Monthly recap | December highlights

Hij is er weer! Elk jaar in een ander jasje, maar met dit jasje ben ik eigenlijk wel blij. Een overzichtje met dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkiger maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Wel in een bewuster jasje gegoten. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Let’s start this month!

De volgende maandoverzichtjes krijgen een andere naam en een iets andere insteek. Gewoon om even deze rubriek een nieuw leven in de blazen. Nieuw jaar, nieuw jasje! Wat blijft? Mooie momentjes delen van de maand & uiteraard de leuke quotes van Noa.

De laatste maand van een veelbewogen jaar. Een jaar die ik graag wilde afsluiten, dus deze maand kwam als geroepen. Nog even genieten van het samen Sinterklaas & kerst vieren. Het meer tijd nemen voor mezelf waar kon en leuke momenten delen met dierbare. Meer & meer offline en echt eventjes genieten van de kerstvakantie als gezinnetje. Het jaar positief afsluiten want een b*tt jaar was het zeker.✨

+ Vierde we Sinterklaas met mijn ouders (zoals elk jaar) 🎁
Altijd een feestje om de maand met Sinterklaas te beginnen. Nu natuurlijk nΓ³g leuker met Noa erbij, die er nu dit jaar ook ontzettend veel van meekreeg door school. Hij heeft het echt super leuk gehad, genoten van de liedjes, aankleding, het op school vieren en thuis met mijn ouders. Het was super gezellig en hij kreeg o.a. iets van Play-doh en Sonic spullen.

+ Me-time met veel The Mentalist en een mok thee πŸ“Ίβ˜•
Deze maand heb ik erg weinig gedaan buiten voor mezelf zorgen. Mijn lichaam liet het helaas deze laatste maand behoorlijk afweten waardoor ik niet meer alles kon doen wat ik wilde, en mijn kerstvakantie noodgedwongen eerder begon. Om toch het even positief te houden; ik heb vooral veel rust gepakt waar dit kon, keek heerlijk verder met seizoen 6 van The Mentalist en nam vele fijne kopjes thee.

+ Had ik een fijne bijklets-date met mijn beste vriendinnetje πŸ₯‚
Altijd zo fijn om eventjes gezellig samen te zijn met dierbare. Zo had ik vele leuke dates waaronder deze fijne met mijn beste vriendinnetje. Gezellig even wat eten in het dorp onder het genot van een lekker theetje. En appeltaart na. Het was fijn, aangezien dit 1 van de laatste dagen van 2023 was. Een goede afsluiting en goed voornemen om meer te gaan doen aankomend jaar.

+ Was ik lekker bezig met mijn blog πŸ’»
Er kwamen uiteraard het einde van het jaar weer hee wat terugblik artikelen online, dus was het tijd deze te maken. In mijn vrije uurtjes was ik bezig met het jaar 2023 in te vullen, dit maandoverzicht maar ook komen er nog 2 blogjes aan. Over de films/series/boeken van 2023 en alle lessen die ik meeneem naar volgend jaar. Ook was ik lekker aan het stoeien met lettertypes, mijn layout en andere dingen.

+ Namen we wat extra tijd voor elkaar πŸ’ž
Het was juist deze dagen belangrijk om extra tijd voor elkaar te nemen. Wat meer datenights in te plannen en gewoon even te unwinden van de dag ervoor. Ik nam meer tijd voor mezelf maar ook bewust samen met Noa en M. samen. We hadden dit na een drukke en hectische periode zeker nodig.

+ Was het even wat extra drukker op werk met Sint & alles afronden voor dit jaar 😴
Ik kampte zelf met gezondheidsproblemen en ook Noa. Het was dus extra hectisch de laatste weken van deze maand. Ook druk met Sinterklaas, zowel de viering thuis als op school & uiteraard de kerstvieringen (thuis, bij familie en het kerstdiner op school ging helaas door ziekte niet door) Ook kreeg ik super fijne kerstpakketten van werk en voelde me meer dan gewaardeerd door mijn collega’s. We hadden fijne overleggen en ronde alles af van dit jaar. Nog steeds super blij met de overstap en zit meer op mijn plek dan ooit.

+ Was het aan het einde van deze maand tijd voor de kerstvakantie πŸ₯³πŸŽ‰
Ik keek er zo naar uit en lichamelijk viel het in eerste instantie zΓ³ tegen helaas. Ik probeerde zoveel mogelijk (offline) te genieten. Echt heerlijke dagen te hebben met Noa en echt eventjes focus te hebben op wat Γ©cht belangrijk is. En daarbij ook rust te pakken, soms eventjes wat leuke dingen tussendoor te doen en vooral even uitloggen van alles. Uiteraard nu nog een weekje vakantie tegoed, yay! ✨πŸ₯‚

+ Vierden we gezellig thuis & ons gezinnetje en familie kerst πŸŽ„
De kerstdagen vind ik altijd zo gezellig. Niet alleen om de attente cadeautjes maar om het gezellig samen zijn. Even echt samen genieten en stil staan bij alles van het jaar ervoor. Ik wil het vooral kunnen los laten en doorgaan naar 2024. Het was fijn om samen kerst thuis te vieren en Noa te zien die zo blij was met zijn cadeautjes. Maar ook kerst vieren met mijn schoonfamilie, waar je Noa dan ook het weer leuk & gezellig ziet hebben. Het was zeker een onvergetelijke kerst.

+ Meet Henry Heetwaterdispenser πŸ«–β˜•
Helemaal blij met mijn gekregen kerstcadeautjes en echt goed verwend. Ik kreeg o.a. veel van Rituals, een overnachting en een nieuwe heetwaterdispenser, happy the peppie mee. Uiteraard heeft deze weer een naam gekregenπŸ˜‰. Ik geniet in ieder geval dagelijks van een hoop mokken thee.

🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡🎡

Luisterde ik veel naar… πŸŽ™οΈ

I gotta keep the calm before the storm
I don’t want less, I don’t want more
Must bar the windows and the doors
To keep me safe, to keep me warm

Yeah, my life is what I’m fighting for
Can’t part the sea, can’t reach the shore
And my voice becomes the driving force
I won’t let this pull me overboard

MOMents van December

Noa 4 jaar & 5 maandenπŸ‘¦πŸ»
Het was een maand van veel ziek zijn. Van veel zorgen maken en zorgen voor jou. Ik was blij dat deze drukke maand over was. Dat dit jaar klaar is. Het is ook op het vlak met jou gezondheid een uitdagend jaar geweest. Wel was het super fijn je te zien genieten van Sinterklaas en Kerst. De gezelligheid en alle leuke cadeautjes die je hebt gekregen… en na deze maand mocht je ook zeker wel even wat meer verwend worden. It was a hell of a ride maar ik ben echt mega trots op hoe je alles maar ‘eventjes’ doet. We maakten er, ondanks alles eromheen zelf een feestje van met slingers en al.

Quotes van deze maand

‘De kerstboom is wel schitterend’

Na het uitpakken van zijn kerstcadeautjes. ‘Dit heeft de kerstman wel goed geregeld’

Papa speelt Fifa. ‘Lekker bezig hoor papa’

vierde we gezellig Sinterklaas met mijn ouders 🎁 was er een leuke samenwerking wederom met GoedGemerkt voor toffe spullen voor hem voor school #spon 🍢 hadden we samen wat fijne uitstapjes πŸ˜„ ging hij weer eens naar de kapper βœ‚οΈ kocht ik leuke kerstspulletjes waaronder de cadeautjes voor de lootjes en een fijne kersttrui voor Noa πŸŽ„πŸŽ…πŸΌ was ik super trots op zijn voortgang bij zwemmen 🏊🏼 was het fijn dat Noa weer na ziekenboeg weer aan de beterende hand was πŸ‘‹πŸΌ het was een heftige maand qua ziek zijn & tripjes naar de HAP dus het was fijn dat alles weer helemaal okΓ© was 🩷 vierde we zelf en met de schoonfamilie gezellig kerst, het waren super fijne dagen (hieronder uitgebreider beschreven)πŸŽ„πŸŽ…πŸΌ was Noa extra blij met al zijn gekregen cadeautjes en ging weer aan de bak met LEGO 🎁 sliep je in de vakantie elke dag heerlijk uit 😴 ging hij een nachtje logeren bij opa & oma πŸ‘΄πŸΌπŸ‘΅πŸΌ

Mijlpalen en extra fijne momentjes van deze maand ✨

Het vieren van kerst met ons gezinnetje en mijn schoonfamilie πŸŽ„πŸŽ
Kerst vind ik altijd zo’n gezellig tijd, dit jaar wederom. Het was fijn te zien hoe Noa genoot van de gezelligheid en alle leuke cadeautjes die hij kreeg. Het was veel LEGO wat hij heerlijk de kerstvakantie in elkaar heeft kunnen zetten. Het was fijn samen te vieren en Eerste Kerstdag met mijn schoonfamilie. Lootjes getrokken (dit jaar had ik M.) en heerlijk gegeten inclusief lekker toetje. Het waren geslaagde dagen, ondanks dat Noa door ziekte zijn kerstdiner op school heeft gemist.

Dit was het laatste overzichtje van 2023. Elke maand heb ik deze terugblikken van de maand met plezier gemaakt. Zoals eerder beschreven ga ik hem in een nieuw jasje gieten maar ik ga ze zeker elke laatste dag van de maand posten. Ik vind het altijd super leuk om ze te maken en ook bij andere te lezen. Op naar een nieuw BLOG jaar in 2024!

Ik wil iedereen een super fijne jaarwisseling wensen. Geniet van elkaar in goede gezondheid en op naar een prachtig nieuw jaar vol nieuwe kansen, herinneringen maken en genieten! ✨ ‘Leef gulzig zonder je te verslikken

4 reacties op “Monthly recap | December highlights

  1. Hopelijk voel je je ondertussen fysiek een pak beter en mag 2024 een pak minder zorgen bevatten dan het voorbije jaar. Hoera voor bijpraatafspraakjes met lieve vriendinnen trouwens.

  2. Ondanks dat je wat gezondheidsproblemen had heb je een fijne maand gehad. Mooi om zo het jaar te mogen afsluiten. Ik wens je een prachtig 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *