De zomer TAG | Ben jij al klaar voor de zomer?

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Hunkemoller.be

Hallo juni! Nog een maandje en dan is Noa jarig en gaan we richting de zomervakantie. Het mooie weer, en bijhorende strandkleedjes, laat op zich wachten en de afgelopen maanden zijn erg wisselvallig geweest helaas. Hopelijk gaan we nu richting het met-zonder-jas weer en kunnen we gaan genieten. Ik kijk er in ieder geval naar uit te genieten in onze tuin en fijne uitstapjes te maken. Ik kwam deze leuke tag tegen over de zomer en besloot hem in te vullen. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees ze hieronder…

Heb jij ook vakantie met kinderen, of werk je door?
Yay voor mijn job. Doordat ik in 2023 ander werk ben gaan doen, heb ik nu alle vakanties vrij. Ik kijk dus ontzettend uit naar 6 weken zomervakantie samen met Noa. 3 weken hebben we samen als gezin en de laatste 3 zijn we met zijn 2e. Ik kijk uit naar het fijne weertje, lekker keuvelen in de tuin en het niets móeten. #countdown

Als je geen 6 weken vrij hebt, hoe heb jij het geregeld met de kinderen?
Normaliteit, toen ik nog werk had en juist extra lange dagen werkte in de vakantie had ik altijd de oma’s die oppasten. Nu passen ze op met studiedagen of andere vrije dagen. Ideaal en super leuk voor Noa om zo quality time te hebben met zijn oma’s en opa’s.

Leuke uitjes in de planning voor de zomer?
We gaan op vakantie naar Centerparcs. Ik wil vaak de Natuurspeeltuin bezoeken, andere speeltuinen, lekker gaan winkelen, leuke lunchdates hebben, keuvelen in de tuin met een bakkie thee, dierentuinen/pretparken e.d.

Wat zijn jou tips om de zomervakantie door te komen?
Plan niet te veel. Ik ben altijd met zulke weken eigenlijk te druk. Dit merkte ik de eerste week van de meivakantie ook. Dat is leuk, oh en dat. terwijl het fijn thuis zijn en niets hoeven, last minute wat bedenken ook oké is. Ik maak voor Noa altijd een ‘vakantie doos’ met allerlei leuke dingen erin om thuis te kunnen doen. Maar ook voor mezelf leg ik de lat zo laag mogelijk. Het is immers vakantie 😉 Het is altijd even puzzelen; vakantie met een 5 jarige, aangezien het niet altijd echt ‘vrij’ voelt. En dit probeer ik op deze manier zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Ga je op vakantie of hou je een staycation dit jaar?
We hebben dit jaar een vakantie geboekt naar Centerparcs! Ondanks de zolder verbouwing toch besloten om er even uit te gaan met z’n 3. Het is altijd heerlijk genieten in Centerparcs en we gaan aan het begin van onze vakantie.

Ben je al bikini ready? Of wordt het gewoon een badpak?
Ik heb zelf altijd een tankini met beugel aan of een bikini, aangezien ik dit het fijnst vind zitten. Badpakken draag ik niet. Ik doe zelf verder niets speciaals om een ‘summer body’ te hebben, gewoon blij zijn met hoe je lichaam is en er goed voor zorgen is voor mij voldoende.

Wat draag je het liefste in de zomer?
Ik vind jumpsuits altijd erg fijn, maar ook gewoon een fijn setje met T-shirt en korte broek is altijd basic wat ik draag. Ik kijk altijd naar fijn zittende strandkleedjes en probeer ook alles leuk te combineren. Ook na het zwemmen heb ik altijd een fijn setje eroverheen.

Het allerlekkerste zomerdrankje volgens jou?
Ik drink het hele jaar door thee. 30 graden of niet. Verder hou ik erg van water & Ice Tea green.

In de zomer eet ik het liefst…
Ijsjes. Fruit.

Boeken die ik graag zou willen lezen zijn…
Ik heb nog zo ontzettend veel ongelezen boeken staan… Dit jaar precies 1 boek gelezen. Ik ben meer serie aan het kijken of andere dingen. Ik hoop de rest van dit jaar wat meer tijd te nemen om te gaan lezen.

Mijn belangrijkste tip voor de zomer is…
GENIET.

Waar kijk jij het meeste naar uit van komende zomer?

TAG idee

8 reacties op “De zomer TAG | Ben jij al klaar voor de zomer?

  1. Lekker joh dat je straks 6 weken vrij bent! Mijn vakantie zit er inmiddels op, dus ik werk gewoon in de zomer, maar heb gelukkig wel mijn vrije maandag en 1 keer in de 2 weken mijn vrije donderdag, dus op die dagen kan ik hopelijk genieten van het mooie weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *