Sas beleeft Mei

Elke maand deel ik fijne, memorabele momenten om zo terug te blikken op de afgelopen maand. Deze komt altijd de laatste dag van de maand online. Ik deel ook nog steeds MOMents en leuke uitspraken van Noa, om dit als herinnering te kunnen bijhouden. Nog steeds vind ik deze overzichtjes super leuk om te maken en blijf hier dan ook mee doorgaan. Iets compacter dan vorig jaar en hierdoor nog bewuster.

Het was een fijne maand Mei. Druk werk gerelateerd maar juist ook privΓ© veel fijne, rustige dagen achter de rug. We hebben genoten van een fijne Meivakantie, had vele leuke dates, nam veel tijd voor mezelf met een serie en een bakkie thee en er staat een nieuwe layout online waar ik tijden mee bezig ben geweest. Kijken jullie mee naar deze fijne maand?

We begonnen met de fijne Meivakantie samen 😎🌻
De maand begon goed met een 2 weekse vakantie samen. Lees hier het gehele fotoverslag van onze Meivakantie. Moederdag, mooie dagen, veel leuke uitstapjes met vriendjes. We hebben super genoten en we werken alweer door naar Noa zijn verjaardag & daarna de zomervakantie #cantwait Het was echt 2 weken even lekker intens genieten, heerlijk!

Was ik heerlijk bezig met een nieuwe blog layout πŸ“Ž
Ik had al een langere tijd de layout en het was weer tijd voor iets nieuws. Het was even puzzelen, aangezien het thema die ik eigenlijk wilde niet helemaal meewerkte. Online geweest maar nu toch toch maar vervangen. Nu heb ik deze blauwe: Blog Explorer. Erg blij mee en heel wat uurtjes bezig geweest met de codering. Niet alles staat nog goed en ik wil nog wat pagina’s aanpassen maar grotendeels ben ik erg tevreden. Dat wordt de aankomende weken dus lekker achter de schermen bezig zijn ermee.. Mocht je fouten tegen komen laat het me zeker weten.

Bezig met voorbereidingen voor Noa zijn verjaardag 🎈
Ik ben druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor zijn verjaardag en ga er aankomende maand nog mee verder. Uitnodigingen zijn gemaakt & verstuurd (zie foto) en bezig geweest met zijn traktatie & versiering. Ook heeft Noa zelf zijn verjaardag lijstje samengesteld en weet hij wat hij graag van ons wil krijgen. Boven op zolder staan al een aantal dozen met cadeautjes verstopt.. We vieren zijn verjaardag het weekend ervoor, dus ik hou nog wat cadeautjes achter voor op zijn Γ©chte verjaardag.

Had ik fijne dates πŸ₯°
Ik had wat fijne dates staan en quality time met vrienden. Met mijn beste vriendinnetje had ik een thee date en een ander vriendinnetje kwam gezellig een bakkie doen en kijken naar onze zolder.

Genoten wij van de mooie dagen 🌞😎
Het was fijn wat dagen lekker in de tuin te kunnen keuvelen. Op pad te kunnen gaan met slippers en zonder jas. Heerlijk te genieten van wat wandelen naar de winkels of fietsen met Noa zijn eigen fiets. Spelen in de tuin met je zand & water tafel en heerlijk buiten van een theetje te kunnen genieten van je spel. Het is zo wisselend weer geweest deze maand dat ik extra heb genoten van de mooie dagen.

Keek ik heerlijk veel Criminal Minds πŸ“Ί
Inmiddels ben ik belang bij seizoen 7 van mijn favoriete serie. Het is echt heerlijk het te her kijken en inmiddels zijn ze bezig met seizoen 17. Kan niet wachten deze te zien. Hopelijk ben ik, als deze te zien is ongeveer bij het einde en kan ik door kijken πŸ˜‰ Ondanks dat ik vele series heb gekeken (vooral vorig jaar) blijft dit toch echt wel de beste serie. Heerlijk genieten met een theetje en vaak een cakeje of een stuk chocolade. Wat kan een mens nog meer wensen? Fun fact: Al jaren is de theme van Criminal Minds mijn ringtone.

De gedragsanalyse-eenheid van de FBI (de BAU) is erop getraind om in je hoofd te kruipen. Seizoen 7 van Criminal Minds barst dan ook los. Het team wankelt aan het begin van het seizoen door de veronderstelde dood van Emily Prentiss (Paget Brewster), en het verhoor van een senaatscommissie over hun daaropvolgende acties. Profiel-deskundige David Rossi (Joe Mantegna) raakt verwikkeld in een persoonlijke crisis waar zijn ex-vrouw bij betrokken is, terwijl teamleider Aaron Hotchner (Thomas Gibson) zijn personeel aanstuurt bij een serie steeds vreemdere, gecompliceerde zaken. Maar met een ijzersterk team met onder andere Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), Special Agent Derek Morgan (Shemar Moore), Special Agent Jennifer β€œJJ” Jareau (A.J. Cook) en technisch analist Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) is er geen moordenaar die er zomaar mee wegkomt.

Kwamen er wat leuke bestellingen binnen #spon & #nospon πŸ“¦
Er kwamen deze maand heel wat leuke pakketjes binnen. Zo kreeg ik Affirmaties voor kinderen #spon waar binnenkort een artikel van online komt. Maar ook nog steeds erg blij met de Kids cup & Yumbox #spon voor Noa om mee te nemen naar school. Ayla heeft nu ook een nieuw mijn kattenhuis boven op zolder #nospon, er kwamen cadeautjes voor Noa zijn verjaardag binnen en leuke bakjes van Alie voor mijzelf #nospon. Ook voor verjaardag van anderen binnen (die ik nog moet inpakken) en een leuk voorleesboek van Dikkie Dik #nospon die we nu elke avond voor het naar bed gaan lezen.

Pakte ik het sporten weer fanatieker op πŸ‹πŸ»β€β™€οΈ
Elke Zondagochtend neem ik er tijd voor om even te sporten. De ene keer langer dan de andere keer maar ik ben het zeker aan het opbouwen. Het is fijn het einde van de week zo af te sluiten en vol energie de laatste dag van de week te besteden. Lekker met Noa keuvelen, thuis bezig of er komen wat mensen op bezoek. De ochtenden start ik lekker vroeg om zo zeker nog wat aan mijn dag te hebben. Met het weer is het vaak niet mogelijk te skaten maar ik hoop binnenkort op drogen wegen zodat ik deze ook weer onder het stof vandaan kan trekken.

Tevens ging het helaas lichamelijk niet zo heel erg fijn het einde van de maand Mei. Dus het sporten en goed bezig zijn werd even on hold gezet. Ik zat en had veel contact bij/met de dokter en slikte veel paracetamol aangezien er een oude kwaal langs kwam waar ik in December 2023 ook al last van had. Dit maakte dat ik veel offline was, extra veel rust nam en niet aan alles toekwam wat ik had gewild. Laten we hopen dat Juni in dat opzicht beter wordt.

Liedje van de maand 🎢

Noa 4 jaar & 10 maandenπŸ‘¦πŸ»
Het is zo clichΓ© maar jeetje, we gaan alweer richting de 5 jaar! Uiteraard bezig met alle voorbereidingen en ik kijk er zΓ³ naar uit. Ook de vakantie die we samen erna hebben πŸ₯° Deze maand gingen we naar de kapper, had je weer elke week zwemles (je gaat nu met T-shirt aan zwemmen) en we genoten van een Meivakantie en daarna een XXL Pinksterweekend. Je bent ineens ontzettend fan van de Power Rangers nou je het kan kijken op Netflix (ja, de originele) en allerlei vroeger speelgoed hebt gekregen van papa. Met zindelijkheid gaat het af & aan en soms kijk ik naar je en besef alweer hoe groot je alweer aan het worden bent. Je helpt overal graag mee met je eigen brood maken of helpen in de tuin. Je had wat leuke afspraken staan met vriendjes van school en speelde als het kon lekker veel buiten.

Quotes & leuke uitspraken van deze maand

πŸ‘„ abcdefghijklmnopqrstuvwxyz doen ook ng mee alsjugoed hep opglet kun jhet alfabet – zelf getypt door Noa

πŸ‘„ ‘Steen, papier schaar’ Noa steekt zijn vinger op. Dit is stift, die hoort bij papier.

πŸ‘„ ‘Ik wil zelf even kijken’. Noa: ‘Dat kan je morgen wel doen hoor’

πŸ‘„ ‘Ik ga even op pad’. Noa toen hij 2 stappen naar de tafel moets lopen.

πŸ‘„ ‘I love you to the moon and back’ πŸ₯°

πŸ‘„ Hij moest ergens mee ophouden. ‘Maar ik ben net zo lekker bezig hiermee’

πŸ‘„ Ik ga daarom op als reden. ‘Daarom is geen reden mama’ #heefthijeenpunt

πŸ‘„ ‘Ik knuffel elke dag het liefste met jou mama ‘🩷

Wat vind je van mijn nieuwe layout?

7 reacties op “Sas beleeft Mei

  1. Wat een leuke lay-out heb je gekozen. Ik vermoed dat je er van genoten zal hebben om daar nog eens mee aan de slag te gaan. Haha, ik weet ook wat Noa heel graag voor zijn verjaardag wil … LEGO! Zelf ben ik alvast aan het brainstormen over welke desserts ik ga klaarmaken voor mijn verjaardagsfeest met de familie. Fijn van de leuke afspraakjes en dat je voldoende rustmomenten kon inlassen maar niet leuk dat je lichaam opspeelde. Ik duim mee dat het deze maand een pak beter zal gaan.

  2. Oei, Sas. Sorry, je lay out zie ik niet zo goed op mijn telefoon (zit de tijd te doden, ga als verrassing de kinderen ophalen op Schiphol, stttt) maar het is vast prachtig. Knap dat je dat af en toe wijzigt. Ik heb daar echt geen zin in. En mei was afgezien wat kwaaltjes volgens mij best lekker.

  3. Super leuk je nieuwe lay-out! Altijd fijn om daar mee te knutselen hΓ©, kan me er ook zo mee bezig houden πŸ™‚
    En tof weer die uitspraken van de kleine πŸ˜€

  4. Wat een leuk overzicht weer. Poeh, Noa alweer bijna 5! Waar blijft de tijd… Ik weet nog zo goed dat ik een appje van je kreeg dat je zwanger was. Ik stond op dat moment in een pashokje in de C&A. Ja, bizar dat ik dat nog zo goed weet haha! Hoop dat hij een leuke verjaardag heeft πŸ™‚
    Je nieuwe lay-out is trouwens mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *