Cadeautip | Geef gepersonaliseerde (kerst)cadeautjes

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door GoedGemerkt

De feestdagen staan weer voor de deur. Heerlijke dagen samen en ik kijk zรณ uit naar de aankomende kerstvakantie. Na de drukke, hectische periode vanaf Oktober ben ik echt toe aan tijd met mijn gezinnetje en het even niets hoeven. We zijn al druk bezig om de kerstcadeautjes aan te schaffen. Met mijn schoonouders hebben we lootjes getrokken (en wie ik heb deel ik uiteraard niet ๐Ÿ˜‰ ) maar ook thuis vieren we als gezinnetje samen kerst.

De maand December is natuurlijk altijd extra leuk met Sinterklaas & kerst. Extra veel cadeautjes, waar wij ook erg bewust mee omgaan. Noa mag zelf een lijstje maken en hier staan zowel wat duurdere als goedkopere dingen op. Maar ook zeker leuk om wat ‘nuttige’ spullen te geven. Er staat vooral wat LEGO en Sonic spullen op zijn lijstje deze keer.

Zoals jullie weten ben ik echt een super fan van Goedgemerkt. Het is zo fijn om veel gepersonaliseerde items te kunnen kopen. Ik ben voornamelijk ontzettend te spreken over de drinkfles met naam. Je hebt verschillende kleuren, designs en lettertypes. Zo maakte Noa deze fles geheel zelf met een rode kleur met dinohoofd erop. Noa neemt ze dagelijks mee naar school en ze zijn super fijn afsluitbaar en tot nu toe anti-lek. Zo hebben we ook een sleutelhanger met naam aan zijn zwemtas en en eentje aan zijn schooltas. Wederom met hetzelfde gekozen thema. Ik heb er alleen andere hanger aangedaan zodat hij stevig genoeg is voor kinderhandjes ๐Ÿ˜‰ Super leuk om dit cadeau te geven voor de feestdagen, maar ook bijvoorbeeld voor een verjaardag.

I.v.m. bewust bloggen is onze achternaam niet zichtbaar, deze staat wel vermeld op de items

Noa zijn kleding moet op school allemaal gelabeld zijn. Heel logisch, aangezien ik op mijn werk het ook fijn vind als alles van naam is voorzien. Zo zijn er ook thema kledingstickers verkrijgbaar waardoor je alles gemakkelijk kan labelen met een leuke print erop. Ze blijven goed zitten, ook met wassen wat extra fijn is. Ik ben dan ook zeker weer van plan om een nieuwe bestelling ervan te plaatsen.

I.v.m. bewust bloggen is onze achternaam niet zichtbaar, deze staat wel vermeld op de items

Nieuwsgierig geworden naar de producten van GoedGemerkt? Met de code GG10-SASKIA krijg je nu 10% korting op het hele assortiment. (geldig tot 7 januari 2024) Laat me weten wat je graag zou willen bestellen en/of besteld hebt.

7 reacties op “Cadeautip | Geef gepersonaliseerde (kerst)cadeautjes

  1. Ik voel me vaak zo oud als ik dit soort dingen lees, haha! Ik plakte tape op bekers en lunchtrommels en schreef daar de naam van mijn kind op.

  2. Wat een stoere dino! Kan geloven dat Noa heel blij is met zijn gepersonaliseerde spulletjes.
    Welk type label gebruik je voor de kleding als ik vragen mag? Ik had bij een ander merk labels besteld voor de kleding van mijn schoonvader in het woonzorgcentrum maar ben er niet echt heel tevreden over, ze komen heel snel weer los. En er zijn fijnere dingen dan die altijd maar weer vast te moeten strijken of er op de duur moeten bijkopen.

  3. Wat een leuke drinkfles is dat geworden. En nog praktisch ook! Jammer dat de producten vooral op kinderen gericht zijn. Anders was het wel leuk geweest. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *