatief Noa bezig is geweest met zijn werkje van school. Zelfs het inpakpapier (wat ze zelf mochten tekenen en vouwen) heeft hij super zijn best op gedaan. ‘Lieve papa’ #smelt. Ook hebben we uiteraard een cadeautje voor hem en krijgt hij ontbijt (als dit maar goed gaat met mijn kook kunsten…) op bed.

Wat was jou geluksmomentje van afgelopen week? Deel hem in de comments. Let’s spread some JOY. 🌈

9 reacties op “Geluksmomentjes van afgelopen weken

 1. Balen dat je even in de lappenmand zit. Maar lekker rustig aan doen even. Ik had vorige week dochter en schoonzoon op bezoek. Da’s altijd een geluksmoment.

 2. Goed van je dat je bewust even tijd voor jezelf vrijmaakt en ook offline bent gegaan! Mijn geluksmomentje? Nou, onze vakantie aan het Lipnomeer in TsjechiΓ« en ook het weekje vrij (deze week dus).

 3. Van jou ook een leuk lijstje met gelukjes! Ik kijk er ook zo naar uit om de woonkamer te verven. Nog even volhouden tot de muren helemaal klaar zijn!
  Fijn ook die voorbereidingen voor Noa zijn verjaardag en dat hij zelf kan en mag meehelpen πŸ™‚ Wat heb je gekozen als traktatie? (kan ik wat inspiratie op doen voor onze bijna vierjarige ;))

  1. Een zakje met een zelfgemaakt label met Power Rangers erop (met Noa 5 jaar erop)
   In het zakje: stuiterbal, stickers, bellenblaas en een mini hamburger. Zelf alles gekozen wat hij wilde.

   – foto komt in mijn maandoverzichtje van Juli πŸ™‚
   ben benieuwd wat je traktatie gaat worden voor D’tje

 4. Wat leuk is het weer zo te lezen.
  Fijn dat de verbouwing op zolder stilaan af raakt.
  O, hier was het vlede week vader dag, Hopen maakt jullie er vandaag een feestje van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *